04-05-2015 Joppe Tops!! 5 – 4 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

04-05-2015

Joppe Tops!!  5 - 4  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Het is vandaag de laatste wedstrijd van dit seizoen, we wisten nog niet wat ons deze avond te wachten stond maar we hadden er allemaal erg veel zin in.

 

Bij aankomst werd de speelgelegenheid in orde gemaakt, wat me wel meteen op viel was dat de wc weer irritant naast de gooibaan was en dat je niet teveel naar rechts moest gooien anders vlogen je pijlen een andere ruimte in.

 

Nou we zullen zien wat deze avond ons gaat opleveren, Patrick ging de spits afbijten.

 

Hij opende lekker en bleef daarna lekker stadie met de scores.

 

Toch schijnt het schrijven bij de tegenstanders een groot valblok (slecht gerekend vaak tijdens het spel).

 

Hij pakte de eerste leg maar jammer genoeg bleef het daar ook bij, de dubbels waren toch wel een groot struikelblok wat hem de wedstrijd kosten.

 

Ik ging als tweede aan mijn singel beginnen was best lekker bezig maar keek er vreemd van op dat mijn tegenstander met de eerste leg er vandoor ging.

 

Met ongeloof dat ik de eerste leg verloren had ging ik aan de tweede beginnen, nou een dubbel 3 ligt me wel als was me eerste pijl wel erg ver beneden het bord.

 

Maar tja een goede marker is nooit weg en met nog 2 pijlen over ging ik toch voor de uitgooi en de tweede pijl raakte het doel recht in het midden.

 

Nu dat we op gelijke stand stonden was ik ook niet van plan om de wedstrijd af te geven en zette alles bij om ook onze eerste punt op het bord te zetten.

 

BAM 1 – 1 en Amber mag beginnen, de eerste leg was snel gespeeld en ze stond 0 – 1 voor.

 

De tweede leg liep ze achter de feiten aan maar kwam redelijk terug, door vele missers op de dubbel werd het 1 – 1.

 

De derde en beslissende leg was ze niet echt met haar spel bezig maar met andere dingen, dit heeft haar toch de kop gekost want de tegenstander gooide haar met 2 – 1 van het bord.

 

Marcel was onze laatste kans om er een gelijk spel uit te kunnen halen, hij was lekker bezig.

 

Ondanks dat hij wel wat missers had op de dubbels pakte hij toch de punt die we nodig hadden, de tegenstander had geen schijn van kans.

 

Met de stand op 2 – 2 gaan we de koppels beginnen.

 

Wat me nog steeds opvalt als we de koppels spelen is dat er niet goed geluisterd wordt/niet goed opgelet wordt op de extra punten van de tegenstanders.

 

Door het niet doen en niet de punten op te schroeven als het nodig is kan je geen partij winnen en zoals zo vaak al voor gekomen is laten we nog steeds veel punten liggen op het spel Tack – Ticks.

 

De achterstand was nu ook al opgelopen tot 5 – 3, hadden we bij de thuis wedstrijd gewonnen gingen we het nu verliezen.

 

De enige punt die we nog konden pakken was de team ronde, hier gingen we weer als een speer en we wonnen deze wel maar de strijd was al gestreden.

 

Met de laatste nederlaag van 5 – 4 schrijf ik mijn laatste verslag van dit seizoen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW