21-04-2015 JC 1 – 8 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

21-04-2015

JC  1 - 8  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

We waren best wel uitgelaten omdat we tegen JC gingen darten vanavond, vorig jaar zaten ze jammer genoeg in een andere poule maar nu hadden we toch weer een avond waar sommige van ons echt naar uit keken.

 

Om een beetje verwarring te scheppen bij mijn eigen spelers ging ik nu gewoon zonder te vragen een opstelling maken.

 

Ik voelde me sterk genoeg om als eerste beginnen en dat deed ik dus ook, ik gooide redelijk en had al snel een voorsprong te pakken in mijn eerste leg.

 

De eerste leg zou ik voor geen goud meer af willen geven en dus deed ik dit ook, door de missers op de dubbels kwam ik op dubbel 1 en die gooide ik.

 

Ook mijn tweede leg had ik een voorsprong en tja je raad het al ook hier zette ik mezelf weg op dubbel 1, maar in de eerste leg had ik die ook gegooid dus deed ik het nu ook.

 

Zo de eerste punt van de avond is binnen, nu de rest nog tja ik heb het voorbeeld al gegeven dus dat mag geen probleem zijn haha ha.

 

Patrick ging als tweede aan zijn singel beginnen en ook hij won zijn beide singels al had hij het zo nu en dan wel iets moeilijk omdat hij niet elke keer op zijn favoriete dubbel kon uitgooien.

 

Amber was als derde aan de beurt, en tja wat is Amber zonder een fleurende toezegging naar haar tegenstander.

 

Ze kwam in de eerste leg in de problemen en liep al snel tegen een achterstand aan te kijken, ze liet zich niet kennen en miste jammer genoeg een dubbel 15 om een score van 115 uit te gooien.

 

Toch herstelde ze zich na haar teleurstelling en gooide ze de tweede leg uit, de derde leg was ze boos op haar zelf omdat ze geen hoge uitgooi score had gegooid.

 

Door haar boosheid vlogen de pijlen over het bord en was de derde en laatste leg snel voorbij.

 

Met 3 gewonnen singels ging Marcel als laatste aan zijn singel beginnen.

 

Gooide redelijk maar was zelf niet tevreden over zijn gooien, toch pakte hij beide legs zonder al te veel tegenstand.

 

Met de winst in de pocket van de singels gingen we aan de koppels beginnen.

 

Van de 4 koppels pakte we toch 3 met een winst en lieten we 1 punt achter voor de tegenstanders die er ook hard voor gezwoegd hadden om die te bemachtigen.

 

Met alleen nog de team en bier ronde in het vooruit zicht gingen we met z’n allen er nog een keer tegen aan om te kijken of we het laatste punt ook nog binnen konden halen.

 

We hebben een gezellige avond gehad en we zijn met de winst van 1 – 8 naar huis gegaan, we waren allemaal blij met de zege en gunde de tegenstander ook de punt zodat ze niet tegen een white-wash aan keken.

 

Met nu nog twee wedstrijden in het vooruit zicht wil ik toch al de spelers danken voor hun inzet van het seizoen en hoop ik dat we volgend jaar er weer lekker tegen aan gaan, dan zijn we in ieder geval verlost van de -9 punten waar we dit jaar tegen aan moesten kijken.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW