Start pagina Seizoen 2013 – 2014

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

Dora logo

Start pagina seizoen 2013 - 2014

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Dit team is na een tweede breuk met de spelers waar we het afgelopen seizoen mee gespeeld hebben, opnieuw leven ingeblazen met vele nieuwe spelers.

 

Tijdens het seizoen heb ik eerst mijn reserve captain Cindy verloren, ze heeft het team verlaten na onenigheid met enkele spelers.

 

Voor Cindy blijft er altijd een plaatsje over binnen het team en als ze aangeeft weer te willen darten bij de DORA neem ik haar meteen weer aan.

 

Amber, de lang spelende van het team heeft de taak overgenomen als reserve captain, ik wens haar dan ook veel plezier met haar taak.

 

Van het team die eerst uit 8 personen bestond waren er in totaal nog maar 6 over, na de competitie was het wel enigszins duidelijk dat er een breuk aan zat te komen.

 

Na de breuk had ik nog maar 2 spelers buiten mezelf over, maar ik bleef niet stil zitten en zo had ik toch snel al weer een team bij elkaar.

 

We darten voor de gezelligheid en als we verliezen zal niemand daarop aangesproken worden, iedereen doet zijn best en iedere punt die men wint is mee genomen.

 

Ondanks alles wens ik de ander oud-spelers die niet meer bij UNEXPECTED horen succes met hun nieuwe team.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW