08-09-2014 Negen Eenen 4 – 5 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

08-09-2014

Negen Eenen  4 - 5  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

De eerste wedstrijd van het seizoen gaat weer beginnen, ik ben zeer benieuwd hoe het dit seizoen zou gaan.

 

Nieuwe mensen in het team maar ook zijn we als team in een andere poule gezet en spelen we tegen teams die mij ook niet bekend zijn, maar we zullen het wel zien.

 

Vanavond zou het voor vele spelers de eerste en spannendste avond zijn van dit nieuwe seizoen, ook ik vind dit.

 

De spanning was bij Jeanette wel te merken, maar ondanks dat nam zij toch de beslissing om als eerste de wedstrijd te openen, ze dacht zelf “dan ben ik er maar vanaf”.

 

Jeanette deed zeer goed haar best en om haar tijdens het spel te ondersteunen ben ik bij haar in de buurt gaan staan en geholpen met de uitgooi, na de eerste leg dacht ze al dat ze klaar was en gaf de tegenstander een hand maar met 1 – 0 achterstand heeft die nog niet gewonnen.

 

De twee volgende legs ging Jeanette zo goed dat ze een score van 46 en een 32 uitgooide en zo won zij haar eerste wedstrijd (singel) en dus gaven we haar een warm applaus.

Duim omhoog

Heel mooi gedaan Jeanette, ik geef je hiervoor dan ook een pluim. Op je eerste wedstrijd meteen al je singel winnen vind ik echt goed.

 

Met een 0 – 1 voorsprong gaat Patrick aan de tweede singel wedstrijd beginnen.

 

Enigszins verwonder ik me over hoe hij speelt, hij kan beter spelen dan dit (hij loopt gewoon te kloten).

 

Na een nog al slechte eerste leg hersteld hij zich en gooit daarna toch wel iets beter maar nog niet zoals hij kan gooien, hij wint de leg wel maar is ook niet over zichzelf tevreden (tja als je weet dat je beter kan dan mag je best wel boos zijn op je zelf).

 

Op zich zijn we goed bezig en zo doende staan we dus al met 2 punten voor en is het Carolien die als derde haar singel gaat spelen.

 

Carolien heeft toch wel een beetje moeite haar pijlen daar te krijgen waar ze die wil hebben maar ze kan de tegenstander toch aardig bij houden.

 

Jammer genoeg gingen beide punten naar de tegenstander en was ze zelf niet echt blij met haar spel maar alle begin is weer even moeilijk, je hebt gedaan wat je kon.

 

Carolien ook al heb je je singel verloren je hebt goed gespeeld en met een beetje training kom je er ook wel weer, meer dan je best kan je niet doen.

 

Marcel was de laatste die zijn singel ging spelen, hij ergerde zich soms aan zijn eigen score maar hij herstelde zich en daardoor ging het toch weer een stuk beter.

 

Soms had hij wel een steuntje nodig van zijn medespelers die hem even weer toe spraken om de uitgooi te gooien.

 

Met de eindstand van 1 – 3 zijn de singels allemaal gespeeld en gaan we aan de koppels beginnen.

 

De koppels hadden we al een aantal keren geoefend en dus dacht ik dat iedereen wist hoe het moest.

 

Patrick en Jeanette en Marcel en Carolien vormde een koppel, op deze manier hadden we het ook geoefend en dat ging goed.

 

Tot mijn verbazing ging het met de koppels toch niet zoals ik het verwacht had en dus nam ik maar weer het heft in handen en nam plaats naast de spelers om Jeanette en Carolien de instructies te geven.

 

Nadat ik mijn werk gedaan had, kon je zien dat het toch een stuk beter ging en werden de laatste twee koppels weer door ons gewonnen.

 

Na de stand weer in ons voordeel te hebben gebracht gingen we aan de team en bierronde beginnen.

 

Tot onze verbazing gingen de tegenstanders nu wel in ene hoge scores te gooien, iets wat ze de hele wedstrijd nog niet gedaan hadden.

 

Voor ons maakte het niet meer uit, ze kwamen nog goed terug maar de laatste punt ging naar de tegenstanders.

 

Met de winst zege van 4 – 5 sloten we deze avond af, Ik vind dat alle spelers goed gespeeld hebben en ik hoop dat we zo door gaan.

 

Kijk bij je eigen waar je nog iets moet bijschaven en probeer te trainen op die punten.

 

Dit kan bij je eigen thuis of als je het even laat weten bij mij thuis of we plannen een avond om in onze thuis kroeg te oefenen, dat moet ik dan even overleggen met Anja.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW