19-02-2019 Unexpected 1-8 Koekie monsters

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w8 di 19-02-2019

Unexpected  1 - 8  Koekie monsters

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

De vorige keer dat we tegen dit team moesten spelen was het al geen gezellige wedstrijd dus we zullen zien hoe het nu vanavond gaat.

.

Als ik de jongens ophaal laat ik Guillaume meteen weten als er geen vijfde speler is hier dan strepen te zetten zodat er niks bij ingevuld kan worden zonder dat we het in de gaten hebben.

.

Als de tegenstander binnen komt valt het me meteen op dat ze erg overdreven laten weten dat ze het heel gezellig vinden, nou ik vind het helemaal niet gezellig maar we zullen zien hoe de avond gaat lopen.

.

Patrick opent lekker, gaat lekker door al loopt hij wel iets achter de feiten aan.

.

Even een matige score tussen door die niet meteen hersteld word, na een paar matige scores gooit hij zo uit het niets een 121 score maar aan zijn reactie te zien had hij gehoopt op een 180 score.

.

Omdat de tegenstander al veel eerder op een uitgooi score stond is het dan ook niet anders dan dat deze de leg uitgooit en dat gebeurd dan ook.

.

Tweede leg opent hij matig, hersteld zich en gaat goed door, even weer een matig spel tussen door en ook nu loopt hij dan ook achter de feiten aan.

.

Als de tegenstander alweer op een uitgooi staat is Patrick nog iets te ver weg, dan zien we dat de tegenstander de wedstrijd wint door een score van 67 uit te gooien met een dubbele Bull.

.

Dan is het mijn beurt ik maak er eerlijk gezegd een potje van, scores gaan op en neer en als ik op de dubbel kom dan krijg ik die niet te pakken.

.

Ik kan mijn staan punt niet vinden en raak steeds meer en meer geïrriteerd door mijn eigen spel.

.

Door dat ik te veel kansen laat liggen en mijn gevoelens de overhand laat nemen gaat ook deze wedstrijd naar de tegenstanders.

.

Misschien was het voor mij beter geweest om niet te gooien gezien het feit hoe het de vorige keer ging en de tegenstanders steeds laten horen (overdreven) hoe gezellig ze het hebben.

.

Tessa opent sterk, gaat lekker door ze laat een heel mooi spel zien en al vrij snel staat ze op een uitgooi.

.

Omdat Tessa het liefst terug rekent naar de dubbel 20 laten we haar hier dan ook op uitkomen als ze op 76 staat.

.

Ze laat de tegenstander zien dat er niet met haar te sollen valt, jammer genoeg blijft ze niet zo sterk door spelen.

.

Tweede leg opent ze redelijk, gaat lekker door en ze heeft dan ook al vrij snel een voorsprong te pakken.

.

Zo nu en dan komen er wat matige scores tussen door, ik hou haar in de gaten en zie dat ze geregeld bij een matige score niet stabiel staat.

.

Ze raakt jammer genoeg haar voor sprong kwijt maar ze laat haar tegenstander wel zweten en werken voor zijn scores.

.

Door dat ze haar dubbel nu niet kan raken pakt de tegenstander de tweede leg.

.

Derde leg opent ze lekker met zo nu en dan een matige score tussen door, beide spelers blijven redelijk dichtbij elkaar.

.

Ook nu zie ik dat ze soms niet stabiel staat en laat haar het weten door haar loshangende been aan te tikken, als ze dan terug komt van het bord laat ik haar het verschil zien.

.

Als ze stabiel staat gooit ze stukken beter dan dat ze niet stabiel staat hier moet ze echt aan werken.

.

Ondanks dat Tessa een heel mooi spel heeft gespeeld moet ze toch de punt aan haar tegenstander laten maar we laten haar zeker weten dat ze goed gespeeld heeft.

.

Guillaume is de laatste die zijn singel speelt hij is goed bezig en de eerste leg is snel gespeeld.

.

De tweede leg is qua scores wel iets minder maar hij blijft door vechten al horen we hem ook geregeld op zich zelf mopperen.

.

De derde leg is het belangrijkste wie gaat er de punt pakken en schijnbaar heeft het mopperen op zich zelf toch wel geholpen.

.

We zien de tegenstander een 140 gooien en Guillaume doet het hem meteen na en dan is het toch gedaan.

.

De tegenstander moet ons deze punt gunnen al is het voor hun even een tegenslag, ze hadden gehoopt deze punt ook nog te pakken maar Guillaume vond de dubbel toch even eerder.

.

Dan moet je weer de Tack - Ticks gaan spelen, we maken de opstelling en laten de tegenstanders even nadenken over het laatst gespeelde singel die ze verloren hebben.

.

We laten zien dat we het spel kunnen spelen maar omdat de tegenpartij toch de wedstrijd wil winnen maken ze het ons soms wel erg moeilijk om terug te komen.

.

Waarom moet je zorgen dat je met 100 punten of meer voor staat, ja oké hun raakte iets meer tripels dan ons maar alle kansen die we hadden werden tot een onmogelijke strijd gezet.

.

We kregen geen kans om ook maar 1 punt af te pakken en het enige wat ik steeds hoorde en me nog meer aan ging ergeren was dat ze een heel gezellige avond hadden.

.

Hadden we meer punten kunnen pakken met dit spel, ja denk het wel als we net als hun meer tripels raakte en we niet achter de feiten aan bleven lopen.

.

Het hing nu alleen nog van de team ronde af maar ook daar kwamen we niet voor uit, we bleven achter lopen met onze scores maar ik was opgelucht dat de wedstrijd voorbij was.

.

Voor mij was dit echt geen gezellige avond en sommige van ons zullen zich toch even iets meer moeten concentreren op hun spel en op hun scores.

.

Eindstand 1-8.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

19-02-2019 Unexpected 1-8 Koekie monsters

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Standen

Dora 4A Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.