w15 di 08-04-2019 Riviéra-1 – Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

Unexpected Dora  4B seizoen 2018 - 2019

Dora logo

w15 di 08-04-2019

Riviéra-1   8 - 1  Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Het zou vanavond een zware wedstrijd worden, we moesten tegen de nummer 1 van de poule.

.

Meer dan ons best konden we niet doen en dat heeft iedereen gedaan.

.

Bij aankomst bij de dames moesten we nog even wachten, ondanks dat Tessa haar arm in het gips heeft zitten wilde ze toch spelen, ze heeft haar hand rond de duim gebroken.

.

Onderweg naar Riviera zat de lol er al in, normaal sta je ver bij de kroeg maar wonder boven wonder staan we vanavond recht tegenover de kroeg.

.

Na dat we allemaal hebben ingegooid, en we op de opstelling hebben ingevuld, was het nog wel even wachten op een speler van de tegenstander, toen die binnen was gingen we beginnen.

.

Tessa opent matig, maar zit met haar gooi hand in het gips.

.

Gooit als tweede score een 79, gaat lekker door met zo nu en dan toch een matige score tussen in.

.

Ze doet goed haar best al loopt ze al vanaf het begin tegen een achterstand aan.

.

De tegenstander pakt de eerste leg, tweede leg opent ze lekker heeft al snel een kleine voorsprong.

.

Ze kan de voorsprong niet vast houden maar ze doet goed haar best, even een matige score tussen door die meteen hersteld word.

.

Ze heeft me op een gegeven moment nodig met de uitgooi, ik geef haar advies maar weet dat het nog iets te moeilijk is om gericht de vakken te raken die ze nodig heeft.

.

Ze heeft het zeker wel geprobeerd maar het lukt haar niet en dan is de tegenstander de gene die het spel uitgooit.

.

Sandra opent redelijk, blijft even rond de 30 hangen, loopt achter de feiten aan.

.

Ook zij doet goed haar best, scores gaan wel iets omhoog.

.

Haar tegenstander raakt lichtelijk geïrriteerd omdat Sandra haar tijd neemt om de pijlen te gooien.

.

Ook Sandra heeft de hulp van mij nodig om de uitgooi score te gooien, net als Tessa is het voor haar ook nog te moeilijk om de vakken die nodig zijn gericht te gooien.

.

De tegenstander pakt de eerste leg, tweede leg opent Sandra redelijk ze heeft een lichte voorsprong te pakken.

.

Ze is net als Tessa goed bezig al hoor je haar soms wel op zich zelf mopperen omdat ze dan iets minder gooit dan ze wil.

.

Scores zijn goed alleen is de tegenstander iets sterker dan zij, ze blijft toch redelijk in de buurt van de tegenstander.

.

Ze mist dubbel 4 op een uitgooi score van 11, ze blijft haar best doen maar de dubbels waar ze met de training flink op geoefend heeft lopen helaas nu niet zo als ze wil.

.

Al lekker mopperend zien we dat de tegenstander ook de dubbel niet gooit dus hebben beide spelers nog een kans om te winnen.

.

Haar pijlen komen wel steeds dichterbij de dubbel maar jammer genoeg zit die er niet in en zo zien we dan toch dat de tegenstander de winst pakt.

.

Dan is het aan mij om mijn singel te spelen, ik heb na mijn operatie niet veel gegooit maar ook ik kan niet meer doen dan mijn best.

.

Zo nu en dan moet ik toch de spanning van mijn been halen en doe dit door het zo nu en dan even wat vaker achter elkaar in te trekken en te strekken.

.

Ondanks dat ik in de wedstrijd een 118 score gooi kan ik ook mijn singel niet winnen, ik had de kans geroken maar kon de benodigde dubbel niet raken en zo ging de derde punt al weer naar de tegenstanders.

.

Patrick is de laatste hij opent lekker gaat goed door en blijft redelijk in de buurt van de tegenstander.

.

Even een wat mindere score tussen door die meteen hersteld word, zo uit het niets gooit hij even een 138 en komt dan op een uitgooi score van 90.

.

Heeft wel heeft wel moeite met het gooien van de dubbels en dus kan de tegenstander die rond de 200 punten staat terug vechten.

.

Beide spelers missen nog al wat pijlen op de dubbels maar gelukkig is het toch Patrick die de eerste leg binnen haalt.

.

Tweede leg opent hij redelijk, gaat goed door en heeft al snel een voorsprong te pakken.

.

Even een mindere score tussen door die niet meteen hersteld word, hij heeft nog wel een voorsprong maar zijn tegenstander is aan het terug vechten.

.

Ook nu krijgt zijn tegenstander de kans om de achterstand bij te werken want er worden nu ook veel pijlen gemist op de dubbels.

.

Na een paar keer zich DOOD te hebben gegooit zet hij zich weg op een uitgooi score 6 en pakt dan toch de eerste punt voor ons.

.

Dan is het tijd voor de koppels en het is altijd wel een mooi gezicht om de twee dames (Tessa en Sandra) dit samen te zien spelen.

.

Met de Tack - Ticks doet iedereen zijn best maar we missen toch net even iets te veel vakken om te winnen.

.

Als Patrick en ik een dubbele Bull nodig hebben om te winnen, gooi ik die maar deze gaat jammer genoeg er niet in maar butst er uit en daarna raken we beide het niet meer.

.

Na de koppels staan we al 7 - 1 achter en het enige wat we kunnen doen is alles nog een keer te geven met de team ronde.

.

Allemaal gaan we de strijd aan, wat er met mij aan de hand is weet ik niet maar mijn eerste pijl gaat de dubbel Bull in, tweede raakt de trippel 20 en de laatste pijl plaats ik in de trippel 14.

.

Als ik mijn pijlen uit het bord haal zeg ik tegen de schrijven: “succes met rekenen, ik ben het even kwijt”!

.

Nou als je goed gerekend heb kom je op 152, zou je denken dat we hiermee wat lucht hebben maar die verdomde dubbel gooit toch weer roet in het spel.

.

We gaan naar huis met de stand op 8 - 1, we hebben allemaal goed gespeeld en tegen de nummer 1 verliezen vind ik geen probleem.

.

Die ene punt was voor ons de kers op de taart en die was zeer zeker goed verdiend.

.

Iedereen heeft gedaan wat die kon.

.

Ook Tessa en Sandra zijn in de loop der tijd goed gegroeid en zijn stukken beter gaan gooien.

Een pluim geven TRANSPARANT

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

w15 di 08-04-2019 Riviéra-1 8-1 Unexpected

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Dora 4A Standen

Dora 4A Uitslagen.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

 .

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.