19-11-2013 Unexpected 4 – 5 Logisch

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

19-11-2013

Unexpected  4 - 5  Logisch

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Cindy had een taart gemaakt voor de captain van de tegenpartij omdat ze jarig was geweest, bij binnen komst van het team was het natuurlijk eerst een stukje taart eten voor we gingen beginnen met darten.

 

Oscar ging als eerste aan z’n singel beginnen, hij speelde beter dan de week ervoor.

 

Beide spelers lieten elkaar maar weinig ruimte bij de score, ze bleven echt met maar een paar punten verschil bij elkaar vandaan.

 

Oscar pakte de eerst leg, tweede leg begon hij weer lekker, maar na een bouncher loopt hij iets achter en de tegenpartij pakt de tweede leg.

 

Derde en laatste leg staat hij lekker voor en jammer genoeg kon hij de partij niet uitgooien waardoor de eerste punt naar de tegenstander gaat.

 

Sandra had ik voor de verandering maar eens een keer als tweede neer gezet, ze gooide met haar tweede gooi beurt een lekkere score van120 (volgens mij was ze er zelf een beetje van geschrokken).

 

Met de uitgooi heeft ze toch wel wat moeite maar ze geeft haar tegenstander (die zich geregeld erg vergiste met de uitgooi) weinig kans en ze pakt de eerste leg.

 

De tweede leg zien we dat ze weer iets te gehaast gooit waardoor haar pijlen alle kanten van het bord op gaan, als ze rustiger gooit kan ze veel hogere score halen.

 

Ze verloor haar tweede leg, maar ze ging lekker door met de derde leg en kwam iets voor te staan op haar tegenstander.

 

Toen ze op de uitgooi stond vroeg ze ‘Wat moet ik gooien, ze moest een dubbel 12 gooien en ze gooide die met 1pijl.

 

Met een gelijk stand van 1 – 1 gaan we aan de derde singel beginnen.

 

Sander was in het begin erg lekker bezig hij gooide geregeld het zelfde als de vorige gooi.

 

Beide spelers hadden moeite met de uitgooi maar hij pakte toch de eerste leg.

 

Sander ging in de tweede leg lekker verder en ook deze leg ging naar hem toe en dus stonden we nu al 1 punt voor op de tegenstanders.

 

Voor mij zou deze avond de eerste avond zijn dat ik een hele wedstrijd zou spelen en met andere pijlen die me een betere gevoel gaven, wat ik niet verwacht had was dat ik toch zo nu en dan wel heel slordig gooide wat dan ook weer een punt op leverde voor de tegenpartij.

 

Met de stand 2 – 2 gaan we aan de koppels beginnen.

 

Tja, wat ga je beslissen als je koppels speelt, gezien het feit dat we achter stonden gingen we toch maar weer de tactiek.

 

De koppel Sander en Oscar liepen lekker en ze pakte dan al weer een punt voor ons, al hebben ze er wel voor moeten knokken.

 

Ik ging koppelen met Sandra, maar het liep niet zo lekker en dus konden we geen punt bij schrijven.

 

Ondanks dat we maar 1 punt konden bij schrijven van de koppel wedstrijd hebben we toch allemaal gestreden voor de wedstrijd, maar het dicht gooien en bullen is toch nog wel een min puntje.

 

De team ronde gooide we lekker en we gingen goed vooruit, we zouden hoe dan ook nog een punt binnen halen en dat deden we ook.

 

We zullen nog wel eens wat oefen avonden inplannen en dan gaan we toch weer oefenen op de koppelwedstrijden en ook op het gooien van de dubbels want ook hier kunnen we nog van leren.

 

Ondanks dat we verloren hadden, hebben we een zeer geslaagde avond gehad.

 

Eindstand 4 – 5.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW