29-04-2014 Maal-3 6 – 3 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

29-04-2014

Maal-3  6 - 3  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

De avond voor de wedstrijd werd ik gebeld door Anja (de kroeg bazin), ze had een lekkage op baan 1 en dus was de vraag of we konden uitwijken naar een andere avond of dat we bord 3 zouden spelen.

 

Na enige heen en weer gebel hebben we besloten om uit te wijken naar de kroeg van Amore, dit omdat we niet in het onvriendelijke bar/restaurant van Maal 3 wilden gaan.

 

Voor de mensen van Maal 3 was het ook dichterbij en voor ons waren de kosten van het parkeren ook beter.

 

We gingen met alle spelers met de spelers bus mee en zullen toch enigszins proberen om wat punten te pakken of eventueel te winnen.

 

Het liep jammer genoeg allemaal even anders als dat we gepland hadden, van de 4 singels werd er jammer genoeg maar 1 gewonnen al deden alle spelers toch goed hun best.

 

Voor Oscar was het jammer dat hij bij de uitgooi van 112 niet uit kon gooien, soms was er ook een schrijver waar je lang op moest wachten voor je kon zien wat je uitslag was.

 

Al met al gingen we dus al met een achterstand de koppels in, maar we wilde toch proberen om bij de koppels nog wat punten te pakken.

 

Ook hier deed ieder koppel goed zijn best, maar de tegenstanders zijn een stelletje brood gooiers dus zo hadden we weinig kansen.

 

Ik stapte bij de tweede koppel uit het spel omdat ik tijdens het gooien mijn schouder zo hard hoorde kraken dat ik er zelf van geschrokken was, Sander stond buiten te roken en het enige wat hij hoorde was: “Sander invallen NU”.

 

Door de schrik van mijn schouder kwam het iets bazig uit mijn mond maar dat was niet de bedoeling, sorry.

 

Toch hebben we met de koppels nog 1 punt weten te pakken maar het was een moeilijke strijd als je achter staat.

 

We deden de bier- en teamronde in een en daar gaven we de tegenstanders weinig kansen en zo hadden we toch nog een 3de punt te pakken voor deze avond.

 

Iedereen heeft gestreden voor de punten maar een eindstand van 6 – 3 was alles wat we konden pakken.

 

Ik bedank hierbij dan ook de kroegbaas van Amore, omdat we van hun banen gebruik mochten maken en ondanks alles hebben we toch wel een fijne avond gehad.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW