14-04-2015 Unexpected 7 – 2 Ceintuurtje III

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

14-04-2015

Unexpected  7 - 2  Ceintuurtje III

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

We wisten dat dit een zware wedstrijd zou worden omdat we tegen de nummer 1 moesten, de vraag was nog wel zouden we het met 3 spelers of met 4 spelers doen.

 

In eerste instantie zouden we deze avond met 3 mensen spelen, toen ik bij de bus zat te wachten belde Amber me op of dat ik nog wou dat zij kwam.

 

De keuze of ze zou komen of niet liet ik bij haar zelf, ik was er even klaar mee om mensen te porren om te komen gooien, aangezien we nu nog maar 5 man in het team hebben.

 

Jammer genoeg zullen we de laatste paar wedstrijden maar met 4 spelers af moeten maken, Jeanette zal niet meer mee doen maar zal ons nog wel via Whats-app ondersteunen.

 

In Amsterdam ontmoete ik eerst de jongens en later ontmoete we ook Amber en konden we toch als een compleet team de strijd aan gaan en zien waar we zouden stranden met de uitslag.

 

Bij binnen komst zagen Amber en ik al dat het een en ander veranderd was, de hoge tafels waren vervangen voor lagere (het was een stuk krapper allemaal).

 

Toen we gingen beginnen hadden geen van ons het idee dat het allemaal zo snel zou gaan, waar sommige met hun singels nog een legje konden pakken moesten we toch allemaal onze nederlaag accepteren.

 

De singels waren echt in een rap tempo gespeeld en dus gingen we maar aan de koppels beginnen, ook hier liep het niet zoals we wilde.

 

Met 1 gewonnen koppel hadden we tenminste de beroerde 0 van het bord geveegd, meer dan dit zou er niet meer inzitten.

 

Gezien het feit dat het nog vroeg op de klok was dachten we er dit maal goed aan te doen om team en bierronde apart te doen, jammer genoeg viel dit niet bij alle spelers in het …………..

 

Wat we de hele wedstrijd nog niet hadden laten zien deden we nu als team wel, we pakte de laatste ronde en hadden dus toch nog 2 punten behaald.

 

Tja dan komt het er op aan wat gaan we doen als bier ronde, echt een spel spelen was niet echt de optie en dus kozen we voor dubbels (je gooit alle 3 de pijlen op een dubbel, de pijl die een dubbel raakt laat je zitten en de rest verwijder je van het bord).

 

1 speler (Patrick) was bij de eerste beurt al klaar terwijl de rest toch wel wat meer moeite moesten doen.

 

Uit eindelijk was ik nog de enige over met 1 pijl, de tegenstander miste net zoveel als ik.

 

Tja wat moet je doen als overal wel een pijl in de weg zit, ja dan zoek je toch niet je niet al te grage favoriet en gooit de dubbel 1 en win je nog voor het naar huis gaan de bierronde.

 

Jammer genoeg kwam er onderweg naar huis wel wat wrijvingen over de gespeelde bierronde, we zullen allemaal moeten geven en nemen en elkaar niet moeten afkatten om de gedane zaken.

 

We moeten zorgen dat we het nu als team (wat nog over is) vol moeten houden tot het eind en volgend jaar weer met een nieuw team en frisse moed opnieuw beginnen.

 

Met de eindstand op 7 – 2 en een avondwandeling naar huis sluit ik dit verslag.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW