Sowieso amore 7 – 2 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B

seizoen 2018 – 2019

Dora logo

w6  di  05-02-2019

Sowieso amore  7 – 2  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het is vanavond een vreemde wedstrijd, we spelen uit maar zijn toch in onze eigen thuis honk.

.

We zijn met drie teams in de zelfde poule gezet en dus kan het wel een voor komen dat we een uitwedstrijd spelen maar toch bij Amore zijn.

.

Na de jongens opgehaald te hebben konden we onderweg gaan naar de kroeg waar we zo als vaker als eerste arriveren.

.

Sommige van ons hebben gisteren ook al gespeeld bij de DBZP dus het is even afwachten hoe het vanavond gaat lopen, voor sommige zou het een moeilijke avond kunnen zijn of niet.

.

Iedereen is aan het ingooien, ook Sandra die mij later op de avond zal vervangen.

.

Zo langzaam aan komen alle teams die in Amore moeten spelen binnen druppelen en ook de tegenstanders van Under Pressure zijn er ook.

.

Tja, dan moet je weer gaan nadenken over de opstelling, normaal gesproken kan je die van Sowieso Amore wel weten want die opstelling is vaak het zelfde.

.

Het is net of John een voorgevoel had want nu is de opstelling in ene anders dan normaal en dus is onze opstelling helemaal in de war gemaakt hierdoor.

.

Maar ja toch is het de individuele spel dat de punten moet opleveren.

.

Tja, ik had mezelf op de eerste plek gezet en was er klaar voor mijn scores gingen best lekker maar op de dubbels moest ik het helaas ontzien, ze vielen niet zo lekker als de avond ervoor.

.

Omdat ik toch nog steeds niet lekker kan staan wordt het voor mij toch vaak te veel en moet ik de winst aan mijn tegenstander laten, zo kwamen we al met 1 punt achter te staan.

.

Patrick opent zwak, hersteld zich maar loopt al tegen een achterstand aan te kijken.

.

Het valt me de laatste tijd vaker op dat hij niet meer echt voor een hoge finish gaat, als hij op 136 staat telt hij zich terug naar een lagere uitgooi.

.

Omdat hij niet voor een hoge finish gaat geeft hij de tegenstander de kans om de eerste leg te pakken en dat doet Ilse dan ook.

.

Tweede leg opent hij wederom zwak en de score gaan in het begin erg op en neer.

.

Ook nu zien we dat hij achter de feiten aan loopt, de scores blijven op en neer gaan met hoge en lage scores door elkaar.

.

Als hij de schrijver hersteld heeft zien we toch weer een hoge finish die niet uitgegooid word, soms vind ik dat de pijlen erg dwalend naar het bord gaan.

.

Ook nu worden de dubbels niet gegooid en is hij ook de leg kwijt, we staan al weer met 2 punten achter.

.

Dan is het Michael die aan zijn singel begint, omdat ik in gesprek was met Guillaume had ik niet in de gaten dat de wedstrijd al begonnen was.

.

Op een gegeven moment zei Sandra dat Michael goed bezig was en pas toen kregen we in de gaten dat de wedstrijd al bezig was.

.

Michael heeft de tegenstander die zo nu en dan wel eens sterk uit de hoek kan komen maar hij doet echt goed zijn best.

.

Hij heeft wel wat moeite met de uitgooi en ik zie dat hij ook weer erg druk is, laat hem weten dat hij terug moet naar de basis en dan gooit hij dubbel 3 uit met 2 pijlen.

.

Tweede leg opent hij lekker, zakt even in maar hersteld zich meteen.

.

Beide spelers blijven vrij dicht bij elkaar, Michael gooit soms net even er snel zijn pijlen weg waardoor ze niet daar heen gaan waar hij ze wil hebben.

.

Helaas pakt Senait de leg net voor zijn neus weg maar er is nog kans om te winnen.

.

Derde leg opent hij matig en hersteld zich gelijk, heeft een lichte voorsprong te pakken.

.

Gaat lekker door met zo nu en dan een matige score tussen door maar hij behoud zijn voorsprong.

.

Ook nu dweilen zijn pijlen en daar door gaat de score dan ook naar beneden, hij zet zich weg op een 112 finish maar het lukt hem niet om deze uit te gooien.

.

De score wordt afgebouwd omdat zijn pijlen niet de vakken raakt die hij nodig heeft, beide spelers hebben moeite met de dubbels maar het is gelukkig Michael die hem als eerste vind.

.

Zo dat was de eerste punt voor ons, nu kijken of we nog meer binnen kunnen halen vanavond?

.

Guillaume opent matig, blijft even matig doorgaan alvorens hij zich hersteld.

.

Loopt achter de feiten aan, scores blijven een beetje op en neer gaan.

.

Als zijn scores beter gaat zien we dat de tegenstander op een uitgooi score staat dus moet Guillaume echt alles op alles zetten wil hij deze leg nog winnen.

.

Jammer genoeg pakt de tegenstander de leg als Guillaume op een uitgooi score staat van 96.

.

Tweede leg opent hij sterk en gaat lekker door, heeft een lichte voorsprong te pakken.

.

Scores gaan nu beter dan in de eerste leg en als hij een matige score gooit wordt die meteen hersteld.

.

We zien dat hij probeert om een 119 uit te gooien en jammer genoeg mist hij de dubbele Bull en van alle kanten hoor je iedereen zeggen “o wat jammer”.

.

Daarna zien we toch dat beide spelers wel wat moeite hebben met het vinden van de dubbels, jammer voor Guillaume vind de tegenstander deze toch als eerste.

.

Met de stand op 3 – 1 gaan we de koppels vormen, omdat ik na de eerste koppel uit stap neem ik de keuze om Sandra met Guillaume te laten gooien.

.

Het spel van de Tack – Ticks is soms toch wel een moeilijk spel vooral als je geen tripels of dubbels kan pakken, net te veel wordt ook gewoon het enkele vak niet gegooid.

.

Er zijn spellen bij die best wel spannend zijn maar te veel wordt er toch achter de feiten aangelopen en dat is iets wat niet echt hoeft als men dit partijtje wat vaker oefent.

.

Ook vind ik het een melding waard om te zeggen dat ik vond dat Michael erg lekker bezig was, in de partij liepen ze ver achter de feiten aan maar kwamen sterk terug door een enkele en dubbele Bull te gooien en op deze manier toch een punt voor ons pakt.

.

Van de vier wedstrijden wordt er jammer genoeg maar 1 punt gepakt al was er 1 wedstrijd die heel spannend was maar gemist werd op de dubbel Bull.

.

Sandra die voor mij inviel heeft een mooi spel laten zien en steeds vaker zie ik dat haar scores ook lekkerder gaan het enige waar ze nog aan moet werken zijn de dubbels.

.

De teamronde zijn ze lekker bezig met zo nu en dan een enkele matige score tussen door maar ook nu wordt de dubbel niet gegooid en dus gaat ook de laatste punt naar Sowieso Amore.

.

Met de stand op 7 – 2 nemen we nog geen afscheid want men wil graag nog een bier ronde spelen, het spel wat ze spelen is wel heel vreemd en men vraagt mij of ik mee doe.

.

Als ik hoor wat ze willen doen moet ik jammer genoeg toch zeggen dat dit voor mij geen mogelijkheid is om mee te doen, de spelers moeten op een kruk gaan zitten en dan de pijlen gooien.

.

Steeds op en af gaan van de kruk is voor mijn knie geen goede optie, als ik een tijdje gezeten heb, voel ik geen tot weinig kracht in mijn knie, dus vind ik het geen optie om mee te doen.

.

Gelukkig wil Albert die in een hogere divisie speelt voor mij invallen zodat ze het spel 5 tegen 5 kunnen doen.

.

Ook nu zie ik mooie maar ook matige scores op het bord komen, maar jammer genoeg pakken ze ook niet deze wedstrijd en dus moeten wij een drankje aan onze tegenstanders geven.

.

Zo met alle teams tezamen spelen is wel druk maar wel heel gezellig, volgende week is er een beker wedstrijd maar wij liggen er allemaal uit en dus vraag ik of er animo is voor een onderlinge competitie en daar zijn vele mee eens.

.

Met het verlies van de wedstrijd met 7 – 2 en een extra drankje voor de tegenstanders zeggen we toch tot volgende week.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Sowieso amore 7 - 2 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Standen

Dora 4A Uitslagen

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.