w16 vr 20-04-2018 Unexpected – Tonnetje Rond

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

DBZP logo

w16  vr  20-04-2018

Unexpected  8 - 1  Tonnetje Rond

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Voor het team gaat deze laatste wedstrijden heel spannend worden, als we in de bovenste rij blijven hebben we de kans om naar de derde divisie te gaan.

.

Om hier te belanden zullen we er wel voor moeten zorgen dat we de komende wedstrijden zoveel mogelijk punten gaan winnen, bij sommige teams is dit niet moeilijk maar ja een verrassing zit in een klein hoekje.

.

Omdat ik tijdens het ingooien in de gaten had dat mijn pijlen niet lekker in het bord kwamen ging ik geforceerd gooien en dat bezorgde me pijn in mijn pols dus besloot ik er voor de zekerheid maar uit te stappen en Theo in mijn plaats te laten spelen.

.

Na een korte ingooi periode van de tegenstanders nam ik mijn plek maar weer eens aan het schrijf bord.

.

Marco was lekker bezig al hoorde je hem wel zo nu en dan mopperen omdat de pijlen niet daar heen gingen waar hij ze wou hebben.

.

Ondanks zijn spel mocht ik toch een paar streepjes zetten achter zijn naam en wordt de pot weer een beetje gespekt, haha.

.

Zonder al teveel moeite pakte hij beide legs en zo konden we de eerste punt van de avond al weer bij schrijven.

.

Voor Theo was het toch wel een verrassing dat hij zou spelen, ook hij liet met andere pijlen (die iets zwaarder zijn dan zijn eigen pijlen) zien dat hij ook weer een lekker potje kan spelen.

.

De tegenstander pakte dan wel als eerste de leg maar Theo liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en was er zeer zeker op gebrand om de wedstrijd als nog naar zich zelf te trekken.

.

Wat me wel opviel en wat hij wel moet afleren is als je op een dubbel staat die je niet echt ligt, andere pijlen pakken is niet de juiste keuze.

.

Je moet leren alles met de pijlen te doen waar je zelf mee gooit hierdoor kan je dus je leg of je singel verliezen.

.

Gelukkig ging hij er vol voor om te winnen en dat deed hij ook en hij probeerde zo nu en dan toch weer een 100+ finish te pakken maar jammer genoeg lukte dit niet.

.

Wesley is ook weer lekker bezig met zo nu en dan een wat mindere score en ook bij hem zien we de tegenstander de eerste leg winnen.

.

Ook hij is er opgebrand de wedstrijd te winnen en bij de derde en beslissende leg zien we de tegenstander openen met een 121, Wesley laat zien dat hij het even iets beter kan door te openen met een 125.

.

Over het algemeen laat hij een zeer mooie wedstrijd zien al heeft hij dan zo nu en dan wel wat moeite met het vinden van de dubbel.

.

Ook nu komt de punt onze kant uit en zien we op het bord al de stand staan van 3 - 0.

.

Patrick sluit de singels, zit niet lekker in zijn spel en dat is ook wel te zien aan de scores.

.

Hij doet wat hij kan maar moet toch toe zien dat zijn tegenstander er met de eerste punt voor de avond vandoor gaat.

.

Met de stand op 3 - 1 gaan we koppelen, de jongens bekijken zelf met wie ze willen koppelen.

.

De koppels zijn gemaakt iedereen doet erg goed zijn best al was er zo nu en dan wel een wat mindere wedstrijd te zien maar de punten kwamen gelukkig allemaal onze kant uit ook al heeft de tegenpartij wel bij 1 koppel één legje kunnen weg snoepen.

.

De punten bleven maar komen en dus rust ons alleen de laatste punt bij de teamronde.

.

Ook hier gaan de jongens er vol op in en de scores vliegen van het bord terwijl het lijkt dat de tegenstanders het op gegeven te hebben (tja voor hun valt er weinig te halen gezien het feit de positie waar ze staan).

.

We hebben met z’n allen gestreden voor ieder punt die er vanavond binnen gehaald is, al waren sommige niet tevreden over hun spel!

.

Soms moet je thuis wat oefenen of gewoon doen wat je kan, met de stand op  8 - 1 nemen we afscheid van de tegenstanders en zeggen met opgewonden gevoelens “tot de volgende keer” tegen ze.

.

Of er nog een volgende keer komt dat we dit team gaan zien licht toch aan hoe we de laatste wedstrijden gaan spelen.

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

Unexpected 8 - 1 Tonnetje Rond

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

DORA 4B uitslagen

Uitslagen & standen DBZP 4B

.

pijl-dartbord-pijl TRANSPARANT

.

.

.

.

.

Unexpected 2017 logo TRANSPARANT.

.

.

.

Created by INW.

.