04-02-2014 Riviéra Free Drums 8 – 1 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

04-02-2014

Riviéra Free Drums  8 - 1  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Nadat iedereen zich verzameld had bij Sander en Jose konden we op weg gaan naar Amsterdam, bij afscheid kwam er nog een stemmetje van het kleinste ventje in huis die me gedag zei (ik wist ff niet zo snel meer zijn naam dus zei maar: Dag kleine tot een andere keer).

 

In de auto begon de plezier van de avond al op te komen en bij binnen komst in de kroeg was het meteen raak, wel viel het ons meteen op dat er maar weinig loop ruimte was tussen de speelbord, de paal en de bar (beetje wringen dus mensen).

 

Brigitte zou de wedstrijd openen, ze opende sterk met een score van 105.

 

Ze staat al gauw op een grote voorsprong, maar jammer genoeg miste ze vele pijlen op de uitgooi waardoor de tegenstander steeds meer dichterbij kwam.

 

Door het niet kunnen uitgooien en zich dan ook nog eens een beetje beroerd weg te zetten op de dubbel 1 ging de tegenstander er met de eerste leg vandoor.

 

Tweede leg liep ze een beetje achter de feiten aan (was ze boos op zich zelf omdat ze met zo’n voorsprong toch nog haar leg verloor?), ze kwam toch nog aardig terug en pakte de tweede leg.

 

De laatste leg blijven beide spelers dicht bij elkaar, ze kreeg de kans om de laatste leg te pakken, maar het lukte haar niet en dus ging de eerste punt naar de tegenstanders.

 

Jose gooit lekker maar ze loopt een beetje achter de feiten aan, ze komt goed terug maar jammer genoeg gooit de tegenstander (die Jose in z’n nek voelt ademen) de partij uit.

 

De tegenstander van Jose gaf haar een hand en meteen zeiden Sander en Oscar een beetje beduusd van dit gebeuren dat hij nog niet de partij had gewonnen omdat er nog 1 leg gespeeld moest worden.

 

De tegenstander legde uit dat hij dit deed uit respect voor de dame waar hij tegen speelde, maar hij zou het niet meer doen haha.

 

De tweede leg gooit ze weer lekker (Sander geeft haar zelfs vele malen een puimpje, omdat ze echt goede score pakte), ze kwam weer goed terug van een achterstand.

 

Jammer genoeg pakte de tegenstander ondanks de heftige strijd van Jose toch de partij, erg zonde meid maar je hebt je goed verweerd.

 

Sander loopt iets achter de feiten aan, soms is hij niet zo blij met z’n eigen gegooide score.

 

Hij moet het via een omweg doen maar hij pakt toch lekker de eerste leg.

 

Tweede leg gaat hij lekker verder, hij bouwt een goede voorsprong op maar net als bij Brigitte kwam hij niet op de uitgooi uit.

 

De tweede leg moest hij jammer genoeg aan zijn tegenstander laten (we hopen toch wel dat er 1 puntje gepakt kan worden).

 

De laatste leg loopt hij weer op voorsprong uit maar bij de uitgooi lukt het hem toch niet (het is iedere keer weer net niet), en dus komen we nu toch wel ver achter te staan.

 

Ik gooide lekker en kon mijn tegenstander best redelijk bij houden maar hij was voor mij toch iets te sterk waardoor ik hem de eerste en tweede leg moest afgeven.

 

Met een 4 – 0 achterstand gaan we in beraad hoe we het beste de koppels kunnen spelen.

 

Sander en ik beginnen de koppels, het liep niet zo als we zelf wilde.

 

We liepen iets achter de feiten aan en miste geregeld het geen we moesten gooien, we gingen al strijdend ten onder.

 

Samen besloten we om te blijven staan, we waren gebrand om nu toch wel een punt te pakken.

 

We deden samen wat we moesten doen en op het eind was het toch nog een hele spannende wedstrijd, we stonden op gelijke score van 206 punten.

 

Sander en ik hoefde maar 1 bull te gooien terwijl onze tegenstanders er 3 moesten gooien (2 bulls om het te dichten en 1 bull voor extra punten).

 

Mij lukte het steeds net niet om de bull te raken en dus deed Sander het voor mij en zo konden we toch die vervelende 0 doen verdwijnen naar een 1.

 

De dames deden goed hun best maar ze konden het niet vol houden, ze liepen ietsjes achter de feiten aan maar ze moesten in beide koppels de punten aan de tegenstanders laten.

 

De team ronde leek wel een donderslag op deze avond, er werden zo nu en dan wel lekkere punten gegooid maar we liepen te ver achter en dus moesten we onze nederlaag tegemoet zien.

 

De eindstand van deze avond was 8 – 1, een ieder heeft z’n best gedaan en het was een erg gezellige avond.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW