24-09-2013 Unexpected 4 – 5 Riviéra Free Drums

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

24-09-2013

Unexpected  4 - 5  Riviéra Free Drums

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

De sfeer zit er al weer goed in als de tegenstanders binnen komen.

 

Oscar hadden we besloten zou deze avond beginnen, we waren er toch wel een beetje verbaasd dat hij eerder aanwezig was dan we gewend zijn.

 

Zijn gooi arm zat nog wat vast wat hem dan ook niet echt lekker zat, hij kwam dan ook wat achter te staan.

 

Hij begon toch wel snel zijn ritme te vinden en tja dan beginnen de trippels ook te lopen, ook al stond zijn tegenstander met 1 leg op voorsprong toch zou het geen makkelijke wedstrijd worden.

 

Ze kwamen gelijk te staan maar jammer genoeg miste hij bij de laatste leg de uitgooi 80 op dubbel 10 wat zijn tegenstander de kans gaf toch deze partij naar hem toe te halen.

 

Amber ging als tweede, ze gooide regelmatig maar is zelf niet tevreden over haar gooien.

 

Ze haalde toch de eerste leg binnen en ze was nog niet klaar met haar tegenstander, ze ging lekker verder met haar spel.

 

Ze liep in de tweede leg wel wat achter de feiten aan, maar op het uitgooi moment heeft ze toch wel wat kansen.

 

De tweede leg ging naar ons dus staan we 1 – 1 gelijk.

 

Voor Sandra was dit de tweede wedstrijd en ze stond echt lekker te gooien wat haar al snel een voorsprong opleverde.

 

Ze heeft dan wel wat meer moeite met de uitgooi maar toch kan je zien dat ze er wel komt, op haar manier.

 

Ze nam mooi de leiding door de eerste leg naar haar toe te halen, de tweede leg ging iets moeizamer waardoor ze ook dan iets achter de tegenstander aan loopt.

 

Beide hadden toch wel wat moeite met de uitgooi maar toch doet Sandra weer wat ze in de eerste leg ook deed en ze pakt voor ons de tweede punt binnen.

 

Cindy sloot deze avond van de singels af, ze speelde goed bij de uitgooi komen ze op gelijke hoogte maar de tegenpartij vind het welletjes en pakt de eerste leg.

 

Tweede leg loopt ze iets achter, ze komt toch aardig terug maar een paar bouncher ’s  maken haar toch wel een beetje gefrustreerd en dat kon je ook wel een beetje zien.

 

Jammer genoeg  ging de tegenstander er met de punt vandoor en dus kwamen we op 2 – 2 gelijk stand, dit zou nog wel eens een spannende koppel wedstrijd kunnen worden.

 

Tja soms is het moeilijk om te kijken hoe je het beste de koppels kunnen samen stellen, wordt het een tactieken zet of niet.

 

 We gingen voor de koppels : Oscar – Cindy en Sandra – Amber.

 

De koppelwedstrijden liepen niet zo als we dachten dat ze zouden gaan.

 

We konden ondanks de spannende koppels van Sandra – Amber geen punten meer bij schrijven, we wonnen 1 koppel en verloren de andere 3.

 

Hier in zie je toch dat wij het koppel wedstrijd spel niet goed beheren en vandaar dat ik ook in de groeps-app.  gevraagd had om op een avond bij elkaar te komen om hier op te gaan oefenen (dit werd voorgesteld door Amber).

 

Met de stand 3 – 5 gingen we er toch voor om te proberen de groepswedstrijd punt te pakken en zo de achterstand toch gering te houden.

 

Als team speelde ze een zeer goed spel en kwamen er geregeld toch hoge scores voorbij, ze liepen ver voor de tegenstander uit en dit hielden ze mooi vol tot het eind van de wedstrijd en zo pakte wij nog het laatste spel.

 

Met de eindstand van 4 – 5 zeg ik toch als captain van het team: IK VOND HET EEN ZEER GESLAAGDE AVOND EN BEN TROTS OP MIJN SPELERS.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW