w12 di 21-03-2017 Unexpected 4 – 5 Café ‘t Pandje

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w12  di  21-03-2017

Unexpected   4 - 5   Café 't Pandje

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Al onze spelers zijn aanwezig alleen bij de tegenstander was er 1 speler die dacht dat die thuis moest spelen dus die was nog onderweg.

 

Ondanks dat gingen we toch al vast beginnen, Nicky zou vanavond de wedstrijd starten.

 

Ze was nog niet echt in het spel of haar tegenstander liep al van haar weg waardoor ze tegen een achterstand aankeek, ze bleef haar best doen maar het mocht niet baten.

 

De eerste leg werd weg gesnoept van haar en Nicky was niet echt tevreden over haar eigen spel, ze was deze avond weer lekker op zich zelf aan het mopperen.

 

Tweede leg liep ook niet zoals ze wou en al mopperend bleef ze doorgaan maar haar tegenstander was er op gebrand deze wedstrijd niet uit handen te geven.

 

De eerste punt van de avond ging naar de tegenstanders.

 

Omdat de nummer 2 nog niet bij Anja was maar wel in de buurt was kozen we er toch voor om hem de kans te geven even wat rust te nemen als hij binnen zou komen en dus ging ik in plaats van de 3de plek op de 2de plek spelen (wel speelde we het gewoon volgens het speel schema).

 

In de eerste leg moest ik nog even op gang komen, mijn scores gingen op en neer maar waren niet goed genoeg om deze te kunnen winnen.

 

De tegenstander pakte de eerste leg, de tweede leg ging een stuk beter en ik kon ook een voorsprong opbouwen.

 

Met de uitgooi ging het iets minder maar ik had er maar 2 beurten voor nodig en dat was voor mij goed genoeg.

 

Derde en laatste leg gingen we vrij gelijk op tot dat mijn tegenstander een score van 152 neer liet schrijven, toen zag ik het niet meer zitten en liet het lichtelijk vieren.

 

Toen ik toch nog een kans rook ging ik ook voor een mooie score, wel iets minder dan mijn tegenstander maar ik kwam wel weer een stuk dichter bij.

 

Het enige wat ik kon doen was proberen hoog uit te gooien maar ja dat is voor mij niet neergelegd en dus moest ik mijn singel aan mijn tegenstander laten.

 

Met de stand op 0 – 2 kon Mark eindelijk aan zijn wedstrijd beginnen, hij opent lekker en gaat lekker door.

 

Even een wat mindere score tussen door die meteen hersteld wordt, hij heeft al vanaf het begin een voorsprong op gebouwd.

 

Mark heeft wel wat moeite met het gooien van de dubbel maar uiteindelijk pakt hij toch de eerste leg.

 

Tweede  leg opent hij weer lekker, even weer een matige score die meteen weer hersteld wordt.

 

Hij gaat lekker door en heeft ook nu al weer een voorsprong opgebouwd, met de uitgooi heeft hij ook nu weer moeite.

 

De tegenstander komt steeds dichter en dichter in de buurt en daar waar Mark moeite mee heeft gooit hij wel de dubbel en zo moet er nog een derde en beslissende leg gespeeld worden.

 

Derde en laatste leg opent hij matig, ook nu hersteld hij zich meteen en blijft daarna lekker door gooien.

 

Hij loopt dit keer een beetje achter de feiten aan, hij vecht zich mooi terug maar ook hier heeft hij weer moeite met de dubbels.

 

Ondanks zijn strubbelingen op de dubbels pakt hij toch de wedstrijd en is de eerste punt voor ons van de avond ook binnen.

 

Patrick heeft een matige start, scores gaan op en neer al heeft hij wel al een licht voorsprong.

 

Hij blijft lekker door spelen al heeft hij ook moeite met het vinden van de dubbels, ondanks dat pakt hij wel de eerste leg.

 

Tweede leg start hij sterk, blijft goed doorgaan en heeft een voorsprong te pakken.

 

Op uitgooi 110 mist hij Tops en we horen hem mopperen op zich zelf ( achhhhh hou dan die pijl vast lul), wij lachen er om maar vinden het wel jammer voor hem.

 

Na zijn mopperige beurt pakt hij toch nog de leg en kan hij het nog steeds niet bevatten dat hij niet de score uitgooide.

 

Tja dan is het weer tijd om de koppels te vormen, ik twijfel en Patrick geeft aan dat hij wel met Nicky wil omdat dat wel lekker voelt.

 

Mark en ik gaan beginnen, we merken meteen aan het begin al dat het een zware wedstrijd gaat worden.

 

Tegenstander gooien eerst 2 enkelen en daarna een trippel dus hebben ze meteen al een voorsprong op punten en kunnen wij niet meer doen dan ons best.

 

We vechten ons terug maar de wedstrijd is geen wedstrijd op deze manier.

 

Ook de tweede koppel heeft hier moeite mee en kunnen ook niets meer doen dan alleen maar hun best.

 

Met de stand al weer op 2 – 4 gaan we de laatste 2 koppels spelen en hopen hier toch nog wel de punten te kunnen pakken.

 

Ze komen voor op punten en blijven goed doorgaan, ze pakken de eerste punt.

 

Mark en ik  komen moeizaam op gang maar blijven vechten, we hebben op punten een voorsprong en dat levert ons de winst op.

 

Met de stand op 4 – 4 hebben we alleen nog de team ronde te spelen.

 

We komen almeteen met een achterstand te staan maar doen ons best zo ver als we kunnen, toch moeten we ook hier de punt laten gaan en winnen de tegenstanders de wedstrijd.

 

Met de stand op 4 – 5 sluit ik af en vraag ik iedereen om even na te denken of ze volgende week vrijdag kunnen spelen, heb nog 1 speler nodig.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Unexpected 4-5 Cafe 't pandje

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW