w15 di 12-04-2016 Unexpected 3 – 6 Mokum’s eigen

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w15 di 12-04-2016

Dora logo

Unexpected  3 - 6  Mokum's eigen

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Nadat we zagen dat de tegenstanders er waren dachten we snel te kunnen beginnen maar jammer genoeg moesten we nog geduld hebben omdat ze nog op een medespeler aan het wachten waren.

 

Toen ook deze binnen was konden we eindelijk beginnen, Rowald had er zin in en dat was ook wel in zijn spel te zien.

 

Hij opent lekker en gaat goed door, hij heeft al snel een voorsprong opgebouwd en is niet zo snel van plan deze af te geven.

 

Hij pakt de eerste leg en heeft er met twee pijlen een lekkere score geraakt, de tweede leg ging niet zo lekker als de eerste maar ik mocht niet al teveel strepen schrijven.

 

De wedstrijd was gespeeld omdat hij zich toch weer lekker herstelde en de leg niet aan zijn tegenstander  wou geven gooide hij hem toch net even voor die gene zijn neus uit met dan wel 1 pijl meer dan de eerste leg.

 

De eerste punt van de avond was binnen, hoeveel zullen er nog gaan volgen na deze??

 

Theo opende redelijk maar je ziet dat hij op de een of andere manier niet meer zo lekker gooit dan een tijdje terug.

 

Al snel loopt hij achter de feiten aan en wat hij ook probeert het mag allemaal niet baten en zo zien we de eerste punt voor de tegenstanders op het bord verschijnen.

 

Peter opende redelijk en zakt dan ook iets in, score gaan veel op en neer en Peter kennende is weer lekker in zich zelf aan het praten en loopt zo nu en dan ook zich zelf te mopperen.

 

Ondanks dat pakte hij wel de tweede punt voor de avond, al vond hij zelf niet dat hij die verdient had en dat liet hij zijn tegenstander ook weten.

 

Mark was met het ingooien al een beetje aan het mopperen en dat hoorde we nu ook nu dat hij zijn wedstrijd aan het gooien was.

 

De pijlen gingen alle kanten op en kwamen niet daar waar hij ze wou hebben.

 

Jammer genoeg kwamen we weer gelijk en dus moesten we proberen om met de Tack Ticks punten te pakken.

 

De koppels werden gemaakt het waren : Peter/Rowald en Theo/Mark, het viel al gauw op dat we ondanks het spel van de tegenstanders wel een kans hadden.

 

Nou ja tot dat Jos zich ermee ging bemoeien en de tegenstanders van tips voorzag toen was het zo nu en dan ook wel gedaan met het positieve spel.

 

Van de 4 koppels konden we maar 1 punt pakken, men kwam geregeld te laat op gang met het pakken van de punten terwijl de tegenstanders steeds verder uit liepen.

 

Met de stand op 3 – 5 konden we alleen proberen om de laatste punt te pakken in de team ronde, ook dit mocht niet lukken want wat men ook deed ze bleven achter de feiten aan lopen.

 

Omdat de tegenstanders te laat waren met doorgeven dat ze alles in  een wilde spelen gingen we toch nog een bierronde spelen, zouden we die dan winnen?

 

Vele hadden toch wel moeite met het spel Meervoud van 25, de pijlen vlogen over het bord heen en weer maar als men net de ene score moest gooien om weer een aantal punten af te kunnen schrijven ging deze steeds weer het verkeerde vakje in.

 

Na veel gemopper van alle spelers kwam er toch een eind aan het spel omdat de tegenstander de dubbel 13 met 1 pijl uitgooide na de 4de beurt.

 

Toch vind ik dat we meer punten hadden kunnen pakken met de Tack – Ticks als men maar in de gaten houdt dat als de tegenstanders beginnen met de punten opbouw dat wij dat dan ook moeten doen en hier laten we het geregeld nog wel eens liggen.

 

Met de eindstand op 3 – 6 en een bierronde weg gegeven aan de tegenstanders gingen we maar weer op huis aan.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW