w10 di 05-03-2019 Unexpected – Ceintuurtje-2

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w10  di  05-03-2019

Unexpected  2 - 7  Ceintuurtje-2

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het zou vanavond niet echt een avond zijn die we met volle overwinning zouden spelen, met een paar spelers die nog niet alles gericht kunnen gooien, blijft het toch altijd vechten voor de rest die het wel kunnen.

.

Bij binnen komst zag ik dat er al één persoon van de tegenstander binnen was, omdat het nog wachten was op de rest ging ik maar vast mezelf warm gooien.

.

Toen iedereen binnen was kon de opstelling gemaakt worden, aangezien we met exact vier personen zijn zullen sommige iets meer moeten schrijven dan de rest.

.

Michael was de eerste die zijn singel ging beginnen, het valt erg op dat hij op het moment weer erg druk is met gooien en hierdoor niet de controle heeft over zijn pijlen.

.

Hij is ondanks dat lekker bezig en ook al hoor ik hem soms mopperen op zichzelf kan hij toch niet de wedstrijd naar zich toe trekken en zo staan we dan al met 0 - 1 achter.

.

Tessa is de tweede, er komen mooie scores op het bord.

.

Ze houdt de tegenstander redelijk bij, toch zie ik dat ze toch nog steeds moeite heeft met de dubbels.

.

De tegenstander pakt de eerste leg, tweede leg opent ze goed maar zakt toch meteen in en blijft even een tijdje matige scores gooien.

.

Ze loopt al vanaf het begin achter de feiten aan, hersteld zich uiteindelijk maar er komen daarna toch matige scores op het bord.

.

Ze heeft goed haar best gedaan maar de tweede punt van de avond is alweer voor de tegenstanders.

.

Sandra opent matig, herstelt zich door een 81 score te gooien, al loopt ze wel wat achter de feiten aan ze doet goed haar best.

.

Even een mindere score tussen door die meteen weer hersteld wordt door een 63 score te gooien.

.

Tegenstander gooit de eerste leg uit, terwijl er op de tv ook een doelpunt valt (er is voetbal op de TV).

Nee, ze juichen niet zo voor jou want darten interesseert deze mensen nik.s, de tegenstander stond ook wel even een beetje beduusd te kijken tijdens het gejuich van iedereen.

.

Tweede leg opent ze lekker, zakt iets in maar heeft wel al een voorsprong te pakken.

.

Helaas kan ze de voorsprong niet vast houden, ook Sandra hoor je af en toe mopperen op zichzelf, de pijlen komen niet altijd daar waar ze hem wil hebben.

.

Ze gaat lekker door en meer dan haar best kan ze niet doen, zo uit het niets zien we in ene een score van 90 en daarna 92 gooien.

.

Een hoge uit gooi van 128 is nog niet voor hun mogelijk om uit te gooien, ondanks dat zie ik toch dat ook Sandra veel moeite heeft met het vinden van de dubbels.

.

Ook nu pakt de tegenstander de punt en zo staan we dan al met 0 - 3 achter.

.

Ik hoop dat ik nog een punt kan pakken als ik mijn singel ga beginnen, de eerste leg loopt niet echt lekker en al snel moet ik die laten gaan.

.

De tweede leg ga ik er toch sterker voor en probeer de schade terug te brengen, ik begin een winst van deze leg te ruiken en ga er vol voor.

.

Derde leg ga ik lekker verder maar dan verreken ik mezelf waardoor ik dubbel 1 uit moet gooien, hier verlies ik dan toch de wedstrijd en daar baal ik wel van.

.

De koppels moet ik tactisch plannen en hopen dat de dames toch nog een punt kunnen pakken.

.

De wedstrijden zijn wel spannend, maar jammer genoeg kunnen Sandra en Tessa niet de winst naar zich toe trekken en dus is het aan Michael en mij om te zorgen dat we toch van die akelige 0 afkomen.

.

We doen samen ons best en ook al roepen andere fouten en soms goede dingen naar ons, ik laat Michael weten wat ik van hem verwacht en zo nu en dan is dat wel tegen het advies in wat de andere geven.

.

We pakken twee punten en weten de wedstrijd met voldoening te voltooien.

.

Na de koppels staan we dan wel al weer 2 - 6 achter het enige wat we kunnen doen is de teamronde er vol voor te gaan.

.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om nog 1 punt te pakken en dus moeten we de winst naar de tegenstanders laten.

.

Met de stand op 2 - 7 nemen we afscheid van de tegenstanders.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

w10 di 05-03-2019 Unexpected 2-7 Ceintuurtje-2

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Standen

Dora 4A Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.