w10 Di 03-03-2020 Unexpected – Happy-2

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.

.

Unexpected DORA  4A

Dora logo

.

w10  Di  03-03-2020

Unexpected  4 - 5  Happy-2

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Deze avond zou nog een aparte avond worden, wij waren vrij snel compleet en omdat één van de tegenstanders liet weten dat hij niet te laat naar huis wou dacht ik op tijd te kunnen beginnen maar hun moesten nog wachten op de map en de vierde man.

.

Omdat het andere thuis team al ging beginnen en wij nog steeds wachtende waren, kwam de Res. Captain met een foto van de kaarten zodat we alvast de opstelling konden maken.

.

Ze hadden wel een velletje van ons nodig en dus konden we uiteindelijk ook gaan beginnen.

.

Michael startte als eerste aan zijn singel, hij opende matig.

.

Hij herstelde zich maar zakte toch weer even in, de score blijft zo nu en dan wat zakken maar omdat hij een voorsprong heeft gaat hij goed door.

.

Op een gegeven moment hoor ik hem “check” roepen, hallo dat is mijn taak!

.

Ik was nog bezig met iets anders dus moest even kijken en ik was het er mee eens, als hij zo blijft gooien is het een snel potje.

.

Tweede leg opende hij weer matig en ook hier gaan de score een beetje op en neer maar hij gooit nu wel zo uit het niets een 116 score.

.

Hierna is hij het wel even helemaal kwijt en we zien dan ook dat de tegenstander er met de leg vandoor gaat.

.

Derde en laatste leg opent hij wederom matig, score gaan in het begin een beetje op en neer.

.

Na de mooie score van 94 is hij het echt helemaal kwijt, hij blijft hij een tijdje matige scores gooien.

.

Ondanks dat blijft hij toch een lichte voorsprong houden en als hij richting de uitgooi gaat probeert hij toch weer zich te herstellen.

.

Gelukkig haalt hij toch de eerste punt voor ons binnen.

.

Rowald is de tweede die aan zijn singel begint, hij opent matig en het valt me op een gegeven moment op dat zijn tegenstander wel veel aan het ruilen is met zijn pijlen.

.

Scoren gaan soms even een beetje op en neer maar hij blijft zijn best doen, als hij op een 138 finish staat mist hij jammer genoeg de dubbel 18 om deze uit te gooien.

.

Daarna gooit hij de eerste leg uit, de tweede leg opent hij ook matig en zijn scores gaan ook nu erg op en neer, hij komt veel met zijn pijlen in de 1 of de 5 maar ik zie hem niet zich verplaatsen naar een andere kant van het bord.

.

Na het missen van de eerste hoge finish mist hij dit keer ook weer de dubbel 18 op een 106 finish.

.

Ik zie toch wel dat hij wel wat dubbels mist en dat de tegenstander deze wel vind.

.

Derde en laatste leg opent hij redelijk, zakt iets in en hersteld zich met een mooie score van 100.

.

Ook nu komen zijn pijlen veel in de 1 of de 5 terecht en dat zie je dan ook terug in de scores, ook nu heeft hij toch wat moeite met de dubbels en dan zien we toch dat de tegenstander de punt binnen haalt.

.

Dan is het mijn beurt om aan mijn singel te beginnen, mijn scores gaan erg op en neer.

.

Iedere keer als ik me herstel dan zak ik toch wel weer in, ik blijf vechten voor iedere punt maar ik kan mijn wedstrijd niet binnen halen.

.

Ik heb te veel missers op de dubbels en dat kost me dan ook de wedstrijd.

.

Guillaume is dan de laatste die het eventueel recht kan trekken, ook bij hem gaat het niet echt lekker.

.

Hadden de drie vorige singels tot op de laatste leg de beslissing gemaakt, zijn spel ging wel zo snel dat het net leek of beide spelers in de sneltrein zaten.

.

Hij verloor zijn singel na twee legs en wij maar ook de andere spelers van de tegenstanders hadden echt zoiets van ‘he nu al klaar’?

.

Na de singels stonden we al met 1 - 3 achter, ik stapte uit en liet me vervangen door Tessa.

.

De koppels werden gemaakt, ik liet Rowald weten waar Tessa het liefste gooit en hij zou er rekening mee houden.

.

Ze lieten ons zien hoe we de koppels moeten spelen en ze gaven de tegenstander niet veel kansen om terug te komen, met enkele aanwijzingen van mijn kant pakte ze weer een punt voor ons.

.

De jongens deden goed hun best maar de tegenstander hadden nu sneller de weg gevonden en liepen dan ook snel op punten voor en gaven de jongens weinig kansen om terug te komen.

.

Ook al verloren de jongens de eerste koppel de tweede koppels deden ze beter hun best en daar deden ze dat gene wat ze in de eerste koppel lieten liggen.

.

Dit keer pakte ze met een spannend spel op de Bulls toch de punt binnen omdat de tegenstander iets meer Bulls moesten gooien om te kunnen winnen.

.

Jammer genoeg lukte het de laatste koppel niet om hetzelfde spel te spelen als de eerste koppel maar ze hebben hun best gedaan.

.

Na de koppels stonden we met 3 - 5 achter en dus hadden we alleen nog de kans om met de team ronde de achterstand iets terug te brengen door deze te winnen.

.

Alle spelers gingen er voor om de punt binnen te halen en bij ons kwamen er toch wel hele mooie scores op het bord, al werd het wel op de dubbels bij beide teams erg spannend.

.

Ik kon niet meer stil zitten aan de kant en bij iedere misser zag ik de kans voorbij gaan maar gelukkig werd de verrekte dubbel 1 gevonden door Rowald en zo konden we toch de eindstand van 4 - 5 schrijven.

.

Het was een gezellige avond en jullie hebben het me wel soms een beetje te spannend gemaakt met de Tack - Ticks.

.

Laten we proberen de laatste paar wedstrijden die we nog moeten spelen net zo ons best doen als deze wedstrijd, winnen mag ook natuurlijk hahaha.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected  4 - 5  Happy-2

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Created by INW

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

.