08-04-2014 Logisch 8 – 1 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

08-04-2014

Logisch  8 - 1  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Het zou een drukke avond zijn in café de Biergriet omdat er op meerdere borden gespeeld zou worden.

 

Nou bij binnen komst konden we al zien dat het erg druk was, wat ik ook irritant vond was dat mensen of tegen je aan liepen terwijl je stond te gooien of over de baan heen denderde.

 

Voor sommige is het de laatste wedstrijden die ze nog binnen ons team zullen spelen, jammer genoeg hebben we in middels ook al afscheid moeten nemen van onze reserve captain Cindy.

 

Ondanks dat proberen we er toch maar het beste van te maken, Brigitte begint aan de wedstrijd en staat toch al vrij snel achter de feiten aan te gooien.

 

Ze kwam wel redelijk terug maar op de uitgooi ging het toch mis en dus had de tegenstander de kans de eerste leg te pakken en dat deed hij dan ook.

 

Tweede leg bouwt ze haar voorsprong op door een mooie score van 132, jammer genoeg had ze niet op het score bord gekeken toen ze uit moest gooien (ze had een vorige uitgooi nog in haar hoofd zitten).

 

De tegenstander kwam terug en pakte zo de eerste punt voor de avond.

 

Oscar begint rustig en laat daarna zien wat hij in huis heeft, na 4 beurten is er al een forse voorsprong die hij ook niet meer afgeeft.

 

De tweede leg gaat hij verder waar hij de eerste mee begonnen is en ook hier gooit hij goed al heeft hij nu iets meer moeite met de uitgooi maar de eerste punt voor ons is binnen.

 

Jose gaat als derde aan haar singel beginnen, ze gooit lekker en bouwt een lichtelijke voorsprong op.

 

Jammer genoeg raakt ze de voorsprong kwijt maar komt goed terug door een score van 85, beide spelers maken het zich zelf moeilijk door zich weg te zetten op dubbel 1.

 

De tegenstander pakt de eerste leg en de tweede leg begint Jose sterk, heeft een lichte voorsprong.

 

Ook hier kunnen we geen punt pakken en staan we al 2 – 1 achter.

 

Ik ga proberen een punt te pakken maar ik kan me niet concentreren en raak geïrriteerd door de mensen om me heen, met soms een uitschieter kan ik de wedstrijd niet winnen en moet beide legs aan de tegenstander laten.

 

Na zo’n slecht spel van mezelf beslis ik om er uit te stappen en de reserve te laten spelen, misschien dat we toch nog een punt kunnen pakken.

 

Bij de koppels kunnen we meestal wel punten pakken maar wat er deze avond gebeurd is gewoon te walgelijk van woorden, de tegenstanders staan zo ver voor dat wij moeten strijden om te winnen.

 

Het enige wat ze doen is zoveel punten scoren dat wij gewoon bij geen van de koppelwedstrijden de kans krijgen om ook maar 1 punt te pakken (zelf een eigen medespeler van de tegenstander vind het walgelijk en niet nodig).

 

Na zo’n dramatische avond willen we toch nog proberen om bij de team en BIER ronde een punt te pakken maar zelfs hier zat het ons niet mee.

 

Ik schreef de laatste wedstrijd omdat er niemand was die dit deed en ik zag het somber in en met een eindstand van 8 – 1 gaan we naar huis.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW