BekerWeek -4- w2 vr 11-01-2019 Unexpected 5 – 4 Blueliecious

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logoDBZP  3C seizoen 2018 – 2019

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

BekerWeek -4-

transparant BekerWeek (100X100)
w2  vr  11-01-2019

Unexpected  5 – 4  Blueliecious

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het zou vanavond de eerste DBZP wedstrijd zijn voor Guillaume, hij had me vorige week laten weten dat hij hier ook wel wou gaan gooien.

.

Dit was wel een onverwachte verrassing maar wel een zeer plezierige verrassing, hij kan goed opschieten met de jongens en daarbij kan hij ook wel een lekker pijltje gooien.

.

Vanavond zou hij meteen de vuurdoop krijgen omdat we hem als eerste zouden laten beginnen ten minste als de tegenstanders nog kwamen opdagen.

.

Rond half 9 waren ze er nog niet, en omdat we weten dat het op vrijdagavond altijd moeilijk is om een parkeerplaats te vinden, zouden we ze nog wat extra tijd geven.

.

Zo’n 10 minuten later dan dat we officieel zouden moeten beginnen kwamen ze binnen en zeiden met een excuus van geen parkeerplaats kunnen vinden dat dit de reden was dat ze wat later waren.

.

Echt ingooi tijd hadden ze niet meer en dus zouden ze sneller dan normaal moeten starten met de wedstrijd, Guillaume was nog wat aan het ingooien en ik liet hem weten dat ze moesten beginnen.

.

Guillaume start matig, hersteld zich maar zakt dan toch weer iets in.

.

Als hij zich weer hersteld gaat hij lekker door al loopt hij wel lichtelijk achter de feiten aan, we zien dat de tegenstander de eerste leg naar zich toe trekt en we moedigen Guillaume nog even aan.

.

Tweede leg opent hij sterk, zakt even in en hersteld dit meteen door een mooie score van 135 te gooien.

.

Hij heeft een voorsprong te pakken, zakt wel weer even in maar hersteld zich gelijk.

.

We zien toch wel dat hij wat moeite heeft met het vinden van de dubbels maar als het hem te heet onder de voeten wordt pakt hij toch nog de leg.

.

Derde stel start hij goed, scores blijven op en neer gaan en al snel loopt hij al weer achter de feiten aan.

.

Blijft goed door vechten, ook de tegenstander heeft even wat moeite met het vinden van de dubbels maar jammer genoeg vind hij ze toch wel snel en zo gaat deze leg weer naar hun.

.

Vierde leg opent hij sterk en gaat goed door, heeft al snel weer een voorsprong te pakken.

.

Al zien we wel de score zo nu en dan op en neer gaan maar Guillaume is er op gebrand om deze leg naar zich toe te trekken en doet dit dan ook.

.

Vijfde leg opent hij lekker, heeft een lichte achterstand maar hij blijft rustig door gooien.

.

Op een gegeven moment zien we dat hij toch erg twijfelt over zijn uitgooi beurt en de tegenstander helpt hem even door te zeggen wat hij over heeft.

.

Ook nu hebben beide spelers moeite met de dubbels en dan zorgen ze er ook nog voor dat ze allebei op dubbel 1 komen te staan, gelukkig is het Guillaume die deze als eerste vind en zo haalt hij de eerste punt voor ons binnen.

.

Rowald opent redelijk, zakt even in en hersteld zich gelijk en loopt wel iets achter de feiten aan maar houdt goed zijn concentratie door niet te kijken naar wat de tegenstander gooit.

.

We zien al snel dat de tegenstander de eerste leg pakt, tweede leg opent hij zwak en hij heeft even iets meer tijd nodig om zich te herstellen en dat doet hij door even een score van 130 te gooien.

.

Hij gaat lekker door al loopt hij iets achter de feiten aan, hij gooit als hij op een uitgooi staat erg gefrustreerd.

.

Beide spelers missen nog al wat dubbels en na vele pijlen gooit hij twee pijlen in de band die om het dart bord zit en dan de dubbel die hij nodig heeft om de leg binnen te halen.

.

Derde leg opent hij lekker en gaat goed door en heeft een voorsprong te pakken, even een mindere score tussen door die niet echt overtuigend word hersteld.

.

Beide vinden weer niet de dubbel meteen maar jammer genoeg vind de tegenstander deze als eerste.

.

Vierde leg opent hij matig, blijft even matig doorgaan al vorens hij zich hersteld.

.

Hij loopt hierdoor wel achter de feiten aan en de scores blijven even zo rond de 45 hangen maar hij vecht zich goed terug door een score van 105 te gooien.

.

Ondanks die score is het toch de tegenstander die de wedstrijd wint en zo staan we dan weer met 1 – 1 gelijk.

.

Theo opent redelijk, zakt wel even in en het duurt even voor hij zich hersteld.

.

Gaat goed door maar loopt lichtelijk achter de feiten aan, neemt de voorsprong over en zet het goed weg.

.

Hij gooit zich dood op een uitgooi score van 47 en geeft hiermee wel de tegenstander de tijd om terug te komen, hij pakt dan toch nog de leg.

.

Tweede leg opent hij sterk, zakt wel even in en hersteld zich gelijk, heeft een voorsprong te pakken.

.

Hij raakt op een gegeven moment ergens door gestrest of geïrriteerd dat kan je zien aan zijn scores die in ene matig zijn.

.

Op een gegeven moment zet hij zich weg op een mooie uitgooi score maar hij blijft moeite hebben met de dubbels en geeft dus ook nu weer de tegenstander de kans om terug te komen.

.

Hij geeft de leg dan ook weg aan de tegenstander door de dubbel niet te raken, aan de kant hoor ik dan ook dat men het nog nooit gezien heeft dat iemand zich weg zet op dubbel 3.

.

Derde leg opent hij redelijk, gaat goed door en heeft de voorsprong van de tegenstander over genomen, even een matige score tussen door die meteen hersteld wordt door een score van 100 te gooien.

.

Bij baalt een beetje omdat de pijlen niet daar heen gaan waar hij ze wil hebben en dan pakt hij toch nog de leg.

.

Vierde leg opent hij redelijk, hersteld zich en gaat goed door.

.

Heeft wederom een voorsprong te pakken, scores gaan op een gegeven moment erg op en neer.

.

Hij hersteld de schrijver die in zijn ogen te weinig op had geschreven en daarna pakt hij de tweede punt voor ons.

.

Patrick opent sterk, gaat lekker door met een paar enkele matige scores tussen door.

.

Zou uit het niets komt er even een score van 140 op het bord te staan en de tegenstandster vraagt of hij even normaal kan doen haha.

.

Hij heeft lichtelijk moeite met de dubbels maar hij pakt toch de eerste leg met de laatste pijl en een forse omweg.

.

Tweede leg opent hij lekker, de scores blijven even een tijdje rond de 40 hangen en als hij zich hersteld zakt hij toch weer in.

.

Hij grijpt een paar keer naar zijn schouder, had voor de wedstrijd al aangegeven hier last van te hebben.

.

Ook nu heeft hij toch wel wat tijd nodig om zich te herstellen en we horen nu ook de tegenstander de schrijver te herstellen omdat het even niet duidelijk is wat er nu op het bord geschreven staat.

.

Patrick zucht omdat hij weer een matige score op het bord zet, ook nu heeft hij moeit met het vinden van de dubbel.

.

Beide spelers komen op dubbel 4 te staan en Patrick vind deze eerder.

.

Derde leg opent hij lekker maar zakt meteen in en hij geeft dan in ene zijn lege glas aan één van onze spelers die met elkaar aan het praten zijn.

.

Hersteld zich en zakt weer in scores blijven een tijdje op en neer gaan al heeft hij wel weer een voorsprong te pakken geeft hij op de uitgooi toch de tegenstander de tijd om terug te komen.

.

De pijlen gaan met de uitgooi alle kanten op behalve naar de juiste dubbel, ook nu worden de dubbels meer niet dan wel gevonden.

.

Hij pakt dan toch de derde punt van de avond voor ons en dan is het weer de vraag hoe gaan we de koppels maken.

.

Ik hoop met de opstelling die ik in mijn hoofd heb dat we nog wat punten kunnen pakken maar ja dat is altijd de vraag.

.

Het valt al gauw op dat de tegenstanders een sterk koppel hebben en wij laten toch nog wel wat punten liggen en dat is toch wel jammer.

.

Ook al winnen we toch nog na de koppels met 5 – 3, ik vraag me af of er toch niet iets meer in had gezeten als men wat betere scores hadden gegooit en niet zo’n moeite hadden met de dubbels?

.

Na de koppels is de Captain van de tegenstander er klaar mee en beslist voor haar team dat ze stoppen, ik zie de vertwijfelde gezichten van de tegenstanders en vind dit toch wel een hele vreemde gebeurtenis.

.

Uiteindelijk kiezen ze toch om nog de team ronde te spelen, ik heb met Cindy zitten praten en zij ging toch proberen om de wedstrijd gewoon uit te spelen.

.

Waarom zou je het stoppen als je nog maar 1 wedstrijd hoeft te spelen, we spelen toch nog verder maar bij mijn team is de fut eruit.

.

Ze hebben alles gegeven in hun singels en de laatste punt gaat dan ook naar de tegenstanders.

.

We nemen zonder woorden afscheid van de tegenstanders en we komen ze gelukkig in de normale competitie niet tegen.

.

De eindstand was 5 – 4 voor ons en we zijn weer een ronde verder in de beker wedstrijd.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 5 – 4 Blueliecious .

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DBZP 3C Standen & Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.