28-01-2014 Unexpected 3 – 6 Alles komt Goett

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

28-01-2014

Unexpected  3 - 6  Alles komt Goett

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

We hadden deze avond geen extra schrijver dus had ik besloten dat iedere speler een partij zou schrijven, sommige hadden er wel wat moeite mee maar iedereen deed goed hun best.

 

Oscar begon lekker, na de derde beurt gooide de tegenpartij bijna een 180 score (de laatste pijl ging in de).

 

Toen dit niet lukte werd er meteen het woord KUT geroepen en daarna verontschuldigde de persoon zich maar iedereen moest er wel om lachen.

 

Oscar gaat lekker verder en beide komen op een uitgooi te staan, jammer genoeg pakte de tegenstander de eerste leg.

 

In de tweede leg gooide Oscar ook bijna een 180 maar ook deze ging net mis.

 

Na vele pijlen op de uitgooi te hebben gemist pakte hij toch de tweede leg en wordt het misschien toch nog spannend in de laatste leg.

 

In de laatste leg loopt hij iets achter de feiten aan en verliest de laatste leg.

 

Jose ging als tweede aan haar singel beginnen, soms vergat ze nog wel iets als ze gooide maar geleidelijk aan ging het toch beter.

 

Ze zette zich bij beide partijen wel iets beroerd weg (dubbel 1) maar na vele missers gooide ze wel en dat tot twee keer aan toe.

 

GEFELICITEERD JOSE, JE EERSTE OVERWINNING IS BINNEN.

 

Sander gooit lekker, loopt wel iets achter de feiten aan.

De tegenpartij pakt de eerste leg maar Sander gaat toch in de tweede leg weer de strijd aan.

 

Tweede leg houdt hij zijn tegenstander goed bij, hij maakt het wel even wat moeilijk voor zich zelf bij de uitgooi maar hij pakt toch de tweede leg.

 

Derde en laatste leg loopt hij achter de feiten aan en zo nu en dan loopt hij ook aardig te mopperen omdat het toch niet zo gaat als dat hij zelf wil.

 

Jammer genoeg moet hij de wedstrijd aan de tegenstander laten en komen we met 1 – 2 achter te staan.

 

Ik kon niet in mijn wedstrijd komen en hoe ik het ook probeerde of deed de tripels vielen maar met lage maten en ik zat mezelf wel een beetje te verbijten omdat het niet ging zoals ik zelf wou.

 

Ook ik moest eraan geloven en moest ondanks mijn strijd mijn wedstrijd eindigen met een nederlaag en zo stonden we dus al 3 punten achter.

 

De koppels werden gevormd en zoals zo vaak liet ik de mannen samen koppelen, of ik hier nu goed aan deed wist ik op dat moment nog niet maar de dames koppel heeft gestreden tot het bittere eind en juist iedere keer als we aan het eind van de koppelwedstrijd kwamen werd het toch nog heel spannend.

 

Jammer genoeg konden de dames koppels geen punt binnen brengen maar we waren er steeds heel dicht bij, jammer dat we beide niet konden bullen anders hadden we zeker een punt binnen gebracht.

 

De heren gingen in de eerste koppel wat stug van gang en kwamen van een forse achterstand terug en wonnen de wedstrijd.

 

Jammer genoeg konden ook zij de tweede koppel wedstrijd niet winnen en ze waren wel een beetje boos op zich zelf.

 

We konden nu alleen nog met de teamronde een punt pakken en daar gingen we dan nog wel voor en we maakte het toch af door de allerlaatste punt nog te pakken.

 

Ik wil wel even de spelers een pluim geven voor het schrijven, tja soms ging het wel een beetje mis maar een ieder herstelde zich goed.

 

De wedstrijd werd beëindigd met de eindstand van 3 – 6.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW