16-09-2014 Unexpected 5 – 4 Drop – it

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

16-09-2014

Unexpected  5 - 4  Drop - it

 

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Omdat er eigenlijk niemand erg happig was om te beginnen nam Amber de kaarten in handen en ging die schudde, jammer genoeg voor haar trok ze der zelf als eerste uit de stapel.

 

Ze begon voortvarend aan de wedstrijd en even zag het er naar uit dat ze een 180 op haar naam mocht schrijven maar de derde pijl gooide ze iets minder goed gericht en dus bleef de score op 140 hangen en begon ze toch wel op der eigen te mopperen.

 

Jammer genoeg had ze ondanks haar voorsprong toch nog al wat moeite met de uitgooi waardoor de tegenstander heel veel gelegenheid kreeg om terug te komen.

 

Toen het haar een beetje te heet onder de voeten werd gooide ze het toch uit en gingen ze aan de tweede leg beginnen.

 

Nu dat de tegenstander zijn zenuwen in bedwang had was het voor beide spelers er op of er onder, jammer genoeg werden er vele pijlen op de dubbels verspeeld en ging de tegenstander er met de eerste punt vandoor.

 

Patrick ging als tweede aan zijn singel beginnen, hij had het soms iets moeilijk maar ik weet dat hij graag met sterke tegenstanders gooit.

 

Hij zat goed in het spel al miste hij zo nu en dan wel een dubbel maar dat maakte niet uit.

 

De wedstrijd was weer gelijk gezet en beide teams hadden weer alle kansen.

 

Caroline gooide redelijk, had toch nog wel wat pijlen nodig op de uitgooi.

 

Ze maakte er nog een spannende wedstrijd van door het op 1 – 1 te zetten en dus nog een derde leg gespeeld moest worden.

 

Ondanks dat ze goed haar best deed, heeft ze toch de laatste leg aan haar tegenstander moeten geven.

 

Ik zelf was als laatste aan de beurt, na lang wachten wilde ik proberen de stand weer gelijk te trekken.

 

Qua scores gooide ik goed maar mijn uitgooi was gewoon slecht, ik kreeg de pijl niet in de dubbels grrrrrrrrrrr.

 

Het had niet zo mogen zijn, ik had de wedstrijd kunnen winnen maar deed dit niet.

 

Na de singels stonden we al met 1 – 3 achter, Anja kwam achter me staan en gaf me de raad de sterkste spelers bij elkaar te zetten om de koppels te spelen en dat deed ik.

 

Amber en Caroline deden hun best maar de tegenstanders hadden minder moeite om alles dicht te gooien en dus ging de eerste punt weer naar hun.

 

Patrick en ik gingen als tweede koppel aan de tack – ticks beginnen, we hadden best wel tegenwerking van de tegenstanders maar we pakte de tweede punt.

 

Ook de tweede tack – tick gingen we er weer tegen aan, de tegenstanders konden dichterbij komen omdat we nog al wat pijlen nodig hadden op de Bull maar toch pakte we de winst.

 

Met 3 – 4 moest de laatste koppel alles op alles zetten om nog een punt te pakken.

 

Ik had Caroline gevraagd of ze zelf wou spelen of wou wisselen met de reserve speler om zo toch nog te proberen een punt te pakken (ze liet de keuze aan mij).

 

Jeanette kwam in de plaats van Caroline maar jammer genoeg ondanks dat ze toch hun best deden ging de punt naar de tegenstander.

 

De team- en bier ronde werden ineen gespeeld, iedereen deed wat die moest doen en (tja als er om drank gespeeld word) Amber gooide hem uit nadat ik hem toch wel op een beroerde oneven uitgooi had gezet.

 

Iedereen heeft zijn best gedaan en mijn dank gaat naar Anja die na de wedstrijd toch nog wat aanwijzingen gaf over het vervolg van deze wintercompetitie.

 

Oefen zo veel als jullie kunnen thuis of bel/app. me even als je bij mij thuis wil komen oefenen.

 

Met een eindstand van 4 – 5 hebben we het niet slecht gedaan.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW