05-11-2013 Café Amore 3 – 6 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

05-11-2013

Café Amore  3 - 6  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

We zouden deze avond weer richting Amsterdam gaan, voor Sander en mij was het toch wel een beetje spannend omdat we naar de kroeg gingen waar we vorig jaar ook al gespeeld hadden maar dan in een ander groepsverband.

 

Tijdens het ingooien konden we al een beetje kijken hoe de tegenpartij gooide.

 

Oscar zou deze avond weer beginnen en omdat we ook deze avond weer zouden spelen met 2 dames en 2 heren heb ik dus weer besloten om het om en om te doen.

 

Hij was niet zo blij toen hij zag tegen wie hij moest, hij had de langzaamste speler van het team.

 

Oscar opende heel sterk, na 4 beurten stond hij al op 167, hij deed dit door een 134 te gooien gevolgd door een iets lagere score en dan weer een 100 te gooien en nog een 100.

 

Ondanks dat hij zo ver voor stond had hij toch wel wat moeite met de uitgooi maar hij pakte de eerste leg.

 

De tweede leg liep hij weer op zijn tegenstander uit (bij het ingooien gooide zijn tegenstander beter dan nu in de wedstrijd).

 

Oscar was niet zo blij met zijn eigen weggezette eind uitgooi (Thuis) maar hij pakte wel onze eerste punt.

 

Ik zou als tweede gaan, na mijn eerste paal pijlen te hebben gegooid hoorde ik mijn schouder hard kraken en de pijn was ondragelijk.

 

Het ging niet zo als ik wou en ik raakte daar wel wat gefrustreerd over, mijn mede spelers lieten mij weten dat ik tot rust moest komen en toen ging het wel iets beter, maar ik had veel moeite met de uitgooi waardoor ik de punt aan de tegenstander moest laten al gooide zij net zo beroerd als ik.

 

Sander ging als derde aan zijn singel beginnen, hij gooide redelijk en bouwde gestaag zijn voorsprong op.

 

Zijn tegenstander ging er dan wel is waar met de eerste leg er vandoor maar Sander kwam vechtend terug.

 

Doordat de tweede leg beter ging dan de eerste maakte hij daarmee zijn eerste leg weer goed, hij pakte de tweede en de derde leg en dus stonden we al weer met 1 – 2 voor.

 

Sandra gooide redelijk, maar ook zij moet leren langzamer te gooien.

 

Zelfs haar tegenstander vertelde haar dat ze ontspannen moest spelen, dan speelt ze veel beter.

 

De tweede leg deed ze dit dan ook wat hun op een gelijk spel zette, jammer genoeg kon ze de derde leg niet naar haar toe halen en dus stonden we met 2 – 2 gelijk.

 

Het moest nu op de koppels uitkomen en dus leek het ons verstandig om de heren samen te laten spelen en omdat ik er uitstap na mijn singel gingen Sandra en Amber de andere koppels spelen.

 

Alle koppel wedstrijden werden goed gespeeld en soms zaten we als toeschouwers echt op het puntje van onze krukken, vooral bij de strijd van de twee dames die het wel erg spannend maakte met hun koppel wedstrijd.

 

Wel vond ik de tegenstanders van de dames soms wel onsportief om punten (vele punten, die niet nodig waren) pakte omdat onze spelers nog niet alles dicht hadden maar de strijd ging voort en met het gooien van een laatste bull om punten te pakken wonnen ze toch mooi de wedstrijd.

 

We hadden al 3 koppels gespeeld toen ik tegen Sandra zei, al zouden jullie deze koppelwedstrijd verliezen dan nog hebben we de wedstrijd gewonnen.

 

Ze hadden de vorige wedstrijd zo veel gegeven dat ze het in de laatste wedstrijd niet meer echt konden volbrengen en ondanks de strijd ging er toch nog 1 puntje naar de tegenstanders.

 

Men wilde de team ronde en bier ronde in 1keer spelen en dus werd er besloten om 701/3 legs te spelen, nou als toeschouwer zag ik de eerste leg snel naar ons gaan.

 

De tweede leg ging naar de tegenstander en in de derde leg kon ik de spanning niet meer houden en zei ”Dames en Heren, het staat dan wel niet op het schrijf bord maar het gaat hier om BIER”.

 

Nou of woorden een kick geeft weet ik niet maar ze gingen er als een speer van door en haalde de laatste leg binnen door de uitgooi finish van Amber en ja hoor de BIER ronde is weer voor ons PROOST!!!

 

Met de eindstand 3 – 6 besluit ik weer mijn verslag.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW