Afsluiting Dart seizoen 2015 – 2016

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Afsluiting Dart seizoen 2015 – 2016

 

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na vele bewogen jaren en steeds maar weer nieuwe spelers te moeten zoeken zou het dit jaar ook heel anders gaan dan andere jaren.

 

In plaats van 1 team hadden we nu 2 teams die onder de zelfde naam zouden spelen maar wel bij twee verschillende dart competities, we zouden dit jaar met 1 team bij de DORA en 1 team bij de DBZP spelen.

 

Het oude team van de DBZP was na een zeer bewogen jaar waar veel wrijvingen waren geweest totaal uit elkaar gevallen, de meeste oud spelers zouden bij elkaar blijven en zo konden we toch door gaan.

 

Net als de jaren ervoor moesten er toch bij beide teams nog mensen bij gezocht worden om toch altijd met genoeg spelers op de speel avonden te komen.

 

Ook zouden Noki en ik er voor zorgen dat we door middel van een spelers-shirt onze naam en sponsors kenbaar zouden maken, we hadden een eerste vergadering bij ons thuis en hier werd ook gebruik gemaakt van het dart bord.

 

Met 1 nieuwe speler erbij zouden we toch iets sterker staan maar toch bleef ik nog zoeken naar andere spelers en dit zou tijdens het dartseizoen mogelijk gemaakt worden.

 

Bij het weg vallen van 1 team binnen de DBZP zag ik mijn kansen om van dat team misschien wat mensen te kunnen benaderen, Mark en Rowald namen de uitdaging gelijk aan en zo konden we 2 spelers bij de DORA en DBZP bij schrijven.

 

Na een tijdje was er 1 speler die door omstandigheden (die nog steeds niet echt duidelijk zijn) ons team verliet bij de DBZP, na het weg vallen van deze speler wat van de een op de andere dag ging had ik nog weinig vertrouwen in mijn Reserve Captain en verkoos daardoor deze niet aan het eind van het seizoen maar eerder te veranderen voor een speler waar ik wel op kon bouwen.

 

Met nog een tijdje te gaan probeerde we toch zo goed mogelijk onze wedstrijden te blijven spelen, niet alles ging zoals we wilde.

 

In de bekerweek kwamen we bij de DORA niet verder dan de 2de ronde (winnaars-ronde), met de DBZP kwamen we tot in de halve finale maar moesten hier onze tegenstanders als  meerdere erkennen.

 

Nog nooit zijn we tot deze prestatie gekomen zoals we nu hebben gedaan, ik neem mijn petje af voor alle spelers die hier aan mee hebben geholpen.

 

Laten we kijken of we in het nieuwe seizoen weer net zo onze best kunnen doen als het afgelopen jaar.

 

Met het eind van het seizoen in het voor uitzicht moeten we toch ook nu weer afscheid nemen van 2 spelers, 1 speler verlaat ons omdat hij zich niet op zijn plek voelt (onder gewaardeerd voelt) binnen het team en ook ander werk heeft waar hij te laat mee klaar is om altijd op tijd aanwezig te zijn.

 

Van de andere is niet echt een duidelijke reden, maar die speelde de laatste tijd toch al niet meer mee met ons.

 

Ik wens deze mensen succes met hun nieuwe team en hoop dat ze zich daar wel op hun plaats voelen.

 

Uiteraard wil ik ook de andere spelers bedanken voor hun inzet en ook al hebben we nu wel wat minder spelers ik blijf me best doen om er nog wat mensen bij te zoeken.

 

Het enige wat we nog moeten doen is een avond plannen om nog 1x met z’n allen tezamen te komen en er een gezellige avond van te maken, we moeten alleen nog even kijken wat we willen gaan doen: we kunnen gaan Wokken, gaan Bowlen of bij mij thuis weer een barbecue houden.

 

Voor die gene die niet de hele zomertijd stil willen staan betreffende het darten er is bij Anja (Café Onverwacht) een zomer competitie waar men kan deel nemen, ook bij mij thuis kan men als men wil komen darten of oefenen.

 

Rest me alleen nog die gene die op vakantie gaan een fijne vakantie te wensen en ik hoop iedereen weer in goede gezondheid en met frisse dart mentaliteit in het nieuwe dartseizoen te zien.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW