08-10-2013 Chez Rene 3 – 6 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

08-10-2013

Chez Rene  3 - 6  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na dat iedereen op de afgesproken plek aanwezig waren konden we met de spelers bus vertrekken, de plezier zat er al weer in dus deze avond zou het weer lekker gezellig zijn.

 

Uh, volgens mij was de chauffeur een beetje van de kaart want we stopten op de plaats waar we later deze maand horen te spelen (we moeten het café verruilen voor een sporthal).

 

Na de vergissing gingen we weer op weg om naar de goede spelers plaats te rijden, maar het kon de pret niet drukken.

 

Bij aankomst bij de sporthal was het wel ff kijken waar we moeten spelen, er was veel activiteiten bezig in de sporthal (pff ik vind het in een sporthal altijd zo ongezellig maar wij hadden de gezelligheid mee genomen).

 

Zoals van ouds vroeg ik wie er eerst wou maar Jose had een ander plannetje en ze schudde de kaarten en zei ‘dit is de volgorde’, o tot mijn verbazing zie ik iemand op de eerste plaats staan waarvan ik weet dat ze dat niet wil en dat gaf ik ook ten horen, nou jammer dan ze moet er maar aan wennen was het antw. van sommige spelers.

 

Nou ik zetten het neer zoals ze getrokken waren en ja eerlijk gezegd vind ik ook wel dat een ander ook wel eens op de eerste plaats mag staan en dat dit niet altijd dezelfde persoon hoeft te zijn.

 

Cindy zou deze avond beginnen, ze begon iets langzaam maar ze kon haar tegen stander goed bij houden.

 

Beide spelers hebben toch wel wat moeite met de uitgooi en beide hebben ook te verduren met een enkele bouncher deze avond.

 

Jammer genoeg ging de eerste punt naar de tegenpartij.

 

Sandra ging als tweede aan haar singel beginnen, ze gooit lekker en ze loopt dan wel iets achter op de tegenstander maar ze hersteld zich goed en pakt de eerste punt voor ons.

 

Sander ging als derde aan zijn singel beginnen, hij gooit lekker en loopt al snel vooruit.

 

Jammer genoeg miste hij een uitgooi op 101 door een enkele bull te gooien maar ook hij laat zich niet uit het spel zetten, met een gelijk stand van 1 – 1 gaan ze aan de derde en beslissende leg beginnen.

 

Hij verloor de laatste leg maar hij heeft tot het einde een zeer goede strijd geleverd.

 

Met de score van 2 – 1 gaan we aan de laatste singel beginnen, Oscar heeft er zin in.

 

Hij staat als een trein te gooien en hij geeft zijn tegenstander weinig kansen om ook maar 1 leg te pakken, Oscar maakt het spel weer spannend door er 2 – 2 van te maken.

 

Alles staat weer open en dus vragen we af wat wijsheid is, er wordt besloten om Sander en Oscar samen te koppen en de tweede koppel te maken van Sandra en Cindy.

 

Met de gok die we maakte om de koppels zo te vormen hebben we zeker geen fouten gemaakt want er werden tijdens de koppel 3 punten bij geschreven en maar 1 verlies punt.

 

Ze hebben als koppels gestreden en ook wel rekening gehouden met de dag dat we s ’avonds hier op geoefend hadden.

 

Met de stand 3 – 5 gingen we de teamronde beginnen, iedereen gooide lekker en zo kon het ook niet anders dan dat we deze partij gingen winnen al hadden ze toch wel wat moeite met de uitgooi.

 

De avond werd afgesloten met een eindstand van 3 – 6.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW