w10 vr 09-03-2018 Unexpected – Ranger boys

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logow10  vr  09-03-2018

Unexpected  3 - 6  Ranger boys

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Vanavond moeten we ons van onze beste kant laten zien en ik hoop dat de opstelling die ik neer gezet hebt er het beste van kan maken.

.

Al schrijvend aan het bord zie je dingen die je normaal niet zo snel opvalt.

.

De spelers zijn warm gegooid en ik laat de tegenspeler weten dat als ze willen beginnen iedereen er klaar voor is.

.

Marco is het in het begin even kwijt maar hij hersteld zich na een verlies van de eerste leg goed en zet even een tandje bij om als nog de winst binnen te halen.

.

Patrick vind ik niet echt in het spel zitten, hij mist te vaak de juiste dubbels en op de uitgooi verspeelt hij zijn wedstrijd.

.

Je kan er niet altijd van uitgaan dat jij sterker bent dan je tegenstander.

.

Theo kijkt te veel naar de score van de tegenstander, als deze te veel gooit dan hem wordt hij boos maar is niet met zijn concentratie daar waar hij hoort te zijn.

.

Bij een achterstand moet je vechten maar wat jouw tegenstander gooit is niet van belang je eigen score daar moet je je druk om maken.

.

Wesley had een iets te sterker speler tegen over hem en dat was ook een zeer snel spelletje, hij deed wat hij kon al blijft hij een vreemde maar toch wel grappige manier van gooien houden.

.

Ondanks de achterstand van 1 - 3 hebben we nog kansen om terug te komen, we moeten wel de kansen pakken en niet met andere dingen in ons hoofd blijven zitten.

.

De singels zijn geweest dus laat die dan ook met rust en concentreer je op het geen er nu aan de gang is.

.

De jongens deden hun best maar kwamen qua scores niet op gang, ze bleven achter de feiten aan gooien en lopen.

.

Ook al sta je met 200 punten voor wil dat nog geen garantie geven dat je dan de wedstrijd kan winnen, je moet de dubbel gooien en die werd te veel gemist.

.

Er werden te weinig punten gepakt in deze wedstrijd, ik weet het is een spannende tijd juist nu omdat we het zo goed doen.

.

De spanning van het mogen promoveren naar het derde divisie moeten we de komende tijd maar eens even naast ons neer leggen, sommige van ons zijn hier te veel mee bezig en dat kan je terug zien in de wedstrijd.

.

Iedereen zal de komende tijd moeten oefenen om zijn spel weer op orde te krijgen en zijn zenuwen in bedwang houden, zolang het seizoen nog niet af is kan het nog alle kanten uit.

.

Ik vond dat er te veel gemist is en dat bij sommige niet gehoeven als ze beter op hun dubbels waren geweest.

.

Laten we te proberen te leren van onze missers en het de komende tijd proberen iets beter te doen dan dat we nu gedaan hebben.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 3 - 6 Ranger boys

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

 

Created by INW.

.