25-03-2014 Unexpected 3 – 6 Café Amore II

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

25-03-2014

Unexpected  3 - 6  Café Amore II

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Vanavond zou een hele andere avond worden dan alle voorgaande avonden die we met darten hebben gehad, een van onze spelers had vernomen dat er 1 persoon van de tegenpartij zou rond middernacht jarig zijn.

 

Cindy onze creatie dame had een taart gemaakt voor de jarige speelster en op deze manier wilde we haar laten weten dat ook wij van team Unexpected haar wilde feliciteren.

 

Ilse van Café Amore 2 wist niet wat haar overkwam en verrast was ze zeker, voor we aan de wedstrijd gingen beginnen hebben we eerst van de overheerlijke taart gesnoept en genoten van haar verrast heid.

 

Na vele foto’s en de overheerlijke taart gingen we toch aan de wedstrijd beginnen, ik had me voorgenomen om te beginnen met schrijven.

 

Oscar begon met de eerste singel wedstrijd, de eerste leg ging hij al lekker van start en hij liet zijn tegenstander ver achter zich, de eerste leg werd zonder al te veel moeite gewonnen.

 

De tweede leg ging zo lekker dat ik het gevoel kreeg dat hij voor een 180 ging, maar jammer genoeg bleef de laatste pijl iets te lang tussen zijn vingers zitten waardoor hij toch nog een score gooide van 138.

 

Hij won de partij met een volle overwinning al was hij wel kwaad op zich zelf omdat hij de pijl niet op tijd los liet, erg jammer maar goed gespeeld.

 

Jose gooide goed, zo nu en dan gaf ik haar een complement of een aanwijzing op haar gooien om haar te laten weten dat ze goed bezig was.

 

Jammer genoeg kon ze ondanks haar goede scores geen winst binnen halen, jammer maar doorgaan met je gooi stijl.

 

Cindy ging als derde aan haar singel beginnen, ze is lekker bezig.

 

Beide spelers geven elkaar maar weinig ruimte om uit te lopen op score, vaak staan ze dichtbij elkaar of gelijk.

 

Jammer genoeg heeft Cindy iets meer moeite met de uitgooi en daarmee verliest ze de partij.

 

Sander en zijn tegenstander gingen een revanche wedstrijd aan met elkaar, wie zou er dit keer als winnaar uit de wedstrijd komen??

 

Hij is lekker bezig, jammer genoeg mist hij de uitgooi en gaat de tegenstander er met de eerste leg vandoor.

 

Tweede leg is iets minder maar hij blijft zijn best doen.

 

Al was hij soms wel boos op zich zelf omdat de pijlen niet daar kwamen waar hij ze wilde.

 

Denk eraan dat je met pijlen na-gooien na een niet tevreden getroffen vakken, niet daar komt waar je wel wil zijn (pak je rust en probeer het met de laatste pijl wel te raken).

 

We gingen met een 1 – 3 achterstand de koppels spelen, ondanks de achterstand zat de spirit van gezelligheid er nog steeds goed in.

 

Met de koppels konden we proberen om nog iets terug te komen en alle spelers hebben hard hun best gedaan, maar niet alle teams konden punten voor ons verzamelen.

 

De heren hadden het met de eerste koppel zwaar, liepen achter de feiten aan maar kwamen goed terug na een inhaal race en pakte zo toch de punt die we graag wilde.

 

Het tweede koppel spel gingen de heren verder waar ze bij de vorige wedstrijd gebleven waren en ze pakte nu de voorsprong die ze niet meer zo gauw uit handen zouden geven.

 

Zo stond de stand na twee koppelwedstrijden weer gelijk op 3 – 3.

 

De dames deden goed hun best en ook al stonden ze achter, ze gaven de strijd niet zo maar gewonnen (ze bleven strijden tot aan het eind van de partij).

 

Jammer genoeg moesten we toch de punt niet pakken en dus gingen ze proberen toch nog een punt te pakken bij het tweede koppel spel.

 

Omdat ik aan het schrijven was heeft Ilse (van Café Amore 2) een tekst geschreven en die plaats ik dan ook in mijn verslag.

 

(Ze deden hun best maar helaas Ilse & Bert waren beter op 1 been! Xx)

 

Beide teams waren erg gedreven om de punt te willen winnen maar omdat het bij Ilse ook niet echt liep kreeg ze van onze spelers te horen dat ze of een stapje naar links/rechts moest en toen dit niet meer ging moest ze het maar proberen op 1 been (nou punten score deed ze wel en onze dames die lagen dubbel van het lachen).

 

Met een stand van 3 – 5 gingen we de team ronde in en konden de schade nog beperken als we deze zouden winnen.

 

De scores vlogen om me oren en zo nu en dan was zelfs ik met het vele schrijven wel eens de tel kwijt maar wat ik wel kon was de laatste punt opschrijven maar jammer genoeg niet bij ons (al zorgde Oscar er wel voor dat de geleden schade weer beperkt werd).

 

Erg jammer dames en heren maar jullie hebben goed gestreden en hopelijk toch wel een beetje droog kunnen houden ha ha ha.

 

De eindstand is 3 – 6 geworden.

 

Om de avond op een gepaste manier af te sluiten hebben we gezien de tijd nog een bierronde gespeeld en ging Anja (onze sponsor/kroeg bazin) met de tegen partij mee doen.

 

Om 24.00 uur werd het spel even stil gelegd om te zingen voor de jarige job (en als of de taart haar niet deed blozen deed het zingen van beide teams dit wel bij haar).

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW