17-09-2013 Alles komt goett 4 – 5 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

17-09-2013

Alles komt goett  4 - 5  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Je kan wel echt goed merken dat we in een andere poel zitten, we moesten een nog al lange afstand afleggen met de auto’s om op plaats van bestemming te komen waar we deze avond zouden gaan spelen.

 

Gelukkig had iedereen zonder problemen de reis doorstaan en we hadden ook wel een fijn zit plekje (al hing er wel een groot scherm achter ons, waar je de muziek die gedraaid werd op kon zien).

 

Voor Brigitte was het de eerste wedstrijd en ze wou dan ook deze avond als eerste beginnen.

 

Ze was lekker op dreef en liet de tegenstander ver achter haar, ze haalde zonder al te veel moeite onze eerste punt voor de avond binnen.

 

Amber wou dit keer spelen als tweede en we keken vol spanning uit naar de tweede punt, jammer genoeg liep het niet zo als ze wou en de eerste leg was voor de tegenstander.

 

Toch liet ze zich niet kennen en maakte er 1 – 1 van, we zaten op het puntje van onze stoel toen beide spelers voor de laatste leg gingen maar jammer genoeg ging die naar de tegenpartij.

 

Cindy ging als derde, ze deed erg haar best maar met zo nu en dan een bouncher kwam ze toch op achterstand te staan maar ook zij wist de tweede leg naar haar toe te halen en dus nu ook weer een derde en beslissende leg.

 

De tegenstander nam de voortouw, maar ja dan kent die Cindy nog niet ze geeft niet gauw op maar jammer genoeg ging de punt toch naar de tegenstander.

 

Sander hoefde deze avond eens niet te beginnen en hij sloot dus de singels af, hij speelde sterk en was goed op dreef.

 

Door het missen van de uitgooi zette hij zich weg op thuis (dubbel 1),  zelf zei hij dat hij deze makkelijker vond gooien maar toch hadden beide spelers nog al wat pijlen nodig om uitte gooien.

 

De tweede leg ging naar de tegen stander, maar Sander was nog niet klaar en pakte de tweede punt voor ons als was het wel jammer dat hij de uitgooi van 69 miste op de dubbele bull.

 

Met de stand 2 – 2 gelijk gingen we de tactiek bespreken voor de koppels.

 

Amber en Brigitte speelde de eerste en tweede koppelwedstrijd, ze gooide lekker en pakte zo nu en dan ook de punten die nodig waren.

 

Beide teams hadden toch wel wat moeite met de bulls gooien, maar de beide punten gingen naar de tegenstanders.

 

Cindy wilde maar 1 koppel spelen en zo kon Oscar die reserve stond de tweede koppel spelen met Sander.

 

Beide speelde goed, stonden ook al snel voor met punten en ook zij maakte het spannend met het gooien van de bulls, Sander pakte de bull die we nodig hadden om weer een punt naar ons toe te halen.

 

De koppel Sander en Oscar probeerde nu de 4de punt voor ons binnen te halen zodat we met een gelijk stand de team ronde in zouden gaan.

 

Ze gingen als een speer en waar de een het even liet liggen pakte de andere de punten of gooide de boel dicht en ze deden wat ze moesten doen.

 

Met de gelijk stand van 4 – 4 gingen we gezien de tijd die niet stil blijft staan, teamronde en bierronde in een spelen.

 

Als team gingen ze als een speer en al gauw stonden ze met twee honderd punten voor op de tegenstanders, de uitgooi werd afgesloten door Brigitte die met 1 pijl op dubbel 18 ons de overwinning bezorgde.

 

Met de eindstand van 4 – 5 wil ik alle spelers laten weten dat ik trots ben op hoe een ieder gespeeld heeft, laten we zo door gaan en nog meer wedstrijden gaan winnen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW