15-10-2013 Unexpected 1 – 8 The Beach Boy’s

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

15-10-2013

Unexpected  1 - 8  The Beach Boy’s

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Ik wist al dat dit een zware wedstrijd zou gaan worden, maar ook weet ik dat de spelers er alles aan zullen doen om toch nog wat puntjes te kunnen snoepen.

 

Bij binnen komst was ik de eerste van het team en Anja (Onze sponsor) vroeg mij wie er vanavond zouden spelen, ik noemde het hele team op en zei dat we tegen de eerste van de competitie moesten.

 

Anja zei meteen “O dat wordt 0 – 9, maar dat werd het niet al vind ik wel dat er nog wel meer punten behaald konden worden.

 

Tja, wat moet ik nu van deze wedstrijd vertellen, de een zit niet lekker in der vel (maar je moet privé en werk en darten gescheiden houden).

 

Als je speelt moet men zich concentreren op het spel en niet met de toeschouwers bezig zijn.

 

Wat ik ook erg jammer vind is dat er niet naar elkaar geluisterd wordt en men gewoon hun eigen gang gaat, we oefenen niet voor niks op de Tac-Tic dus neem het advies van je medespeler aan en dan hadden we meer punten kunnen hebben.

 

Brigitte gooide regelmatig met zo nu en dan wel eens een misser, beide spelers kregen ook nog eens een lolly omdat ze elkaar na-aapte.

 

Ze pakte de eerste leg, maar daarna was ze er niet meer bij met haar gedachten en kon ze niet doen wat ze in de voorgaande wedstrijden wel deed.

 

Jose gooide lekker, ze liep iets achter de feiten aan maar kwam toch mooi terug.

 

Jammer genoeg moest ze de wedstrijd aan de tegenstander laten en zo stonden we al 0 – 2 achter, zou Anja dan toch nog gelijk hebben????

 

Amber gooide goed maar het ging toch niet zo naar haar zin want ze liep al weer aardig te mopperen op haar zelf.

 

Ze pakte de tweede leg en eigenlijk had ze ook de derde leg kunnen pakken maar dan moet je op het spel geconcentreerd blijven en de mensen om je heen vergeten en niet naar luisteren.

 

Cindy sloot de singel af, ze gooide goed en bleef voor lopen op de tegenstander.

 

Beide spelers hebben toch wel heel wat pijlen nodig om uit te gooien, maar de tegenstander was haar net iets te snel af.

 

De laatste leg ging ze weer aan de slag maar ook hier was er geen punt voor ons te winnen.

 

Met de tussen stand 0 – 4 gaan we de koppels beginnen.

Er werd besloten dat Amber samen met Jose ging en dat Cindy en Brigitte ook een koppel werden.

 

 Bij de koppelwedstrijd kan je toch zien dat oefenen een goed idee is geweest, Amber en Jose gingen zo lekker dat ze voor ons de eerste punt pakte.

 

 

Dit was jammer genoeg ook wel de enige punt van deze avond, de andere koppels gingen met verlies naar de tegenstander,

Maar zoals ik al in het begin van dit verslag zei : ‘dat het erg jammer  is dat er niet naar elkaar geluisterd wordt en men gewoon hun eigen gang gaat, we oefenen niet voor niks op de Tac-Tic dus neem het advies van je medespeler aan en dan hadden we meer punten kunnen hebben.

 

Wel wil ik dit verslag afsluiten met een dank aan onze team leden die niet hoefde te spelen maar die wel aanwezig waren om de  team – spirit hoog te houden in het team.

 

De eind uitslag was 1 – 8, dus Anja had het toch mis aan het begin van de avond.

 

We hebben een gezellige avond gehad en als we de uitwedstrijd hebben weet ik dat er zo wie zo een paar extra team leden mee gaan en omdat het vrij parkeren is we met 2 auto’s gaan.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW