w10 di 07-03-2017 Meiden van Plezier 2 – 7 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w10  di  07-03-2017

Meiden van Plezier   2 - 7   Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Aangezien Marcel nog steeds kampt met problemen van zijn rug was Nicky bereid zijn plek over te nemen.

 

De enige die ik nu eens voor de verandering op hoefde te halen was Patrick, ach we waren zeer wel op tijd aanwezig en gebruikte de tijd om lekker in te gooien.

 

Even toch vragen of Mark onderweg is, nou toch maar Nicky erbij zetten anders voelt ze zich buiten gesloten en dat is niet de bedoeling dacht Patrick.

 

Ja we hebben het al eens onder vonden dat meneer het vergeten was hihi, iedereen was onderweg dus we hadden een compleet team.

 

Wij waren iets te vroeg met invullen van de spelerslijst want de tegenstanders waren er nog niet uit, tja ze waren terug aan het kijken hoe we de vorige keer hebben gespeeld.

 

Bij ons is de instelling niet meer echt het zelfde, we zijn de tweede helft van het seizoen echt gek aan het doen dus daar hebben ze niet veel aan!

 

De tegenstanders ruilen de speel borden om omdat ze vinden dat het andere bord er iets beter uitziet dan het bord wat er al hangt.

 

Eindelijk konden we beginnen en Nicky opende lekker, zakte dan iets in maar hersteld zich meteen en gaat goed door.

 

Ze heeft meteen een voorsprong genomen en over het algemeen blijft ze lekker doorgaan.

 

Zo nu en dan neemt ze even de tijd om te rekenen wat ze over heeft maar jammer genoeg gooit ze niet de score die ze wil hebben, je hoort haar dan mopperen op haar zelf hihi.

 

De dubbel loopt niet zo als ze wil, ze raakt geregeld de dubbel ernaast en zo heeft de tegenstander wel de tijd om steeds dichter en dichterbij te komen.

 

Na vele keren de dubbel te hebben gemist zet ze zich weg op Mad House, we zien dat de tegenstander dicht genoeg gekomen is en ook op een dubbel komt te staan.

 

Uiteindelijk pakt Nicky de eerste leg maar ze is niet echt blij met de winst.

 

De tweede leg heeft ze een matige start, ze blijft even matig door gaan.

 

Bij de derde beurt heeft ze zich hersteld, ze loopt iets achter de feiten aan.

 

Door een score van 74 te gooien heeft ze weer de voorsprong te pakken, ze zet zich weg op een uitgooi score van 105.

 

Ze was weer aan het mopperen omdat ze niet dat gooide wat ze wilde gooien maar uiteindelijk was ze toch wel weer tevreden, nou dat mag ook wel hoor gezien de score van 67 op het bord word geschreven.

 

Beide spelers blijven op een gegeven moment dicht bij elkaar als ze op de uitgooi staan, beide op uitgooi score 10.

 

Daarna komen ze beide op uitgooi score 4 en ze hebben tezamen wel een zeer veel pijlen nodig om de finish te gooien, Nicky is de eerste die het vind en zo hebben we de eerste punt voor de avond binnen.

 

Mark heeft een matige start, er vallen tijdens de wedstrijd steeds vaker pijlen uit het bord (het lijkt net of er iemand achter zit die ze er langzaam aan uit het bord duwt).

 

Doordat de pijlen meer op de grond belanden raakt hij geïrriteerd en kan zich niet concentreren op het spel.

 

Hij gaat er uiteindelijk voor om zijn pijlen op andere plekken te gooien om toch nog goede scores neer te zetten.

 

Door op andere plekken te gooien bouwt hij langzaam aan een voorsprong op en uiteindelijk zet hij zich weg op 170, wetende dat de pijlen steeds uit de trippel 20 worden geduwd kiest hij een andere route om uit te gooien.

 

We zien de scores op het bord schrinken maar Mark is niet echt blij, hij pakt de eerste leg.

 

Ook de tweede leg vallen er weer 2 pijlen uit het bord en dus geeft hij nu aan de trippel 20 maar te vermijden.

 

Hij blijft met zo nu en dan een matige score lekker doorgaan, hij zet zich uiteindelijk weg op 153 en gaat er voor.

 

Jammer genoeg haalt hij er 117 van af maar is daarna wel klaar met de wedstrijd en het bord.

 

Hij pakt de tweede punt van de avond en zo is het aan mij om mijn singel te gaan spelen.

 

Ik zit lekker in het spel tot dat ik zie dat mijn tegenstander een 100+ score op het bord laat noteren, het concentreren op het spel valt ook niet echt mee omdat de schrijver iedere keer weer geholpen moet worden met de score die je gegooid hebt.

 

De eerste leg ging aan mijn neus voorbij en ik ging er voor om de tweede binnen te halen maar ik kon mijn concentratie niet vast houden omdat ik toch ook hier iedere keer mee moest tellen met de schrijver.

 

Ook hier liet de tegenstander zien dat ze een 100+ score kon gooien en dus was er voor mij alleen de kans om de leg te winnen als ik een hoge score uit zou gooien, ik deed mijn best maar het lukte me niet.

 

Zo moest ik dus de eerste punt afgeven aan de tegenstander en ik was blij dat de wedstrijd voorbij was, ik heb gedaan wat ik kon maar als je niet kan concentreren kan ik niet in mijn spel komen.

 

Patrick was de laatste van deze avond die zijn singel ging spelen, hij opende sterk maar zakte daarna wel iets in.

 

Door een score van 122 te gooien herstelde hij zich meteen maar was hij er van geschrokken of zo want daarna kwamen er toch weer een paar beurten met lage scores.

 

Zich wederom herstellend en lekker door gaan met zo nu en dan toch een wat mindere scores tussen door.

 

Hij zet zich weg op 109 en als of hij nog niet genoeg streepjes heeft haalt hij er maar 9 punten van af, hij heeft toch nog wel wat beurtjes nodig om de eerste leg uit te gooien.

 

De tweede leg start hij matig, met een enkele betere score zakt hij wederom in.

 

Uiteindelijk heeft hij toch de slag te pakken en gaan de scores goed omhoog.

 

Hij blijft lekker doorgaan en we zien dat hij ongenadig de tweede leg weg kaapt bij de tegenstander.

 

Met de stand op 1 – 3 gaan we aan de koppels beginnen, wij zijn er sneller uit dan de tegenstanders die nog even snel een wisseling maken.

 

Omdat we op het bord wat aan het begin door de tegenstanders verwisseld is een grote bubbel zien bij de dubbel 20 wordt het bord wat er als eerste hing weer terug gehangen.

 

Mark en ik gaan samen en Patrick en Nicky, geen van onze teams geven de tegenstanders het idee dat ze nog wel een punt kunnen pakken.

 

We spelen de Tack – Ticks met een mooi spelen en we zien ook dat 1 team het voor elkaar krijgen om de tegenstanders boos te maken.

 

Alles wat hun dicht hebben wordt door onze spelers dicht gegooit en langzaam aan zien we dat ze het op geven.

 

We hallen alle vier de punten binnen en de tegenstanders zijn niet echt blij maar tja het is maar een spel toch (althans dat zeiden ze voor dat we überhaupt aan de wedstrijd begonnen, nu zeggen ze toch iets anders).

 

Met de stand op 1 – 6 hoeven we alleen nog de team ronde te spelen, het lijkt wel of we allemaal alles gegeven hebben met de Tack – Ticks.

 

De score bij ons komt niet echt op gang en als het opgang komt is het toch iets te laat, de uitgooi scores komen op het bord te staan maar Patrick hoeft niet meer te gooien.

 

We eindigen de wedstrijd met een winst van 2 – 7.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Meiden van plezier 2-7 Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW