Eind verslag seizoen 2017 – 2018

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Eind verslag seizoen 2017 - 2018

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT.

Tja dan heb je het laatste verslag geschreven en ga je terug kijken hoe dit seizoen gegaan is.

.

We hebben al snel aan het begin van dit seizoen afscheid genomen van twee mensen die zich inschreven hadden maar die niet echt bereid waren om te spelen zoals we van ze verwacht hadden.

.

Al vanaf het begin gingen we met de DBZP als een speer, we wonnen veel wedstrijden en ook al moesten sommige spelers wel vaak achter elkaar spelen we leerde wel steeds beter met de koppels te spelen.

.

Ook hebben we een matige tijd gezien bij het team, het is jammer en dit blijft ik zeggen dat er mensen zijn die een team uit elkaar trekken door het misbruik van drank.

.

Als je van jezelf weet dat je niet tegen drank kan drink dan niet of drink matig vooral tijdens een wedstrijd, zelf kan ik er zeer slecht tegen als medespelers tegen elkaar gaan schreeuwen.

.

We dachten dat het na die ene keer beter zou gaan maar jammer genoeg is die ene keer niet de laatste keer geweest.

.

Omdat we toch nog wel spelers konden gebruiken bij de DBZP en de DORA heb ik een advertentie geplaatst op de DBZP site en daar kwam op den duur toch nog een beetje onverwacht een antwoord op.

.

Theo kwam op een dag bij me en zei dat hij iemand wist voor het team, die gene is een keer bij ons komen kijken en tja als ik iemand vast kan houden doe ik dit maar al te graag (soms ben ik een pitbull haha).

.

Marco kwam ons team versterken en we hebben vaak van zijn spel genoten, gelukkig liet hij het er niet bij zitten toen hij 1 wedstrijd verloor tegen een vierde divisie speler.

.

Net voor het einde heeft er één speler zelf voor gekozen om ons team te verlaten en na overleg met de overige spelers  hebben we ook besloten de speler niet meer terug te vragen.

.

Ja en dan is het toch dat je al weer moet gaan kijken, hoe gaan we volgend seizoen verder?

.

Met de DBZP zitten we met genoeg mensen maar met de DORA is dit niet zo, we zullen afscheid gaan nemen van Nicky die ons gaat verlaten (ze wordt eerdaags moeder en we zien haar nog wel terug bij de bedrijven wedstrijden of in de zomer competitie voor de gene die hier in mee spelen).

.

Om er toch nog voor te zorgen dat we ook bij de DORA aankomend seizoen door zullen kunnen spelen moesten er toch hoe dan ook spelers bij moeten komen.

.

Ik heb alles op alles gezet en heb zelfs andere teams gevraagd of ze enkele van onze spelers konden gebruiken maar daar was geen speld tussen te krijgen.

.

De enige optie die er was is om van thuishonk te veranderen, op deze manier zou ik er wel een paar mensen bij kunnen krijgen maar dan spelen we niet meer in Zaandam (café Onverwacht) maar in Amsterdam (café Amore).

.

Met de overige spelers heb ik deze beslissing genomen en gelukkig nam Anja (kroegbazin van café Onverwacht) dit goed op en wenst ons succes volgend seizoen.

.

.

Ik wil alle spelers van Team Unexpected bedanken voor hun inzet en met name Marco dat hij bij ons is gekomen en ons heeft geholpen als team te strijden voor de eerste plek.

.

Volgend seizoen zal de DBZP uitkomen in de derde divisie en zal de DORA met 2 nieuwe spelers die nog in een leer proces zitten gewoon in het vertrouwde vierde divisie spelen.

.

Ik wens iedereen een fijne vakantie mocht je op vakantie gaan en we zien elkaar gauw weer terug en vergeet niet een app is zo gestuurd mocht je toch met je medespelers willen praten.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW

.

.