12-11-2013 BekerWeek -2- Unexpected 3 – 6 LL de Vork

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

12-11-2013

BekerWeek -2-

BekerWeek (100X100)

Unexpected  3 - 6  LL de Vork

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Het is de tweede beker week wedstrijd, we willen proberen door te gaan naar de volgende ronde maar we zullen zien hoe de avond gaat verlopen voor ons.

 

Om iedereen eens op een andere plek te laten spelen had ik een andere volgorde genomen dan anders.

 

Sander ging als eerste beginnen, hij begon echt heel sterk met zijn eerste leg.

 

Het was heel vreemd want na de winst van de eerste leg leek het of hij hier alles gegeven had, zijn pijlen deden niet meer wat hij wou (gingen ze een eigen leven leidde of was er iets anders aan de hand?).

 

Jammer genoeg ging de eerste punt naar de tegen partij maar ik vermeld wel even de mooie score van 115 waar hij in de eerste leg mee begon.

 

Amber ging als tweede beginnen, ze hield de tegenstander goed bij.

 

Op het moment dat Amber aan haar tweede leg begon werden we door Jose aan het twijfelen gebracht, ze dacht iemand te zien komen die eigenlijk niet zou komen dus wachtte we vol spanning af wie er door de deur zou komen.

 

De persoon die binnen kwam, was niet de persoon die Jose dacht te hebben gezien.

 

Het was de laatste speler van de tegenstander die iets verlaat binnen kwam, maar we hadden de grootste lol en sommige hadden het volgens mij toch wel een beetje moeilijk.

 

Jammer genoeg kon ook hier geen punt bij ons neer geschreven worden dus mocht Oscar laten zien of het hem wel lukte.

 

Beide spelers bleven dicht bij elkaar al vond ik wel dat hij beter kon dan wat we nu van hem zagen (had hij het zelfde als dat Sander in zijn singel had?).

 

Cindy zette bij gelijk stand een streep op het bord en dus kon de wedstrijd weer alle kanten op, maar jammer genoeg nog steeds geen punt voor ons.

 

Jose sloot de singels af, ze bleef erg mooi in de buurt van de tegenstander.

 

Ze had zich zelf op een lekkere uitgooi neer gezet maar ze miste deze jammer genoeg, en dus ging de eerste leg weer naar de tegenstanders.

 

De tweede leg bleef ze weer lekker dicht bij de tegenstander en ze zette zich weg op een uitgooi score van 89, ze ging aanleggen om te gooien en BOEM ze gooide deze netjes uit.

 

De derde leg gaat ze met sprongen over het bord heen en na 3 beurten staat ze al lekker voor op haar tegenstander, deze is hier niet blij mee en gaat in de achtervolging.

 

Jammer genoeg ging ook deze punt naar de tegenstander, maar ik geef Jose toch een pluim want ze heeft zeer goed gespeeld.

 

Met de tussen stand 0 – 4 gaan we aan de koppels beginnen, tja hoe ga je die indelen?

 

Denkend aan de strategie kies ik om de heren bij elkaar te zetten en kijken of we toch nog wat punten kunnen score.

 

De koppelwedstrijden werden zeer goed gespeeld en iedereen deed erg zijn best.

 

Zo nu en dan werd er verloren op het niet kunnen bullen, of was de tegenstander net iets te sterk maar de dames koppel pakte het eerste punt voor ons.

 

Beide heren hebben even materiaal controle gedaan en kwamen er achter dat de schaft krom waren, na vervanging gingen ze het controleren op het andere bord.

 

Omdat ik het wel geinig vond de heren koppel even te pesten zei ik ‘’Zo heren de dames hebben het voorbeeld gegeven, dus nu is het aan jullie om het na te doen’’.

 

De heren gingen gestaag aan de laatste koppelwedstrijd beginnen en haalde onze tweede punt voor vanavond binnen.

 

De teamronde was op het eind erg spannend maar ook wel lach wekkend, de tegenpartij gooide alles verkeerd en Cindy die de hele tijd geschreven had kon het bijna niet meer droog houden.

 

Niemand kon de dubbel 1 raken, na vele pijlen was het Jose die er genoeg van had en ons de laatste punt bezorgde.

 

De bierronde was een gefrustreerd spelletje waar sommige best wel een hekel aan hebben (meervoud van 25 en 1 pijl op dubbel 13), we stonden iets achter maar kwamen toch terug en toen we als beide teams met 1 pijl op dubbel 13 moesten gooien was het allemaal kiele kiele.

 

Amber kenende gaat dan soms (als ze heel dicht bij zit) op het andere bord oefenen en als ze aan de beurt is komt ze naar het spelers bord gooit de pijl en gaat weer meteen terug naar het oefen bord, op het moment dat ze weer weg loopt wordt er gezegd tegen haar ‘’ja en weer terug in je Bench’’.

 

Maar het extra oefenen heeft toch zijn vruchten afgeworpen want ze gooide het op het oefenbord en maakte ook meteen een eind aan de bierronde door de dubbel 13 ook op het speelbord te gooien en daarmee de spelers weer van drank te voorzien.

 

Het was een gezellige avond met zo nu en dan soms een klein regen buitje maar dat mag de pret niet drukken toch Cindy hahaha.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW