Eindverslag seizoen 2019-2020

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.

.

geplaatst op: 08-04-2020 – tijd: 8.30 uur

Eindverslag seizoen 2019-2020

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Tja en dan is het tijd om een eind verslag te schrijven terwijl het seizoen officieel nog niet eens afgelopen is, eigenlijk moesten we nog de rest van het tweede helft spelen.

.

Jammer genoeg door de uitbraak van de Carona zijn wij er de dupe van en moeten we met z’n allen zo veel mogelijk thuis blijven en dus is na een korte stop zetting toch besloten om de rest van het seizoen te stoppen.

.

Het is jammer genoeg niet mogelijk nadat we weer zouden kunnen spelen de tijd in te halen want dan zit je weer met spelers die op vakantie zijn of gaan.

.

Terugkijkend naar het gespeelde seizoen, ben ik blij dat er twee spelers die nog niet zo lang geleden begonnen waren ook een wedstrijd wonnen.

.

Tessa had vorig seizoen (2018 / 2019) al één keer een singel gewonnen en dit half jaar deed ze weer goed haar best en won zelfs drie singel wedstrijden.

.

Ook Sandra die vorig  seizoen (2018 / 2019) al een paar keer een leg won pakte dit seizoen één totale winst en jammer genoeg heeft ze door werkzaamheden even een tijdje niet kunnen darten.

.

Ook kregen we te horen dat Tessa zwanger was al had ze mij dit al eerder vermeld voor dat de rest van het team dit hoorde, ze wou eerst de periode overbruggen (blijft het zitten of raak ik het toch kwijt?).

.

Met darten hielden vele spelers hier ook rekening mee en allemaal waren we elke keer weer bezorgt om onze kleine speelster, zolang alles maar goed gaat.

.

Ja en dan die avond dat er al wat wrijvingen te voelen was tijdens het spel en er na.

.

Gelukkig is de rotte appel ver van de boom gevallen al heeft dit mij en enkele andere spelers een team gekost.

.

Met mij waren er drie spelers die meteen niet meer met de DBZP mee wouden doen, tja op die manier leer je wel je echte vrienden kennen.

.

Gelukkig zijn we wel weer hard bezig om met een nieuw team de comeback te maken en dit gaat ons ook zeker lukken.

.

Na eerste melding van de DORA was er toch nog een klein beetje hoop maar dat ging ook snel weer weg, alle teams zullen volgend seizoen weer in dezelfde divisie blijven.

.

Ook de nummer één heeft pech en zal zich volgend seizoen weer moeten bewijzen, als team hebben we kunnen zien dat we ze toch aan het wankelen kunnen krijgen dus we kunnen dit nog een keer doen.

.

Zorg er voor dat jullie voor nu gezond en veilig blijven, we zien jullie graag weer terug in het nieuwe seizoen.

.

Rest me alleen iedereen een fijne vakantie te wensen en tot snel kanjers.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.