25-02-2014 The Beach Boy’s 7 – 3 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

25-02-2014

The Beach Boy’s  7 - 3  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Er was voor sommige spelers een verrassing, waar ze toch wel heel blij mee waren.

 

Ik zal het gezicht van Cindy niet gauw weer vergeten toen ze zag wat de verrassing was, zelf had ik al een vermoeden omdat de spelers bus niet op z’n plek stond.

 

Cindy, Jose en ik waren in gesprek en bespraken even de dingen die ik door de telefoon met iemand besproken had.

 

Op een gegeven moment zei Jose dat er iemand aan kwam en meteen viel ik midden in het gesprek stil (bijna had ik verteld aan Cindy dat er iemand zou komen), Sander kwam binnen en vlak achter hem kwam Amber in ene tevoorschijn.

 

Cindy keek eerst een beetje verbaasd en toen ze zag wie er binnen was gekomen vond ze het heel leuk om Amber weer te zien, het waren al 6 weken geleden dat we haar voor het laatst hadden gezien.

 

Jose heeft haar reserve plek afgestaan voor Amber, zo kon ze meteen aan de bak en weer even lekker net als altijd gezellig met het team mee.

 

Bij aankomst vroeg Sander of Amber wou spelen, aangezien ze dit graag wilde stond hij zijn spelers plek af en als niemand zou wisselen zouden hij en ik een halve partij spelen.

 

Zo dit was echt wel een verrassing voor vele maar laten we nu maar eens gaan kijken hoe de wedstrijd gelopen is.

 

Brigitte gooit lekker, loop al meteen op een voorsprong uit en ze pakt de eerste leg zonder problemen.

 

De tweede leg liep niet zo als de eerste leg waardoor ze iets achter komt en helaas moet ze deze leg dan ook aan de tegenstander laten.

 

De derde en laatste leg loopt ze weer iets uit op de tegenstander en wat haar dan ook de eerste punt van vanavond oplevert.

 

Na weken niet te hebben gegooid begint Amber aan de eerste leg, ze doet goed haar best maar loopt iets achter de feiten aan.

 

De eerste leg gaat naar de tegenstander, de tweede leg gaat ze het weer proberen.

 

Ze begint goed ook al loopt ze wel iets achter de feiten aan, het is even zoeken naar de tripels maar het komt er wel.

 

Helaas moet ze het toch onder ogen zien dat ze gaat verliezen en nee het is echt geen schande om na zo’n lange tijd niet meer te hebben gespeeld je eerste wedstrijd te verliezen.

 

Cindy gaat als derde beginnen en in de eerste leg heeft ze soms wel een paar bounchers, ze loopt iets achter de feiten aan maar doordat de tegenstander het spel niet kan afmaken komt ze toch goed terug.

 

Tezamen komen ze op dubbel 3 te staan en Cindy mist net op het ijzertje haar uitgooi, pfffff echt pech.

 

Na vele pijlen van beide spelers gaar dan toch jammer genoeg de eerste leg naar de tegenstander, de tweede leg loopt ze iets achter.

 

De tegenstander is op weg naar de overwinning maar Cindy geeft haar niet zo maar gewonnen maar ondanks de strijd kan ze het niet halen.

 

De tegenstander vroeg of wij iets te drinken wilden maar bijna iedereen had nog dus zeiden we nee, maar omdat Brigitte niet meer had werd er gevraagd of ze vast wat wou maar ‘’Nee, ze kon heus nog wel even wachten (waar zal ze op wachten …..?)

 

Mijn tegenstander begon meteen in de eerste leg met twee maal een score boven de 100 en ik kan mijn pijlen niet daar krijgen waar ik ze wou hebben.

 

Ondanks mijn achterstand kwam ik wel iets terug maar het was te laat mijn tegenstander pakte de eerste leg.

 

De tweede leg hoopte ik op een beter gooi beurt van mij maar als je je pijlen moet na duwen komen ze nooit waar je ze wil hebben.

 

Door het duwen en trekken aan mijn pijlen kreeg ik het toch zwaar en moest mijn meerdere zien in mijn tegenstander wat ons nu al op een achterstand bracht van 3 – 1.

 

De koppels waren gevormd en Cindy gaf aan, na de eerste koppelwedstrijd uit te stappen en de pijlen over te geven aan Sander.

 

De koppels waren toch wel een echte zware en spannende wedstrijd, Sander en ik keken vanuit het rokershok mee naar de wedstrijd en in ene hoorde we Cindy een gilletje maken en werden de handen geschud met de tegenstanders.

 

We waren beide een beetje beduusd van deze actie maar kwamen er al gauw achter dat de wedstrijd over was en Cindy de laatste pijl gegooid had en de punt binnen haalde.

 

Hoe we als spelers ook ons best deden om nog een punt te pakken, het mocht niet baten.

 

We liepen of net iets achter met punten of konden net het laatste punt niet dichten waar door de tegenpartij de andere wedstrijden allemaal bij konden schrijven.

 

Met de stand 7 – 2 gingen we de laatste ronde van vanavond spelen en wilde toch nog proberen om er nog 1 punt uit te halen.

 

We liepen in de team ronde wel iets achter de feiten aan maar we kwamen goed terug, de uitgooi werd goed weggezet.

 

Onze speelster Amber die al weken niet meer gespeeld had liet ons toch zien dat ze niet alles verleerd was en gooide met 1 pijl buiten het bord en 1 pijl in de dubbel 16 de wedstrijd uit en zo haalde we toch nog de laatste punt binnen.

 

Het was een onverwachte verrassing en we hebben genoten van ons team genootje die we na zo’n lange tijd weer zagen, we sloten de avond met een ritje naar Purmerend en hebben het erg gezellig gehad.

 

Met de eindstand 7 – 3 sluit ik deze wedstrijd af met een blijde lach op mijn gezicht (heb erg genoten om het team weer compleet te hebben).

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW