w10 vr 11-03-2016 Unexpected 7 – 2 Het Gezellige zootje

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w10 vr 11-03-2016

DBZP logo

Unexpected 7 - 2 Het Gezellige zootje

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na dat de tegenstanders er niet blij mee waren zo als wij altijd de scores op het bord schrijven te hebben veranderd konden we eindelijk beginnen.

 

Een uitspelend team wordt altijd als eerste (linkerkant) op het score bord geschreven, het thuis team staat altijd aan de rechterkant.

 

Na alles weer veranderd te hebben konden we eindelijk beginnen, ik had me weer opgeofferd om deze avond te gaan schrijven (zo bleef ik tenminste wakker hihi).

 

Als je als schrijver na de wedstrijd kijkt bekijk je het altijd van de andere kant en beleef je de wedstrijd heftiger dan dat je van de kant kijkt.

 

Wesley was de eerste die zou beginnen deze avond, hij begon lekker en de scores gingen gestaag van het bord af.

 

Hij gaf zijn tegenstander wel een kans om toch nog een leg mee te snoepen maar meer dan dat gaf hij niet af.

 

De eerste punt voor de avond kon ik op het bord schrijven, het viel me wel op dat de tegenstanders als ze aan het gooien waren vaak aan het mopperen waren omdat het toch niet zo lekker liep bij ze.

 

Theo ging als 2de aan zijn singel beginnen, de eerste leg vlogen letterlijk de pijlen en de score van het bord.

 

Op een gegeven moment had hij toch wat moeite en dus gaf ik hem de taak beter te gooien anders geen kus meer voor hem hihi.

 

De 2de leg ging een stuk minder maar hij herstelde zich wel en de winst was zo weer binnen.

 

Met de score op 2 – 0  ging Peter aan zijn singel beginnen, toch wel zo nu en dan mopperend omdat de score niet lekker ging pakte hij toch ook de winst van de singel en stonden we al weer met 3 – 0 voor.

 

Zo dat gaat lekker als de jongens zo door blijven gaan pakken we een vette winst voor de avond.

 

Patrick was de laatste die de singels speelde, hij had wel zo nu en dan wat moeite maar zijn tegenstander gaf hem tijd om terug te komen van een flinke achterstand.

 

De tegenstander kreeg de leg niet uitgegooid en Patrick rook kansen en ging er voor.

 

BAM 4 – 0 uit de singels komen, de heren van de tegenstanders waren er niet echt blij mee.

 

Peter werd gewisseld met Marcel (die zich als reserve had opgesteld), Peter had morgen weer een vroege werk dag.

 

De koppels werden gemaakt en omdat we al een tijdje zien dat we 1 sterk koppel hebben plaatsen we die bij elkaar, de koppels zijn: Wesley/Theo en Patrick/Marcel.

 

De koppels gingen dan zo nu en dan niet zo lekker als de singels maar iedereen deed zijn best om zo veel mogelijk koppels te kunnen winnen.

 

We hebben met de koppels in het begin 2 punten aan de tegenstanders gegeven zodat ze toch van de verschrikkelijke 0 af waren, ze waren daar toch wel heel blij mee.

 

In tussen tijd waren de dames van de tegenstanders op een ander bord aan het gooien, ik ergerde me enigszins aan de geluidsvolume die ze produceerde maar ik had geen tijd om daar iets van te zeggen want de wedstrijd ging door.

 

Door het gekakel van de dames kon ik me iets minder concentreren en ik was dan ook blij dat ze eindelijk met hun spel klaar waren.

 

De laatste twee koppels deden de jongens nog even goed hun best en zorgde er voor dat we toch de laatste 2 punten pakten en zo konden we al zeggen dat we gewonnen.

 

Nu was er alleen nog een punt te behalen met de teamronde om de punt te pakken.

 

Het viel me op dat de tegenstanders nu in ene sterker gingen gooien en dat er bij ons maar zeer gestaag punten verdwenen.

 

Ze kunnen beter dan dat wat ze nu lieten zien en dat bleek later ook al zakte ze zo nu en dan toch weer in.

 

Ik zag de laatste punt al naar de tegenstanders gaan maar de jongens gingen toch nog even een tandje bij zetten om dit te voorkomen.

 

Gelukkig pakte wij nog de laatste punt en dus was de wedstrijd gespeeld.

 

Met de winst van 7 – 2 nam ik afscheid van de jongens die nog een bierronde gingen spelen omdat de tegenstanders dit wilde.

 

Marcel kwam bij me met de melding dat de tegenstanders met de melding kwamen dat als ze een 180 gooide dat dit ook opgeschreven moest worden!

 

Nou denk het toch niet, de wedstrijd is over en de papieren zijn getekend dus mag er niks meer bij gevoegd worden, bierronde speel je voor een extra drankje en niet om nog even wat punten bij elkaar te verzamelen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW