w12 do 22-03-2018 Schots en scheef – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logow12  do  22-03-2018

Schots en scheef  2 - 7  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het was erg druk en we moesten zoals we wel gewend zijn, wij stonden al een tijdje in te gooien terwijl we de tegenstanders nog niet zagen.

.

Tot onze verbazing gooide toen de tegenstanders er waren ook nog steeds niet in, eindelijk konden we dan toch beginnen.

.

Marco opent ster, even een zeer matige score tussen door die meteen weer hersteld wordt.

.

Zakt even iets in met de score maar komt sterk terug, zakt weer even iets in en de tegenstander kan de leg uitgooien maar hij doet dit niet.

.

Marco zet zich in de volgende beurt weg op uitgooi score van 100 en het is even afwachten wat de tegenstander doet.

.

Deze gooit de leg niet uit en dus pakt Marco zijn kans en gooit de score van 100 uit.

.

Tweede leg opent hij best redelijk gaat lekker door al zakt hij wel weer even in, hersteld zich en zet zich weg op een uitgooi score van 148.

.

Uiteraard probeert hij er voor te gaan maar de score zijn redelijk matig en hij blijft even mopperend op zich zelf matig door gaan.

.

Vervolgens zet hij zich weg op 105 en hij gaat er ook voor maar ook nu mislukt de uitgooi jammer genoeg.

.

Hij pakt daarna wel de tweede leg met een mooie finish van 60, de eerste punt van de avond is binnen.

.

Voor de verandering ga ik als tweede aan mijn singel beginnen, ik ben lekker bezig en al snel is de eerste leg binnen gehaald door mij.

.

Jammer genoeg kan ik me niet in de wedstrijd houden omdat er nog een team naast ons speelt en telkens als ik mijn pijl los laat komen hun met een kreet waar ik van schrik en trek hierdoor de pijl naar beneden.

.

Ik baal ervan dat ik de wedstrijd niet win maar ik heb mijn best gedaan voor de wedstrijd en meer zat er voor mij niet in vandaag.

.

Wat ik wel vervelend vind is dat er toch wel veel teams zijn die steeds van plek wisselen op het schrijf bord, de ene keer sta je aan de linker kant en de andere keer aan de rechterkant.

.

Door dit geintje keek ik dus aan het begin van de wedstrijd van Patrick was het voor mij even zeer verwarrend want ik keek dus aan de verkeerde kant.

.

Hij is lekker bezig en zet zich weg op een uitgooi van 72, hij pakt de eerste leg met toch wel wat moeite.

.

Tweede leg start hij matig, loopt al vanaf het begin tegen een achterstand aan, hersteld zich en gaat lekker door.

.

Komt sterk terug, de tegenstander pakt toch als nog de tweede leg ondanks de strijd van Patrick (hij liep iets te ver achter).

.

Derde en laatste leg opent hij sterk maar zakt dan in, hij hersteld zich na een paar matige scores.

.

Ondanks de matige scores heeft hij na zijn herstel toch een voorsprong te pakken, hij zet zich weg op 110.

.

Hij heeft toch nog wel wat moeite met het vinden van de dubbels maar als het hem lukt pakt hij toch de tweede punt van de avond al ging het niet zo makkelijk zoals hij wilde.

.

Mark is de laatste die zijn singel gaat beginnen, hij opent lekker.

.

Even een paar mindere scores tussen door die hij weer vrij snel hersteld, gaat daarna weer lekker door.

.

Blijft goed doorgaan en bouwt zijn voorsprong uit, zet zich weg op 118 maar de uitgooi gaat niet zoals hij wil.

.

Vervolgens gooit hij zich ook nog een keer dood op de uitgooi score van 52 en de tegenstander pakt zijn kans en gooit de eerste leg uit.

.

Tweede leg opent hij lekker, gaat goed door maar loopt al vanaf het begin tegen een achterstand aan omdat zijn tegenstander toch met iets betere scores op  het bord komt.

.

Even een wat mindere score tussen door die hij vrij snel hersteld, hij blijft tegen zich zelf strijden (de pijlen komen niet daar terecht waar hij ze wil hebben).

.

Beide spelers hebben nog al wat pijlen nodig op de dubbels en we zien de tegenstander deze eerder vinden en daarmee is de wedstrijd gespeeld.

.

Met de stand op 2 – 2 maken we de koppels en gaan we met zijn allen er toch nog even tegen aan, we willen winnen dus zullen even een tandje bij moeten zetten.

.

Patrick en ik en Marco en Mark vormen samen de koppels.

.

We gaan de strijd aan met ons zelf en met de tegenstanders het gaat niet allemaal van een lije dakje maar we doen allemaal ons best.

.

Alle punten die we kunnen pakken worden gepakt en jammer genoeg mist Marco nog een finish van 75 door niet de dubbele maar een enkele BULL te gooien.

.

Met zijn allen hebben we de gelijke stand al naar een winst gezet en we weten dat we de kans hebben om de laatste punt nu ook nog te pakken.

.

We gaan de strijd aan en het gaat zeer voortvarend al hebben we wel weer wat moeite met de dubbel, gelukkig vinden wij deze eerder en zo gaan we als nog naar huis met de zege van 2 – 7.

.

Terwijl we buiten nog even staan na te praten ziet er iemand van ons dat er een fout gemaakt is bij het invullen van de score?

.

De tegenstanders hebben het ingevuld als of hun gewonnen hebben en niet zoals het is want wij hebben de winst binnen gehaald.

.

Dus dit wordt een conflict voor het eerst in alle jaren die we spelen.

.

We nemen afscheid van elkaar en weten dat we de winst van 2 – 7 binnen hebben.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Schots en scheef 2-7 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

 .

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.