11-03-2014 Op goed geluk 2 – 7 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

11-03-2014

Op goed geluk  2 - 7  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

We gingen naar een café waar sommige van zeiden dat je alleen in een rokers hok kon gooien, na nadere informatie van iemand anders bleken er toch ook borden te hangen buiten het rokers hok.

 

Nou we zouden het vanavond zelf onder vinden, daar aangekomen zagen we dat er twee borden in het café zelf hingen en daad werkelijk 1 in een hokje apart maar roken deden ze gewoon in het café zelf.

 

Wij speelde in het hokje, waar het lekker koel was en ook al werd er gerookt het was er goed te doen.

 

Oscar begon sterk en na 15 pijlen stond hij al op een uitgooi en had de tegenstander toch wel moeite om hem bij te houden.

 

Zonder al te veel moeite pakte hij dan ook de eerste leg, de tweede leg ging hij weer lekker verder.

 

Hij had nu wel iets meer moeite met de uitgooi maar hij pakte de tweede leg ook en zo hadden we de eerste punt voor vanavond al binnen.

 

Jose begint rustig aan haar singel maar al snel heeft ze haar ritme gevonden, ze gooit lekker maar heeft toch wel wat moeite met het tellen bij de uitgooi.

 

Jammer genoeg pakte de tegenstander de eerste leg, maar Jose laat haar niet kennen en gaat de strijd om de wedstrijd te winnen weer aan.

 

De tweede leg was iets minder dan de eerste leg maar ze pakte toch de leg en zo stonden ze weer gelijk.

 

De strijd moet gestreden worden met de derde en laatste leg, ze ging er hard tegen aan en pakte zo de tweede punt voor deze avond.

 

Cindy gooit lekker, komt op voorsprong maar heeft moeite met de uitgooi dus heeft de tegenstander de tijd om terug te komen.

 

Cindy vindt dit niet leuk en gaat zich concentreren op de uitgooi en pakt de eerste leg.

 

De tweede leg liep ze iets achter de feiten aan, ze doet goed haar best om terug te komen maar de tegenstander geeft haar weinig kans en zo staan ze weer gelijk.

 

Derde en laatste leg loopt ze iets achter maar het is echt spannend als ze op uitgooi 87 de dubbel bull net mist (echt Jammer), ondanks haar strijd ging de eerste punt toch naar de tegenstander.

 

Cindy goed gespeeld en erg jammer van je uitgooi, volgende keer gewoon weer proberen.

 

Sander begint laag maar hersteld zich in de volgende worpen die hem dan ook een forse voorsprong geven.

 

De uitgooi op 69 wordt net aan gemist op de dubbel 1.

 

Ook hier krijgt de tegenstander de tijd om terug te komen, na vele pijlen op de dubbel 1 wordt hij door de tegenstander uit zijn leiden gehaald.

 

De tweede leg begint hij lekker en al snel heeft hij weer een voorsprong opgebouwd.

 

Na een omweg om de leg uit te gooien, maakt hij de gelijke stand en moet er een derde leg gespeeld worden.

 

In de derde leg loopt hij iets achter de feiten aan, beide staan op uitgooi en de spanning is te snijden.

 

Beide hadden kansen om de wedstrijd uit te gooien maar gelukkig pakte Sander de laatste leg.

 

Met de stand 1 – 3 gaan we aan de koppels beginnen.

 

De koppels worden goed gespeeld, de dames bouwen de punten op en ook wordt alles lekker dicht gegooid en ze zijn toch iets te sterk voor de tegenstander en halen de eerste punt weer binnen.

 

De heren gaan als tweede maar Oscar bezeerd zich aan een plankje wat ook wel erg onhandig geplaatst is en zo gaan de prikkelingen door zijn arm heen.

 

Ze zijn lekker bezig en zonder ook maar enige moeite pakken ze de tweede leg.

 

Ook de derde leg wordt door de mannen gewonnen, ze gooien alles dicht en pakken ook nog punten.

 

De dames doen hun best de laatste koppel te winnen maar ze lopen iets achter de feiten aan en jammer genoeg moeten we deze punt aan de tegen stander laten.

 

Met de stand 2 – 6 gaan we aan de team ronde beginnen, ze liepen in het begin iets achter maar daarna gingen ze als een speer en waren niet van plan de tegenpartij nog een punt te geven.

 

De winst was binnen en met de eindstand op 2 – 7 kan ik alleen maar zeggen dat ik trots ben om captain te zijn van dit team.

 

Deze winst heeft ons tot nu toe een welverdiende 5 de plaats opgeleverd op de ranglijst van onze poule, laten we proberen deze te handhaven!

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW