28-10-2014 Unexpected 5 – 4 Mokum Darts

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

28-10-2014

Unexpected  5 - 4  Mokum Darts

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Zoals al een paar keer op de site te lezen was, en ook geschreven is in de groeps-app. zou er vanavond hoe dan ook de groeps foto gemaakt worden.

 

Jammer genoeg mocht het toch niet zijn dat we met het aantal leden (zoals inschrijving was)overbleven als team.

 

De spelers die er altijd zijn geweest en ook nu aanwezig waren tonen de GROEPS-SPIRIT van het team, en met zo’n team wil ik als Captain verder gaan de komende tijden die nog zullen volgen.

 

De jongens van de tegenpartij kwamen binnen en er werd meteen op 2 borden in gegooid, we wisten dat we hier een nog al zware kluif aan zullen hebben.

 

In de singels nam ik maar de keuze om als eerste te beginnen, met de gedachten van zaterdag nog in mijn hoofd ging ik aan de slag.

 

De pijlen gingen niet altijd daar heen waar ik ze stuurde, zaten veel in de 1 & 5 in plaats van de 20.

 

De eerste leg won ik omdat mijn tegenstander vele pijlen nodig had op zijn dubbel en mijn pijl recht in het vak ging wat ik wou.

 

De tweede en derde leg liep de 20 nog steeds beroerd en toen ik op uitgooi stond moest ik een keuze maken en probeerde de 20 te vermijden, hier door pakte mijn tegenstander de eerste punt van de avond.

 

Amber ging als tweede singel beginnen, ze gooide lekker maar verloor de eerste leg door de hogere score van de tegenstander.

 

De tweede leg kwam ze goed terug, jammer miste ze de uitgooi waardoor we nu al 0 – 2 achter staan.

 

Marcel die me al veel eerder had doorgegeven dat hij graag als derde wou gooien ging aan zijn singel beginnen.

 

Hij gooide lekker en net als ik had hij zo nu en dan ook een abonnement op de 1 & 5.

 

Hij kwam 0 – 1 achter in zijn singel maar hij was er op gebrand om de verdomde 0 van het bord te halen, de tweede leg ging zo lekker dat hij 1 – 1 gelijk kwam.

 

De derde en laatste leg gaven beide spelers wat ze hadden maar de punt ging naar ons en zo had Marcel toch de 0 van het bord geveegd.

 

Jeanette ging als derde aan de singel beginnen, ze deed zeer goed haar best.

 

De schrijver (die eigenlijk niet mag helpen) hielp haar soms en ook haar medespelers stonden voor haar klaar om te helpen met de uitgooi.

 

Jammer genoeg was ze niet consequent met gooien en zo moest ze de punt aan de tegenstander geven.

 

Amber en ik gingen in overleg wat we zouden doen, gezien het feit hoe de tegenstanders gooiden vonden we samen het beter om de reserve speler in te zetten.

 

Ja, ik weet het is nooit leuk om uit het spel gezet te worden, maar gezien de sterkte van het team was dit een wel over wogen beslissing.

 

De koppels gingen zeer voortvarend en de ene naar de andere punt kwamen bij ons er bij en zo konden we een mooie voorsprong opbouwen.

 

Met de stand op 5 – 3 gingen we de team ronde spelen, deze werd jammer genoeg verloren maar dat kon de pret van deze avond niet drukken.

 

Na de wedstrijd werd dan ook de groeps foto gemaakt en omdat de eerste (bij het dartbord) volgens Anja een beetje te veel overbelicht was hebben we nog een tweede gemaakt.

 

De tweede foto is een zeer spontane groeps foto geworden en deze is dan ook gekozen als visite kaartje die altijd in de spelers map aanwezig zijn.

 

Deze kunnen uitgedeeld worden als er andere teams zijn die op Onze site willen kijken.

 

Met de stand op 5 – 4 sluit ik mijn verslag en wil ik alle spelers die niet hoefde te spelen, bedanken voor hun aanwezigheid zodat de foto er eindelijk is.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW