17-12-2013 T ‘zonnetje II 5 – 4 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

17-12-2013

T 'zonnetje II  5 - 4  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Met toch wel gemengde gedachten en gevoelens gingen we naar dit team toe, in ieder geval waren we dit keer niet van plan om hun de winnende hand te geven.

 

Oscar liep iets achter de feiten aan maar na zich hersteld te hebben kwam hij toch sterk terug, hij pakte de eerste leg voor de neus van zijn tegenstander weg.

 

De tweede leg liep hij ook wel iets achter de feiten aan maar hij deed het toch stukken beter, hij gooide een paar goede hoge scores.

 

Hij had veel succes op de dubbels en zo zette hij de eerste punt voor ons op het bord, dit tot erge teleurstelling (en een lichte boosheid) van zijn tegenspeler.

 

Amber kreeg voor het beginnen aan haar singel het advies om zich niet te laten intimideren door haar tegenstander (die hier toch wel erg goed in is).

 

Nou ze liet haar tegenstander bij de eerste beurt al meteen zien wie hij voor zich had, ze gooide een betere score dan hij haha.

 

Ze kon goed bij hem in de buurt blijven maar jammer genoeg ging het met de uitgooi toch wel iets minder of kwam de pijl in de verkeerde dubbel terecht.

 

De tweede leg ging ze weer lekker al gooide ze wel een lolly (jammer genoeg hadden we die niet bij ons), ze herstelde zich goed.

 

Beide spelers hadden toch wel wat pijlen nodig om de dubbel 1 uit te gooien maar jammer genoeg was de tegenstander er iets eerder mee.

 

Met 1 – 1 gelijk gaat Sander de strijd aan met zijn tegenstander, hij loopt lekker te gooien.

 

Bij de uitgooi kijken we toch wel een beetje vreemd maar hij zette hem voor zich zelf toch mooi weg op 32, die hij vervolgens ook uitgooit.

 

Tweede leg ging iets minder dan de eerste maar hij blijft er voor vechten, ondanks zijn strijd gaat er toch een legje naar zijn tegenstander.

 

De derde en laatste leg wil hij hoe dan ook winnen en hij opent dan ook heel sterk, op het laatst is het toch wel erg spannend wie gooit hem uit.

 

Sander pakt de tweede punt voor vanavond en we staan weer even op voorsprong.

 

Tja, dan is het mijn beurt, ik gooide lekker maar mijn tegenstander gaf me geen kansen op uitgooi iedere keer als ik net na mijn beurt op een uitgooi score stond gooide hij hem al weer uit.

 

Ondanks mijn strijd die ik geleverd had mocht het niet zo zijn dat we de voorsprong zouden behouden en dus stonden we weer gelijk.

 

Met de koppels deden we het nu maar weer eens anders, normaal als de heren samen spelen in het team laten we ze ook koppelen maar nu gingen we daar voor vanavond verandering in brengen, of we er goed aan doen is nog de vraag?

 

Nou en of we er goed aan gedaan hebben, we pakte als koppels toch nog 2 punten mee en zo bleven we toch lekker gelijk opgaan met de strijd.

 

Met de stand 4 – 4 gingen we de laatste en wel beslissende team ronde spelen, maar het was net of we alles al gegeven hadden in de koppels want er kwam niet zo veel meer op het bord bij.

 

Jammer genoeg was het net niet genoeg maar met de stand van 5 – 4 konden we toch met opgeheven hoofd naar huis gaan en dat deden we ook.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW