BekerWeek-3- Sons of darts 3 – 6 Unexpected DBZP 2015-2016

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

transparant BekerWeek (100X100)

BekerWeek -3-

DBZP logo

Sons of darts  3 - 6  Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Ondanks deze droeve dag hebben de jongens toch hun best gedaan om te proberen om nog een ronde verder te komen met de bekerwedstrijd.

 

Ik had ze gevraagd om me op de hoogte te houden en dat hebben ze zeker gedaan, met zo nu en dan een teleurstelling waren de berichten zeer belovend.

 

Ook al was ik er deze dag niet bij, toch kon ik iedere keer wel juichen als er een bericht kwam dat iemand de singel had gewonnen.

 

De gene die vandaag de wedstrijd zouden spelen waren: Peter, Theo, Patrick en Marcel, als ze winnen gaan we naar de 4de ronde van de bekerwedstrijd.

 

Als ze verliezen liggen we er uit maar we kunnen met een opgeheven hoofd zeggend dat we het beter hebben gedaan dan al de andere jaren hiervoor.

 

Het ene bericht volgde snel na het andere bericht, de eerste singel werd verloren en dat was jammer.

 

De andere 3 werden gewonnen en dus stonden de jongens met 1 – 3 voor, ondanks mijn verdriet maakte mijn hart toch een gevoel van blijdschap en zo kon ik even blij zijn voor de jongens en voor ons team Unexpected.

 

De koppels werden gespeeld en ik vond het iedere keer weer spannend als mijn telefoon ging.

 

Er werd gestreden voor de punten en dat kon je goed merken, er werden 2 koppels gewonnen en 2 koppels verloren maar ik neem aan dat dat de pret niet kon drukken bij de jongens.

 

Met de stand op 3 – 5 hadden ze ons toch weer een ronde verder laten komen, jammer is het wel dat we niet verder zijn gekomen bij de DORA (volgend jaar gaan we hier ook verder komen).

 

Tja de winst is binnen maar ze moesten nog een team ronde spelen, even nog in spanning wachten of de laatste punt erbij ons of bij de tegenstanders bij komt.

 

En ja hoor mijn telefoon maakt geluid en Theo laat me weten dat hij de teamronde beëindigd heeft door een BULL uit te gooien.

 

Ik wil jullie bedanken dat jullie mij ondanks deze dag hebben laten mee genieten van de wedstrijd, ik heb met spanning steeds mijn telefoon gepakt en iedere keer dat we een punt bij konden schrijven juichte ik met jullie mee.

 

Mijn dag begon droevig en werd door jullie afgesloten door de blijdschap dat jullie mij brachten door de bekerwedstrijd te winnen.

 

Laten we nu niet naast onze schoenen gaan lopen we hebben nog 2 rondes te gaan en we weten niet hoe deze gaan uitpakken, als we winnen zijn we blij als we verliezen zijn we bedroefd maar weet wel we zijn nog nooit zo ver gekomen als nu.

 

Ik ben trots op jullie allemaal, ja ook op die gene die niet deze avond hebben gespeeld.

 

Jullie zijn kanjers allemaal.

 

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW