14-01-2014 Unexpected 3 – 6 The Bulldogs

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

14-01-2014

Unexpected  3 - 6  The Bulldogs

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Sander had zijn plaats afgestaan voor Jose, ze wou zo graag gooien en dus werd er geruild van speler met de reserve.

 

Oscar ging als eerste aan zijn singel beginnen, hij gooide lekker en hij bleef zo ook nog wel door gaan.

 

Hij had een grote voorsprong maar hij was niet echt blij met de eind score die hij voor zich zelf had neer gezet, dit gaf wel de tegenstander de tijd om dichterbij te komen.

 

Na heel wat gooi beurten lukte het hem toch om de eerste leg te pakken, de tweede leg ging hij weer lekker verder.

 

Hij had toch wel wat moeite met de uitgooi en dus pakte de tegenstander de kans die hij kreeg en zo kwamen ze dus gelijk te staan.

 

De derde en beslissende leg gooide hij zeer constant, maar toen de wedstrijd de eind zege inzicht had werd het toch wel heel spannend, wie zou de laatste verdiende punt pakken?

 

Jammer genoeg ging de eerste punt naar de tegenstander en was het aan Jose om een punt te proberen te pakken.

 

Jose gooide goed maar de score waren soms iets te laag om de tegenstander bij te houden.

 

Omdat de tegenstander nog al wat moeite had met de uitgooi waardoor Jose de kans kreeg om goed terug te komen, ze was zo goed bezig met de terug strijd dat de tegenstander het een beetje heet onder de voeten kreeg en de eerste leg maar gauw uitgooide (jammer Jose).

 

De tweede leg gaat ze toch weer de strijd aan met haar tegenstander en haar pijlen, jammer genoeg liep het niet zo als ze zelf wou en dus moesten we tegen een 0 – 2 achterstand aan kijken.

 

Cindy ging als derde aan haar singel beginnen en Sander bood zich aan als schrijver (hij deed goed zijn best en het lukte hem zeer goed).

 

Het viel op dat de tegenstander een aparte manier van gooien heeft en Cindy heeft weer geregeld een bouncher waar ze niet echt blij mee is.

 

Beide spelers hebben toch wel wat moeite met de uitgooi, maar de tegenstander pakt de eerste (met hulp van zijn medespelers, die hem zeggen wat hij moet gooien).

 

De tweede leg loopt niet zo als ze wilt en jammer genoeg verliest ze de wedstrijd, ze geeft aan dat ze last heeft van haar rug en ze wil uit de wedstrijd stappen.

 

Met een 0 – 3 achterstand ga ik toch proberen om die verdomde 0 weg te krijgen, ik trek alles uit de kast en wil hoe dan ook mijn singel winnen.

 

Alles liep na verwachting al had ik zo nu en dan wel een wat mindere score maar ik nam of een voorsprong of kwam bij achterstand goed terug.

 

Mijn tegenstander moest tegen een 2 – 0 overwinning zich toch overgeven en zo was eindelijk die zo vervelende 0 van het bord verdwenen.

 

De tegenpartij wou even roken (wiet) en gingen naar buiten, wij waren daar niet zo blij mee.

 

Met de tussen stand van 1 – 3 gingen we aan de koppels beginnen.

 

Zoals zo vaak is als de mannen spelen, laten we hun samen spelen om zo toch nog te proberen wat extra punten te pakken.

 

De heren doen met beide wedstrijden dan ook wat er van hun verwacht wordt.

 

De laatste partij van de heren was zo snel voorbij dat het net leek of er een sneltrein over het bord reed (ze gingen als een speer door het spel heen en lieten de tegenstanders ver achter zich).

 

Jose en ik doen ons best, bij de achterstand die we hebben geven we toch nog even wat tegengas maar jammer genoeg mocht het niet baten en dus blijft het maar bij de twee punten die de heren koppel ons opgeleverd hebben.

 

De heren pakken de twee punten die we nog lekker bij schrijven.

 

We konden nog een punt pakken als we de team ronde zouden winnen maar jammer genoeg lukte dit niet omdat een ieder minder gooide dan in hun eigen singels en dus moesten we nood gedwongen de punt laten liggen voor de tegenstanders.

 

Omdat het nog vroeg is we een bierronde spelen, die eerst niet zo lekker ging.

 

Na dat Cindy Het woord BIER had geschreven ging het toch beter en konden wij een drankje aan deze avond bij schrijven op de rekening van de tegenstanders.

 

Met de eindstand 3 – 6 beëindigen we deze wedstrijd.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW