21-01-2014 Blér em dr in 5 – 4 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

21-01-2014

Blér em dr in  5 - 4  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Nou we hebben de helft van het seizoen achter ons gelaten en zijn begonnen aan de tweede helft van het seizoen, na een paar lichte veranderingen gaan we er toch nog steeds voor om nog iets hoger te komen.

 

Bij aankomst zagen we vele dartborden hangen en we konden allemaal lekker even ingooien, we gaan zien hoe de eerste wedstrijd van het tweede seizoen gaat lopen.

 

Oscar beet de spits af als eerste speler en hij ging meteen al lekker aan de gang, beide spelers bleven dicht bij elkaar maar toch kon hij de voorsprong vergroten.

 

Hij stond op eind score 170 en ging proberen deze uit te gooien, hij kreeg dit jammer genoeg niet voor elkaar maar hij ging gestaag verder.

 

Door vele missers op zijn dubbels kon zijn tegenstander terug komen en deze pakte dan ook de eerste leg, hier was Oscar niet blij mee.

 

De tweede ging hij weer verder waar hij de eerste leg gebleven was en ook nu had hij een voorsprong maar deze gaf hij dit keer niet meer uit handen en dus moest er een derde en laatste leg gespeeld worden.

 

Er was niks op te merken aan de manier van zijn gooien of zijn score, daar waar de dubbels in de eerste leg niet lekker liepen vielen ze nu wel en zo pakte hij de eerste punt voor deze avond.

 

Jose ging als tweede speler aan haar singel beginnen, ze gooit lekker al vergeet ze soms wel dat ze goed moet uithalen bij haar gooi (soms hoort ze mij dan ook roepen “strekken” en dan doet ze het ook en zie je de score omhoog gaan).

 

Jammer genoeg gaat de eerste leg naar de tegenstander maar ze blijft haar best doen, ze kan in de tweede leg goed bij blijven maar jammer genoeg is het niet genoeg om te winnen.

 

Erg jammer maar als we er aan gaan werken dat ze beter op haar gooi manier gaat letten dan pakt ze zeker de punten die ze nu soms net te kort komt.

 

Met 1 – 1 gelijk gaat Cindy beginnen, ze gooit lekker ook al staat ze iets achter maar ze gaat goed verder.

 

Met de uitgooi probeert ze het goed voor haar zelf weg te zetten maar jammer genoeg komen de pijlen niet daar terecht waar ze die wil hebben, ze raakt soms een beetje geïrriteerd van der eigen pijlen.

 

Ze verloor dan wel de eerste leg maar ze gaat toch weer de strijd aan in de tweede leg.

 

In de tweede leg komt ze iets meer op voorsprong te staan en van binnen hoop ik dat ze een leg kan pakken, ze zet de pijlen bij de uitgooi weer zo goed mogelijk weg voor haar.

 

Bij de uitgooi op dubbel 9 is ze zo dicht bij dat je van de plek waar ik zit zou zeggen dat hij erin zit maar jammer genoeg is het iedere keer weer net niet, en de tegenstander maakt hier gebruik van en pakt ook de tweede leg.

 

Erg jammer Cindy, het was een mooie laatste leg en ik vind het heel jammer dat je deze verloor.

 

Sander gooit lekker, hij loopt wel iets achter op score.

 

Zelf is hij niet echt tevreden over zijn eigen gooien, hij verloor jammer genoeg beide legs.

 

Hij gooide goed al had ik soms wel het idee dat hij soms de pijlen in het bord moest duwen en tja dan gaat het vaak niet zoals je wilt.

 

Sander heeft na het gooien wel iets last van zijn arm, dus heeft hij toch iets verkeert gedaan.

 

Met de stand op 3 – 1 gaan we toch proberen om bij de koppels nog wat punten te verdienen.

 

De heren gaan beginnen en wat er nu gebeurt, is wel even heel vreemd.

 

Ze lopen achter de feiten aan en alles wat ze proberen te gooien gaat mis, maar gelukkig herstellen ze zich op tijd en gaan met de inhaal beginnen.

 

Ze stonden ver achter en hadden met deze achter stand eigenlijk (als je logisch nadenkt) moeten verliezen, maar ze winnen als nog de wedstrijd.

 

Goed gedaan mannen, jullie zijn goed terug gekomen van een achterstand.

 

Ook de tweede koppelwedstrijd zijn de mannen weer goed bezig al lopen ze iets achter, ze kunnen het nog overzien.

 

Ze moeten alleen nog de Bull gooien en punten, Oscar ging voor de Bull en Sander pakt als laatste nog de punten en zo kunnen we dus meteen 2 punten bij schrijven.

 

De dames maken met twee wedstrijden een eind aan de koppels.

 

In de eerste koppel komen ze iets te laat op gang, maar ze doen zeker goed hun best.

 

Jammer genoeg kunnen ze in beide koppels geen punten pakken maar ze hebben wel goed gestreden.

 

Nu kunnen we alleen nog een punt zien te pakken bij de team ronde.

 

De team ronde die voor sommige spelers wel eens een drama kan zijn omdat je vaak lang moet wachten tot je weer aan de beurt bent mag nu hoop ik geen probleem worden?

 

Ze beginnen goed en komen al vanaf het begin op voorsprong te staan, even weer mijn stem laten horen voor Jose en we gaan weer lekker verder.

 

Ze blijven op voorsprong staan, maar voor mij is het toch wel spannend om te zien.

 

Pff zit met spanning te kijken, het lukt niet altijd om uit te gooien dus zet men het goed weg of ze gooien net te veel.

 

Yes, de laatste punt gaat toch naar ons en hebben we de achter stand mooi terug gewerkt.

 

Eind stand is 5 – 4, lekker jongens goed gedaan.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW