29-10-2013 Unexpected 4 – 5 Op goed geluk

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

 

29-10-2013

Unexpected  4 - 5  Op goed geluk

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Brigitte begon deze avond aan haar singel, ze gooide minder geconcentreerd dan anders en dat kon je ook goed merken.

 

Al snel stond ze met 0 – 1 achter, haar tegenstander was niet echt sterk in het gooien maar Brigitte liep toch steeds weer iedere leg achter de feiten aan.

 

Ondanks dat Brigitte de tweede en de derde leg pakte vond ik het niet verdiend gezien de feit hoe ze vanavond stond te gooien, de punt had eigenlijk een verdiende winst geweest als die naar de tegenstander was gegaan.

 

Jose ging als tweede, ze gooide lekker, met als resultaat een zeer mooie 105.

 

Jammer genoeg pakte de tegenstander de eerste leg, maar Jose deed goed haar best.

 

Ook de tweede leg ging ze weer  de strijd aan met haar tegenstander, de uitgooi lukte jammer genoeg niet en dus was het 1 – 1 gelijk.

 

Amber ging als derde maar de pijlen deden weer eens niet wat ze wou, ze liep weer lekker te mopperen op haar zelf.

 

 Ook moet ze leren niet te luisteren naar wat er in de omgeving gebeurd (concentreer je op je eigen spel, de rest is er op dat moment niet).

 

Nadat Anja haar even en zei: ’Amber nu ga je gewoon darten en meer niet’ en toen ging het beter.

 

We konden helaas nog geen punt bij schrijven en dus kwamen we op twee punten achterstand te staan.

 

Cindy was de laatste in de rij, ze had van te voren al aan gegeven niet echt lekker te zijn maar ze speelde haar singel.

 

Ze gooide goed met zo nu en dn weer een bouncher, de uitgooi liep niet zo als ze wou.

 

Nadat haar singel af was gelopen, gaf ze aan dat ze uit het spel stapte en naar huis ging.

 

Meteen riep ik Sander van het andere bord weg waar hij met Sandra aan het oefenen was.

 

Met de tussen stand 1 – 3 gingen we de koppels spelen.

 

Omdat er maar 1 singel gewonnen was, was het niet zo makkelijk om koppels te verzinnen dus liet ik het aan de spelers over.

 

Amber gaf aan graag met Jose te koppelen dus moest Sander met Brigitte koppelen, ze konden meteen aan de bak al gaf Sander nog wel wat instructies aan Brigitte mee.

 

Voor vele spelers was het al duidelijk hoe ze het koppel spel zouden gaan spelen omdat ze dit ook op de oefenavond hadden geleerd.

 

Je kon goed merken dat Sander de kar trok en Brigitte vertelde wat ze moest gooien, door een goed en mooi spel hadden we de schade weer wat ingelopen.

 

Ook Jose en amber weten hoe het moet en ze gingen zeer goed van gang en ze deden precies dat wat ze geleerd hadden, waardoor we dus verder ingelopen kwamen en we toch weer iets meer spanning voelde.

 

Met de tussen stand van 3 – 3 gingen we de twee laatste koppels spelen.

 

Jose en Amber hadden het iets zwaarder dan de eerste wedstrijd maar het was een echte spannende strijd maar helaas konden we geen punt meer bij schrijven.

 

De laatste koppel hadden het ook zwaarder en er werden ook meer pijlen gemist waardoor we ook hier geen punt meer te halen was voor ons.

 

Met 3 – 5 gingen we de teamronde spelen, ze gooide allemaal onregelmatig maar omdat de tegenpartij in ene niet al te best meer gooide konden we toch mooi terug komen.

 

Beide miste best wel wat pijlen op de uitgooi en toen had Sander er toch wel genoeg van of rook hij toch nog een punt voor ons want hij gooide de wedstrijd uit met een mooie score van 32 (dubbel 16).

 

De bier ronde werd apart gespeeld, het spel wat men bedacht was meervoud van 25 en de laatste pijl (1 pijl) op uitgooi dubbel 13.

 

Nou het kon nog wel eens een latertje worden, iedereen had veel moeite met het gooien van 25 of meer.

 

Op het eind kwamen beide teams op de uitgooi te staan, en pff f wat heb ik hier veel pijlen zien missen (sommige zaten echt heel dichtbij.

 

Uiteindelijk deden we het toch weer, we pakte de partij en dus was het weer het woordje BIER wat geholpen heeft.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW