Bekerweek 1 Mokum’s eigen 7-2 Unexpected 2016

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

BekerWeek 1

transparant BekerWeek (100X100)

Mokum’s eigen   7 - 2   Unexpected

 

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Het is al weer een tijdje terug dat we voor de eerste keer onze bekerwedstrijd spelen, hoe zullen we het er dit jaar gaan doen?

 

Zouden we nu wel verder komen dan afgelopen jaar of zal dit jaar voor ons een flop zijn en zullen we niet echt ver komen, of zullen we als verliezers naar de volgende ronde gaan.

 

Dit spookt door mijn hoofd als ik de jongens ga ophalen om tezamen naar de speelgelegenheid te gaan in Amsterdam.

 

Bij aankomst zagen we in welke kroeg we moesten spelen en dus konden we er al vanuit gaan wie onze tegenstanders zouden zijn.

 

De lijst werd gemaakt, niet iedereen staat te springen om als eerste te beginnen dus offer ik me op.

 

Of dat dit een goede keuze is geweest blijkt toch een twijfelpunt, maar tja gedane zakken kan je niet meer omdraaien.

 

Ik was niet zo lekker bezig als afgelopen vrijdag maar ik deed mijn best, was een beetje zoekenden naar mijn plek.

 

Jammer genoeg was mijn tegenstander een maatje te sterk voor me dus was het al voorbij voor ik echt op gang kon komen, tja meer dan mijn best kon ik niet doen.

 

Ik verloor mijn singel door beide legs aan de tegenstander te geven en zelf niet echt op een uitgooi uit te komen of een zo’n hoge uitgooi moest uitgooien wat me nog nooit gelukt is.

 

Patrick ging als tweede aan zijn singel beginnen, hij is lekker bezig en terwijl ik mijn eigen spel opschrijf is de eerste leg al gespeeld voor ik er erg in heb.

 

Tweede leg ging iets minder dan de eerste maar hij pakte wel de eerste punt voor ons, hoeveel zullen er nog bij komen?

 

Theo was de derde speler, scores gaan erg op en neer met zo nu en dan een zeer lage score.

 

Hij pakt de eerste leg maar is niet echt tevreden over zijn eigen scores, zo nu en dan hoor je hem een beetje mopperen.

 

Tweede leg gaat hij matig van start en ziet zijn tegenstander bij zich weglopen, hij zal toch even een tandje bij moeten zetten om bij te komen.

 

Hij hersteld zich zeer goed door een score van  121 & 100 achter elkaar te gooien en blijft dan ook lekker doorgaan.

 

Heeft bij uitgooi 60 toch een beetje moeite om te rekenen om te kijken wat hij overheeft, de schrijver helpt hem maar dan zien we dat hij zijn laatste pijl een beetje nonchalant weggooit en daardoor een score van 6 overhoudt.

 

Enkele pijlen die mis gaan pakt hij toch de wedstrijd en staan we nu al met 2 punten voor.

 

Marcel gaat zeer matig van start en heeft toch even een beetje opstart problemen, hij hersteld zich maar blijft toch nog geregeld mindere scores gooien.

 

Op een gegeven moment zien we dat hij niet echt in het spel kan komen en zo gaat de eerste leg al weer naar de tegenstander.

 

Ook de tweede leg heeft hij een matige start maar hersteld zich sneller en we hopen dat hij dit vol houdt.

 

Jammer genoeg heeft hij ook hier de pijlen niet echt onder controle en we zien toch geregeld een lage score, hij moet de wedstrijd aan de tegenstander geven en zo staan we dan na de singel 2 – 2 gelijk.

 

We hebben nog kansen in de koppels maar of dat we een goede keuze maken om de wat zwakkere spelers onder te verdelen bij de wat sterkere moet nog uitwijzen.

 

Alles hebben we gegeven om toch nog wat punten te kunnen pakken, we verliezen alle punten door het niet goed dicht gooien of omdat we toch de tegenstanders weg laten lopen op te hoge scores.

 

De één na  laatste koppel hadden we een kans om 1 punt te pakken maar de jongens kregen de Bull niet dicht terwijl dit een makkie was in de eerste leg bleek dit nu een groot struikel blok te zijn.

 

In wezen kunnen we al stoppen we staan 5 – 2 achter en echt winnen heeft geen zin meer, toch gaan we nog door en doen er alles aan om toch nog te proberen om de laatste twee punten te kunnen pakken.

 

Wat is er aan de hand met ons vanavond, zelfs de laatste twee punten kunnen we niet waar maken en dus zien we ons grote verlies tegemoet.

 

We hebben verloren en zullen niet zoals vorig jaar doorgaan in de winnaars ronde maar in de verliezers ronde, hebben we dan zo slecht gespeeld??

 

Een ieder heeft gedaan wat hij/zij kon doen en meer zat er jammer genoeg niet in, laten we niet hier al teveel bij stil staan.

 

In de verliezers ronde kunnen we ook proberen om verder te komen, zolang een ieder zijn best doet en vecht tot de laatste punt ben ik tevreden.

 

De eindstand was 7 – 2, jammer maar toch goed gespeeld kanjers.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

BekerWeek-1-

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW