w16 di 19-04-2016 The Impossibles 9 – 0 Unexpected

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

w16 di 19-04-2016

Dora logo

The Impossibles 9 - 0 Unexpected

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

Na een wat onwennig binnen komen ging de wedstrijd beginnen, ik deed dit keer niet mee wou vanaf de kant zien wat wij als team anders doen dan onze oud medespelers.

 

Al snel kwamen we er achter dat dit ook weer een avond zou worden van alles even niet of net niet genoeg, wat we erg opviel was dat zij vaker constanter gooide dan wij.

 

Peter ging als eerste aan zijn singel beginnen, hij  had zijn zinnen weer op de 19 gezet maar deze werd niet altijd gevonden en zo kwamen er toch snel onregelmatige scores op het bord te staan.

 

Hij liep al vanaf het begin af aan achter de feiten aan en kon dit niet meer inhalen zo zagen we al snel dat we een 1 – 0 achter stand hadden.

 

Mark die zo nu en dan een goede avond heeft en soms een slechte avond ging als tweede aan zijn singel beginnen.

 

Hij kwam niet echt in zijn spel en liep geregeld te mopperen op zich zelf, nou 1x heeft het echt wel geholpen want na het zeggen tegen zich zelf dat hij beter moet gooien gooide hij een welverdiende 180.

 

Jammer genoeg kon hij geen leg pakken omdat de tegenstander er niet door gestoord werd en gewoon door ging met zijn eigen wedstrijd.

 

Patrick liep van af het begin achter de feiten aan en kon niet winnen, alles wat hij deed of wou doen ging mis.

 

Al snel stonden we al weer tegen een achterstand aan te kijken van 3 – 0.

 

Marcel was de laatste, hij was in de eerste leg lekker bezig, scores gingen zo nu en dan wel op en neer maar hij bleef lekker doorgaan.

 

De tweede en laatste leg was jammer genoeg het omgekeerde van de eerste leg die we van hem gezien hebben.

 

Hij was wel de enige die zijn leg verloor met 2 – 1.

 

Na de singels zag het er toch al somber uit want we stonden al 4 – 0 achter.

 

De koppels werden gevormd en we hoopte hier wat uit te halen, maar ook dit mocht niet baten.

 

Zo nu en dan kwamen de jongens wel sterk terug maar ze miste te veel kansen op de laatste spurt die ze nodig hadden.

 

Alle punten gingen 1 voor 1 naar de tegenstanders en het enige wat we nu nog konden was de allerlaatste punt van ze weg snoepen.

 

Nou als je alles gehad hebt gooit ook Oscar van de tegenstanders een 180 en weg is de tegenstander, de voorsprong hebben ze verder uit gebreid en ook hier konden de jongens niets meer doen dan alleen maar de punt af te geven aan de tegenstanders.

 

Het was een zeer bedroefde avond en de sfeer vond ik erg laag, is het een verdiende verlies voor ons geweest??

 

Hadden we als we meer van ons gegeven hadden punten kunnen weg snoepen van hun, ja als we even meer zouden doen dan we nu hebben laten zien.

 

Het feit dat hun meer gelijke scores hebben en wij onze scores vinden verdeeld over het hele bord zegt toch wel even iets meer van waar wij toch wel tekort aan schieten.

 

Ook de Tack-Ticks wordt vaak nog steeds zwaar onderschat door spelers en als men het spel speelt zoals het vaak uitgelegd is zouden we hier meer moeten score dan dat we nu doen.

 

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

 

 

 

 

 

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT

 

 

 

 

 

 

Created by INW