w11 vr 17-03-2017 Unexpected 5 – 4 De Lompe Boeren

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w11  vr  17-03-2017

Unexpected  5 - 4  De Lompe Boeren

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Het was nog even wachten op de tegenstanders die zich afzijdig hielden aan de bar nadat ze binnen waren gekomen.

 

Eindelijk toen alle papieren waren ingevuld konden we beginnen, omdat de jongens niet zelf wilde beslissen liet ik de kaarten een keuze maken.

 

Zo als van ouds was Patrick de eerste die aan zijn singel ging beginnen, hij kwam niet echt in zijn spel en de tegenstander liep dan ook al snel bij hem weg.

 

Hij deed wat hij kon maar de eerste leg was zo snel voorbij dat we alweer aan de tweede gingen beginnen.

 

Ook hier moest Patrick zijn tegenstander achterna en kwamen zijn pijlen niet echt lekker in het bord, jammer genoeg was dit niet zijn wedstrijd.

Met al 1 punt op verlies ging Wesley aan zijn singe

l beginnen, hij wou eens iets nieuws proberen en zette zijn eigen muziek op om zich te kunnen concentreren.

 

Hij opende sterk, even wat mindere scores tussen door maar hij hersteld zich snel.

 

Loopt wel iets achter de feiten aan maar de wedstrijd is nog niet ten einde, hij pakt de eerste leg van de tegenstander af die zijn dubbel niet kan raken.

 

De tweede leg begint hij matig, hij hersteld zich meteen en gaat lekker door.

 

Door dat hij 1 pijl buiten het bord kwam had hij ook een zeer lage score, ook hier loopt hij iets achter de feiten aan.

 

Hij doet er alles aan om terug te vechten, met de uitgooi hebben beide spelers toch wel wat moeite.

 

De tegenstander pakt de tweede leg en dus moet er nog een derde en beslissende leg gespeeld worden.

 

 

Laatste leg opent hij ook matig, even blijven de scores hangen op een lage getal.

 

Ook hier loopt hij achter de feiten aan maar hij neemt de voorsprong over van zijn tegenstander door een mooie 81 te gooien, hij heeft een zeer geringe voorsprong.

 

Hij verspeeld zijn voorsprong door een zeer matige score te gooien, ondanks dat hij zijn eigen muziek op heeft pakt hij toch de laatste leg.

 

Ja als je je kan afsluiten voor geluiden rond om je, speel je lekker zonder te horen wat andere tegen je zeggen en hoef je je niet te irriteren.

 

Ondanks het feit dat hij een lekker spel liet zien pakte hij de wedstrijd en zo stonden we gelijk.

 

Ik ga als derde aan mijn singel beginnen, ben lekker bezig en zie de scores van het bord verdwijnen.

 

Jammer genoeg is er een zeer vervelende persoon van de tegenstanders aanwezig waar ik me aan ga irriteren maar ik moet mijn hoofd bij mijn wedstrijd houden.

 

Ik pak al snel de eerste leg van mijn tegenstander af die haar dubbel niet gegooid krijgt.

 

De tweede leg gaat iets minder lekker dan dat ik wil maar meer dan mijn best kan ik niet doen, op de dubbel hebben we wel gigantisch veel tijd nodig om deze te vinden.

 

Jammer genoeg vind mijn tegenstander deze eerder en zo staan we 1 – 1 gelijk en moeten ook wij een derde en beslissende ronde spelen.

 

Mijn laatste leg gaat op en neer maar ik ben van plan deze te winnen, probeer een score boven de 100 uit te gooien maar dat gaat meteen al mis.

 

Als we beide op een zeer redelijke uitgooi staan ga ik er vol voor om die verdomde 52 van het bord te vegen, ik mis de enkele 12 maar raak de enkele 9.

 

Nou dan maar een enkele 3 gooien en dan voor Tops gaan, ik voel dat mijn tegenspeelster staat te popelen om de wedstrijd te winnen.

 

Ze heeft toch even pech want ik gooi de dubbel 20 midden in het vak en als ik me omdraai kijkt ze me boos aan hihi.

 

Ik was er zo klaar mee dat haar mannetje haar alles voor zei en dus besloot ik de leg te pakken en zo de winst mee te nemen.

 

Theo is de laatste die zijn singel gaat spelen, hij start matig en hersteld zich meteen en gaat dan ook lekker door.

 

Hij heeft een voorsprong opgebouwd, blijft lekker doorgaan.

 

Zet zich weg op 4 en pakt de eerste leg zonder al te veel moeite.

 

Tweede leg start hij lekker en blijft goed door gaan, even een wat mindere score tussen door die hij niet hersteld krijgt en even blijft hij iets matig doorgaan.

 

Omdat hij wat moeite heeft met het rekenen van een uitgooi geef ik hem wat opties hoe hij het eventueel zou kunnen doen, hij probeert het maar bij de eerste pijl gaat het al mis.

 

Hij zet zich weg op 28 en we zien dat beide spelers toch wel wat moeite hebben met het raken van de dubbel, gelukkig is Theo toch de eerste die hem vind en pakt zo de wedstrijd.

 

Met de stand op 3 – 1 gaan we aan de koppels beginnen, weer begint die gene van de tegenpartij zich er mee te bemoeien en ik ga naar buiten omdat ik toch wel lichtelijk begin te koken.

 

Met de koppels gaan we weer de strijd aan, het is net of we allemaal zo’n beetje alles hebben gegeven in onze singels want de punten komen er niet bij ons bij maar bij de tegenstanders.

 

Stonden we eerst op een mooie voorsprong met de score, staan we in ene na drie gespeelde koppels tegen een achter stand aan te kijken.

 

Gelukkig pakken de jongens als nog de laatste koppel en zo staan we vlak voor het einde van de avond toch nog op een gelijke stand en is het de vraag wie pakt de laatste punt.

 

Omdat het al erg laat is laat ik aan de tegenstanders weten dat ik als hun het niet erg vinden bier en team ronde ineen wil spelen, de andere hebben dan wel weekend maar ik nog niet.

 

Nog 1x geven we alles wat we hebben en we lopen zo nu en dan wel achter de feiten aan maar we pakken toch de laatste punt en zo winnen we toch nog de avond die voor ons een goede start had.

 

Met de eind stand op 5 – 4 sluit ik af en zeg ik “goed gespeeld jongens, we hebben ons niet gek laten maken door zo’n bemoeial”.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 5-4 Lompe boeren

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW