10-09-2013 Unexpected 3 – 6 Blér em dr in

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

10-09-2013

Unexpected  3 - 6  Blér em dr in

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Vanavond zou onze eerste officiële wedstrijd zijn met ons nieuwe team Unexpected, maar ook tegen onbekende teams omdat we in een andere divisie spelen dit jaar.

 

Bij binnen komst van het team "Bler em dr in", zat de sfeer er al goed in, tja en dan moet men toch ff vragen zoals vanouds WIE WIL ER ALS EERSTE.

 

Tja eigenlijk had ik het wel kunnen voorzien dat eigenlijk niet iedereen echt staat te springen om als eerste te gaan, maar Oscar bood zich aan en zou deze avond openen.

 

Je kon wel merken dat sommige nog wat moe waren van de dartmarathon van afgelopen weekend, maar ondanks dat deed iedere speler zijn best om zijn eigen partij te winnen.

 

Oscar ging de spits afbijten en hij ging lekker van start, de eerste leg en de tweede leg gingen lekker. De eerste punt was dan ook al gauw binnen, al hadden beide spelers toch wel wat pijlen nodig op de uitgooi.

 

Voor Sandra was deze avond de eerste wedstrijd in het team maar ze deed het goed, ze scoorde goed maar kon jammer genoeg de punt niet voor ons binnen halen en dus stond het  1 – 1.

 

Amber ging als derde speler proberen een punt voor ons binnen te halen, tja soms horen we haar lekker mopperen op haar zelf.

 

Ze was niet zo blij met het feit dat ze een abonnement had op de  5, vele pijlen maakte de afwijking hier na toe.

 

 Jammer genoeg ging ook deze punt naar de tegenpartij, beide hadden toch wel wat moeite met de uitgooi.

 

Jose zou deze avond de singels sluiten en ze ging lekker aan de wedstrijd beginnen wat er toe leidde dat ze haar eerste leg binnen haalde nadat beide spelers toch wel wat pijlen op de dubbel ’s nodig hadden.

 

Gestaag gingen ze verder maar de punt ging jammer genoeg naar de tegenpartij.

 

De stand was nu 1 – 3.

 

Tussen de singels en de koppel wedstrijd hebben we even een rust punt genomen om een groepsfoto te nemen, we waren als groep compleet dus was dit meteen een mooi moment.

 

Tac – Tic.

 

Het was even dubben over hoe we de Tac – tic zouden doen, we kozen voor de combinatie van Oscar – Amber en Sandra – Jose.

 

Beide teams deden hun best, maar toch denk ik dat we nog iets meer moeten oefenen op de tactiek. (let er op dat je ook de punten in de gaten moet houden van de tegenpartij, je kan alleen winnen door alles dicht te gooien en meer punten te hebben dan je tegenstander).

 

Na de Tac – tics was de stand 2 – 6, maar de sfeer zat er nog goed in.

 

Met de team ronde zouden we de wedstrijd avond afsluiten en het team kennende zouden ze toch nog proberen om de laatste punt binnen te halen.

 

Ze liepen wel iets achter op score maar ze gaven de strijd niet op en gingen gestaag door met zo nu en dan mooie uitschieters van alle spelers.

 

Omdat de tegenpartij nog al wat moeite had met de uitgooi nam Oscar het hef in handen en gooide de wedstrijd uit waarmee we dan toch een punt pakte.

 

De eindstand is geworden: 3 – 6.

 

Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken, en ik geef iedere speler een pluim voor het spelen.

 

Het was voor Sandra de eerste vuurdoop met het team maar ik moet zeggen dat ze het goed heeft gedaan, net als de rest van de spelers van vanavond.

 

Cindy bedankt voor het schrijven van de partijen.

 

De bierronde werd ook gespeeld, al was het wel jammer dat de tegenpartij niet echt veel spelletjes konden.

 

Ze kozen voor 701 / 1 leg, Anja heeft ze wel als voorbereiding op de rest van het seizoen een paar spelletjes uitgelegd.

 

Ik zou zeggen ondanks het verlies gaan we er bij de volgende wedstrijd er weer tegen aan.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW