06-05-2014 Unexpected 0 – 9 T ‘zonnetje 2

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

06-05-2014

Unexpected  0 - 9  T 'zonnetje 2

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Met deze avond in het vooruitzicht wisten we dat we een nog al ongezellige avond tegemoet zouden gaan, we kennen dit team al van de vorige jaren.

 

Het enige wat we met z’n allen konden doen was het beste beentje voor zetten en er maar het beste van maken en hopen.

 

Dat het een oneervolle wedstrijd zou gaan worden wisten we al voor dat we de spelers van het andere team hadden gezien, (wat deze spelers in deze divisie doen snap ik niet).

 

Iedere speler heeft gegeven wat die op dat moment geven kon, meer dan dat kon men niet doen en dat we tegen een forse nederlaag zouden uitkijken wisten we al van te voren.

 

De singels werden goed gespeeld en er werden door onze speler ook best wel goede scores gegooid maar jammer genoeg kon niemand het waar maken om een punt naar onze kant te trekken.

 

We stopte met de singels en hadden al een 0 – 4 achterstand, we zouden dit eventueel kunnen recht trekken door alle koppels te winnen maar we zullen zien hoe het gaat lopen.

 

De dames en heer(ren) deden zeker zeer goed hun best, maar toch moesten we deze wedstrijd maar beschouwen als verloren zaken en blij zijn dat ze volgend seizoen uit onze divisie weg zijn.

 

Ook de koppels werden geen punten van onze kant gescoord en dus stonden we al met 0 – 8 achter, 1 van onze spelers was zich aan het opvreten over iets wat hij gehoord had (gelukkig hield hij zich in tot het team vertrokken was).

 

Op het laatst wouden de tegenstanders de teamronde en BIER ronde apart spelen, NEE was MIJN antwoord.

 

We zagen ze liever zo snel mogelijk vertrekken, dus geen extra verlenging om te rekken.

 

Nadat ze eindelijk weg waren konden sommige weer op adem te komen en de rust te vinden in hoofd en lichaam.

 

We hebben gewoon onze eigen wedstrijd gespeeld en zo hebben we toch nog een fijne gezellige (bijna niet droog te houden) avond gehad.

 

De eindstand 0 – 9  was niet anders dan dat we enigszins wel verwacht hadden maar niet gehoopt hadden.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW