Eind verslag seizoen 2016 – 2017

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Eind verslag

Seizoen 2016 – 2017

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Terug kijkend naar hoe we het vorig seizoen (2016 - 2017) hebben gedaan, vind ik het fijn dat we toch weer met een goed team aan onze dart competitie gaan beginnen.

 

We hebben toch best wel een zeer bewogen jaar achter de rug, het niet winnen van de DORA beker competitie omdat mijn stiefmoeder (snik, snik) overleed tijdens de wedstrijd.

 

Ik ben mijn medespelers dankbaar dat ze niet boos werden, wel jammer had graag gezien of we net zover zouden komen als met de DBZP.

  

Na onverwacht weg vallen van 1 speelster, pffff moest het speelschema wederom veranderd worden.

  

Jammer genoeg was die gene niet erg eerlijk tegen ons en dat heeft bij sommige toch wel in het verkeerde keelgat geschoten.

  

Toch zijn we als team weer tegenaan gegaan en hebben het naast ons neer gelegd al werd het zo nu en dan toch weer boven water gehaald.

  

Iedereen heeft tijdens het darten zijn ups en downs gehad, al had 1 speler er meer moeite mee dan de andere gelukkig proberen we dan toch met zijn allen die speler op te beuren.

  

Dit jaar zijn er vaker dan andere jaren de hoogste score in het dartseizoen gegooid en dat was vind ik toch wel een op beurende gebeurtenis voor iedereen.

 

We hebben met zijn allen gestreden, en ook al hebben we niet gewonnen of zijn we niet naar een hogere divisie gegaan we kunnen er dit jaar weer lekker voor gaan en dan zien we wel weer waar we dan eindigen.

 

Na het seizoen viel ook de 2de speler weg, tja wij waren niet gezellig genoeg (nou ik heb geen speel moment mee gemaakt dat we niet gelachen hebben dus zijn argument is mij dan even vergaan).

 

In middels hebben we ook de barbecue weer gehad, jammer genoeg was niet iedereen aanwezig (1 was op vakantie en de ander tja was teleurgesteld omdat we niet gingen paintballen (sorry maar daar doe ik absoluut niet aan mee).

  

De papieren zijn opgehaald en het speelschema is weer bekend, de speelschema is weer gemaakt en nu is het wachten op de eerste wedstrijd.

 

Zoals alle jaren zal ik weer een paar dagen voor de speel avond bekend maken wie er spelen en waar we heen gaan, Marcel is nu officieel van zijn chauffeurs functie afgehaald en heb ik zoals zo vaak zijn plaats overgenomen.

 

Ik kijk er naar uit om samen met jullie weer een nieuw dart seizoen tegemoet te gaan met veel plezier en lol, en ach een beetje een winnaars mentaliteit mag ook wel.

 

Laten we proberen om weer iets beter te zijn dan afgelopen jaar en wie weet zit het er nu wel in om naar een volgende divisie te gaan.

 

Kanjers ik ben trots op jullie allemaal en wens jullie een zeer plezierige tijd met darten en met elkaar.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW