22-04-2014 Unexpected 3 – 6 Kuipse pijl

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

22-04-2014

Unexpected  3 - 6  Kuipse pijl

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Vanavond was het bij ons volle bak, op 1 persoon na was het hele team aanwezig en waren er 3 personen om kennis te maken met het team, alle 3 zijn ze aangenomen voor het aankomend seizoen.

 

Het was weer zo’n avond waar sommige zich als een bejaarde voelde en Oscar dacht het niet alleen hij deed er ook nog de uitvoer sessie van.

 

Hij zat in een stoel en deed net als of hij in een rolstoel zat en schoof met stoel en al naar de okkie om de pijlen te gooien, Sander hielp hem mee en de rest lachen dubbel van het lachen behalve de tegenstanders die konden er de lol niet van in zien.

 

Na dat iedereen weer bij gekomen was gingen we aan de wedstrijd beginnen, normaal gaat Sander als eerste maar nu had Jose zo iets van doe eens iets gek en ik begon als eerste.

 

Of dat ik dat nog een keer ga doen dat is nog nader te overzien, ik gooide onregelmatig en had moeite met het vinden van mijn tripels (ook voelde ik me niet echt op mijn gemak, er zat iets in de weg en daar was ik meer mee bezig dan met mijn wedstrijd).

 

Ik moest de wedstrijd aan de tegenpartij laten en zo stonden we al met 1 punt achter.

 

Amber die na lange tijd weer terug was ging als tweede aan de wedstrijd beginnen.

 

Ze gooide lekker en na 4 beurten gooide ze een lekkere 140 score en pakte de eerste leg.

 

Tweede leg ging ze lekker verder maar met de uitgooi had ze toch wel wat moeite waardoor de tegenstander deze leg pakte.

 

Derde leg ging iets minder en ook zij moest de laatste leg aan haar tegenstander laten, wat ons op een 0 – 2 achterstand bracht.

 

Jose ging als derde aan haar singel beginnen, ze was lekker bezig maar moest toch de eerste leg afgeven aan haar tegenstander.

 

Tweede leg ging ze ongestoord verder, jammer genoeg zette ze zich iets beroerd weg op score 3.

 

Nou ze had er in het begin iets moeilijk mee maar ze ging ervoor en gooide enkele 1 (tegen het ijzer aan), en dus had ze een mooi geleider om in de dubbel 1 te komen en daar maakte ze mooi gebruik van.

 

Ze had nog 1 leg te gaan maar jammer genoeg pakte de tegenstander net iets eerder de dubbel en stonden we nu al met 0 – 3 op een toch forse achterstand.

 

Het was nu aan Sander om te proberen om de o zo verschrikkelijke 0 weg te krijgen.

 

Hij gooide goed en was ook wel een reus tegenover zijn tegenstander-tje (die erg klein van stuk was).

 

Sander heeft zijn strijd geleverd en bracht ons terug op 1 – 3, gelukkig was die 0 eindelijk verdwenen van het bord en zagen we weer kansen om terug te komen.

 

Na een kort overleg van hoe we gingen koppelen, werden de volgende koppels gevormd: Jose & Amber, Jacky & Sander.

 

Beide koppels hadden het toch wel wat zwaar maar niemand liet zich uit het veld slaan, we waren gebrand om er hoe dan ook nog een paar punten bij te pakken.

 

Alle koppels wonnen 1 wedstrijd en verloren 1 wedstrijd maar ondanks dat konden we de verlies toch beperken tot 3 – 5.

 

De laatste punt van de avond moesten we zien te halen met de team ronde, een ieder deed zijn best om toch nog te proberen de punt te halen.

 

Jammer genoeg liepen we stuk op de uitgooi en pakte de tegenstanders de laatste punt van de avond.

 

Met de eindstand 3 – 6 beëindigen we de wedstrijd.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW