Eindverslag seizoen 2018-2019

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Eindverslag seizoen 2018 - 2019

Unexpected Dora & DBZP

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Tja, en dan is er alweer een winterseizoen voorbij en neem ik weer even de tijd om terug te kijken.

.

Ik ben zeer blij met beide teams en de spelers die iedere wedstrijd weer aanwezig waren.

.

Het afgelopen seizoen hebben we ook minder leuke momenten gekend vooral bij de DBZP waar we op een nog al ongezellige manier afscheid namen van een speler.

.

Over het algemeen hebben we allemaal onze best gedaan om te winnen al was het soms wel erg moeilijk voor beide teams.

.

Bij de DBZP was het onze eerste jaar in de derde divisie, ik moet eerlijk toegeven dat ik niet gedacht had dat we het zouden redden omdat ik bang was dat we niet klaar waren voor deze divisie.

.

Jullie hebben me allemaal laten inzien dat we er wel klaar voor zijn ook al hebben we niet veel wedstrijden kunnen afsluiten met winst maar iedere punt die we behaald hebben zijn zeer zeker verdiend.

.

Bij de DORA hadden we twee dames die nog nooit in competitie verband hebben gespeeld en ze hebben wel laten zien dat ze kunnen darten, het enige wat ze zich zelf nog moeten aanleren is het gooien van de dubbels.

.

De scores gingen bij de beide dames steeds beter en ze hebben elke wedstrijd steeds weer laten zien dat ze het kunnen.

.

Michael is ook bij ons gekomen en ook al is het soms een los geslagen tijdbom (haha) hij heeft geleerd zijn drukke gedrag soms toch in te dimmen, hij kan een leuk pijltje gooien.

.

Mark, Guillaume en Ilse kwamen ons dit jaar nog versterken bij de DBZP, ook zij hebben zich laten gelden als spelers van het team.

.

Tessa heeft laten zien dat ze ook een wedstrijd kan winnen, jammer genoeg zat dit er nog niet in voor Sandra maar elke leg die ze pakte was voor haar een overwinning.

.

Sandra ik weet zeker dat het je volgend seizoen wel gaat lukken om ook wedstrijden te winnen, zolang jij en Tessa jullie dubbels blijven oefenen dan zullen jullie volgend seizoen ook meer wedstrijden gaan winnen.

.

Elke speler heeft zo nu en dan wel een arm om zich heen nodig en wij zijn tezamen een team die dat doet bij die gene die het nodig heeft.

.

We zijn een zeer gezellig team en als we serieus moeten zijn dan zijn we dat ook.

.

Iedereen vangt elkaar op als het nodig is en dat is wat ik zo fijn vind van de mensen die bij team Unexpected zitten.

.

Het is voor sommige van ons een jaar geweest met beslissingen en daarom zal Rowald komend seizoen niet meer mee doen bij de DBZP spelen.

.

Wesley ik ben blij dat je blijft we zijn al zo veel jaren met elkaar een team en geen van ons wil jou missen.

.

.

Ook zijn er dit jaar weer 180 Transparant gegooit, door Theo en Guillaume (hij deed dit in de DBZP en ook nog eens in de DORA) en de hoogste finish van 116 is door Patrick gegooit in de DORA.

.

.

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie en ik kijk al weer uit naar het nieuwe seizoen waar ik weet dat iedereen er weer net zo voor de punten zal vechten als dit jaar.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.